Artiklar12 juni 2015 Visby (V64)
12 juni 2015 Visby (V64)
Visbytravet, eller Skrubbs, kör en av sina större dagar för året med V64 som kryddas med Jackpot och tre miljoner till ensam vinnare med alla rätt! Det är ett Damlopp med 50.000 som är högst doterade loppet, där vi får se Ryan Kronos göra tredje starten för Peter G Norman. Hästen visade hög kapacitet hos Reijo Liljendahl - är det tredje gången gillt nu efter två galopper i nya regin? Panic Button (bilden) övertygar för monté och jagar ny seger. Materialet ligger klart - välkommen!
13 juni 2015 Boden (V75)
13 juni 2015 Boden (V75)
Det är dags för Bodens årliga V75-omgång och precis som de senaste åren är det kvällstrav som gäller. Höjdpunkten är naturligtvis Norrbottens Stora Pris med en cool mille i förstapris och bilden visar prisutdelningen från ifjol. Titelförsvararen Nahar jagar faktiskt sin tredje raka seger, och har detta som något av sitt favoritlopp eftersom han även var knappt slagen tvåa för tre år sedan. Det blir dock inget hattrick för Robert Bergh eftersom han väljer att köra stallkamraten Creatine i stället. Med ytterligare kanoner som Panne de Moteur, Indigious och On Track Piraten finns alla möjligheter för att det ska bli ett topplopp. Vi bygger hårt på spetsidéerna denna vecka – spikar en och spelar utgång på två andra, en trolig och en riktigt rolig! Tipsen ligger klara så välkommen in!
7 juni 2015 Axevalla (V64)
7 juni 2015 Axevalla (V64)
Fina lopp på Skaraslätten denna söndag. Spring Erom (bilden) blir favorit i inledningen och det är kanske inte så konstigt då han vann på svenskt rekord i sin senaste start. Det var dock med Björn och nu är det tränaren själv som kör. Vi har en grym vinnare i det här loppet! Tips och intervjuer ligger klara från kl 08!
5 juni 2015 Östersund (V64)
5 juni 2015 Östersund (V64)
Det blev ingen utdelning på fyrorna i går och därmed har vi en JACKPOT att se fram emot då Östersund inleder sin stora travhelg i kväll. Tre kalla och tre varma lopp bjuds vi på. V64-5/DD-1 är ett damlopp med hela 150 000 kronor till vinnaren. Blended Scotch och Kajsa Frick vann det loppet i fjol (bilden hämtad därifrån) och blir hårt betrodd i år igen. Vi återkommer med tips och intervjuer kl 14!
8 juni 2015 Mantorp (V64)
8 juni 2015 Mantorp (V64)
Lite snopet igår när det så länge såg klart ut på ledande spiken Jetta Palema, och vid seger hade vi snuddat vid att plussa sexsiffrigt. Tipsen var värda ett bättre öde men nu fick vi nöja oss med att gå +10 629 kr på en rak DD. Mycket vill dock ha mer och vi är åter segerhungriga när Mantorp inleder spelveckan med en riktigt bra V64-omgång. Russinet i kakan är naturligtvis Ina Scots Ära där fyraåringarna kämpar om 200 000 kronor i förstapris. Bilden visar hur det såg ut vid segerdefileringen efter att Volstead vunnit Kungapokalen senast. Nu blir han favorit men vi har vassare idéer att bjuda på. En stark spik och roliga utgångar i två lopp, och du får inte missa det bortglömda draget i låset! Tipsen ligger klara, så det är bara att logga in och börja läsa på!
6 juni 2015 Östersund (V4)
6 juni 2015 Östersund (V4)
Vi inleder som alltid med V4 och den här veckan har vi något riktigt hett att bjuda på! Vi spikar nämligen en ickefavorit som både vi och tränaren är imponerade av och vi tror att hen bara vinner! Logga in direkt och ta del - har Du redan V75-access så är det bara att logga in, men Du kan även köpa V4 separat. Hoppas Du noterade att vi hade en bra dag igår då vi vann 16 620 kr på V64. Det är samma bana även denna lördag... Välkommen in!
6 juni 2015 Östersund (V75)
6 juni 2015 Östersund (V75)
Östersund tar över stafettpinnen efter Solvallas monsterhelg. Vi spelade ut idéhästarna i de två första loppen under fredagskvällen och vann 16 620 kr på V6! Dubbeltravet på Östersund har börjat bra! Topphästar är samlade i Jämtlands Stora Pris denna lördag och vinstlotten vad gäller startspår drog Leif Witasp med sin lille krigare Cool Keeper (bilden) från bricka 2. Vi spikade honom rakt ut senast då han bollade med Creatine och gänget - bara att fortsätta på den vägen nu? Materialet ligger klart! Notera också att det är kvällstrav och första V75-loppet går först kl 2030 - värmningar från kl 20!
4 juni 2015 Eskilstuna (V64)
4 juni 2015 Eskilstuna (V64)
Sundbyholms travbana firar 60 år med höjda prissummor och bra klass på loppen. Omgången ramas in av två segervana som båda har lottats till spår 3 och som jagar sin femte seger i rad. Leader Tom har tagit tre av sina segrar på slutet från vinnarhålet, men visade näst senast att han har form att gå runt dom i spåren också. Nadal Broline (bilen) är en segermaskin med sju segrar på tio starter, men nu kommer han åter efter uppehåll. Vi spikar dock inte någon av dessa utan har i stället två betydligt roligare singelstreck att bjuda på? Tipsen har grym potential och ligger klara – det är bara att logga in!
3 juni 2015 Kalmar (V86)
3 juni 2015 Kalmar (V86)
Solvalla tävlingsvilar så här veckan efter Elitloppet och kvällens V86 är utlokaliserad till Kalmar. Vi gillar i och för sig omväxlingen och känner oss taggade inför uppgiften. Södertränare som Jocke Lövgren, Lars I Nilsson och Fredrik Persson sitter på fina chanser, men bäst förspänt av dem alla har nog Solvallas Daniel Redén (bilden) med hästar som Bostonz Credit, Be Spontaneous och Hard Livin. Vad vi tror på? Vi spelar med två spikar i kvällens omgång och vår söderman garanterar full koll på de lokala förmågorna! Välkommen in - materialet ligger klart.
2 juni 2015 Jägersro (V64)
2 juni 2015 Jägersro (V64)
Lars I Nilssons ögonsten Truculent imponerade rejält i går på Färjestad då han för sin skötare Sebastian M Nilsson dundrade runt på 1.10,3/1640 meter autostart. Nya chanser i kväll för Lars på hemmabanan Jägersro där Georgie Mae (bilden) är den hetaste i V64-inledningen. Vi återkommer med tips och intervjuer kl 14!
1 juni 2015 Färjestad (V64)
1 juni 2015 Färjestad (V64)
Förra året var hästen på bilden, Truculent, med i Elitloppet. I år får han nöja sig med att starta dagen efter på Färjestad. Det är många som upplever en spelmässig och känslomässig baksmälla så här direkt efter elitloppshelgen - men inte vi! Självklart har vi tagit ett långt snack med Lars I Nilsson och delger dessutom vår syn på Truculent och alla de andra som startar i omgången på Färjestad. Välkommen in!
1 juni 2015 Färjestad (V64)
1 juni 2015 Färjestad (V64)
30 maj 2015 Solvalla (V4)
30 maj 2015 Solvalla (V4)
Elitloppshelgen är igång och vi inleder lördagen med lunchtravet. V4:an håller ovanligt bra klass med de båda Sweden Cup-försöken. Västerboonthenews (bilden) är en av favoriterna i det andra försöket, men kan han verkligen ta en längd på innerspårets Kash's Cantab? Materialet ligger klart, vi spikar en skräll!
29 maj 2015 Boden (V64)
31 maj 2015 Solvalla (V75)
31 maj 2015 Solvalla (V75)
Det är äntligen dags för Elitloppet och en synnerligen högklassig extra V75 där de två försöken naturligtvis ingår. Sedan fylls omgången på med tre- och fyraåringselit samt ett kul långlopp. Och som grädden på moset har Elitkampen lyckats samla de norska topphästarna som utmanas av Månprinsen A.M. Tekno Odin slog världsrekord i sin senaste start men det är ändå fenomenet Lannem Silje (bilen) som blir favorit. Även om sporten står i centrum en dag som denna så är det spelet som är kryddan för många, och vi har kryddat duktig! Tipsen ligger ute - välkommen in!
30 maj 2015 Solvalla (V75)
30 maj 2015 Solvalla (V75)
Så är den ÄNTLIGEN här - Elitloppshelgen och lördagens underbara och spelvänliga V75-finaler kryddas med en JACKPOT och 53 miljoner i potten så gissa om vi är laddade! Kolla bilden så kanske ni minns tillbaka till hur det såg ut då Mellby Viking krossade konkurrenterna i "Harpers" förra året på grymma 12,5, och nu verkar Nurmos laddat med samma krut av insatsen i Örebro att döma. Blir det andra raka på lördag? Det vimlar av topphästar som gör upp om feta prischeckarna, och vi publicerar våra tankar och fullmatade analyser på fredag kl 15!
28 maj 2015 Åby (V64)
28 maj 2015 Åby (V64)
I helgen riktas alla blickar mot Solvalla, men i kväll är det Åby som gäller och det är en kul omgång som vi har framför oss. Flemming Jensen har som vanligt några tidiga bud och Skymaster (bilden) är ett av dessa. Vi var på Jägers i tisdags och hade ett bra surr med tränaren till ett hett segerbud i omgången. Det lät i praktiskt taget klart och vi spikar! Intresserad av vem det handlar om? Då är bara att köpa tipsen redan nu. Vi publicerar materialet kl 14!
29 maj 2015 Solvalla (V65)
29 maj 2015 Solvalla (V65)
Elitloppshelgen börjar med lunchtrav på fredagen. Det är bra klass på tävlingarna och bland annat dyker obesegrade Tesio (bilden). Han debutvann på smått osannolika 14,2 full väg voltstart. Han blir storfavorit, men denna gång riskerar han väl få gå utvändigt ledaren och då han väl kunna förlora? Vårt material ligger klart!
26 maj 2015 Eskilstuna (V64)
26 maj 2015 Eskilstuna (V64)
Sundbyholmstravet står för V64 under tisdagen och vad passar bättre än bild på Mr Sundbyholm Håkan "Hockey" Eriksson med sin forne stjärna Acclaim! Han har laddat till tävlingarna den gode Hockey och kanske kan det ramla in någon pinne. Vi spelar med två spetsspikar och garderar upp omgångens största Caddie Hit - välkommen in för tipsen ligger klara!

Filtrering

Kategori

TaggSkribent