Artiklar16 april 2015 Örebro (V64)
16 april 2015 Örebro (V64)
I tisdags på Jägers vann vi nästan 6 000 kronor på DD. Seyffenstein var ett av omgångens bästa skrällbud och Rondine d'Amore var DD-spiken och vi hade en hundring på den komben till finfina 63,75. I kväll är det Örebro som gäller med fyra Breeders Crown-lopp. Tomas Malmqvists Tunika (bilden), som vann Svampen i fjol i Örebro, gör intressant årsdebut. Spännande är givetvis även Al Dente i avslutningen. Vi återkommer med tips och intervjuer kl 14.00!
18 april 2015 Mantorp (V75)
18 april 2015 Mantorp (V75)
Det blev återigen JACKPOT när femmorna frös inne på Jägersro i lördags. Normalt brukar det vara svårt att vinna pengar då, men vi drog rätt slutsatser hela dagen och till slut plussade vi femsiffrigt! Mycket vill dock ha mer och nu jagar vi 42 miljoner kronor när V75-cirkusen kommer till Mantorp. Digital Ink jagar tillsammans med Örjan Kihlström sin åttonde seger i rad i Gulddivisionen och blir storfavorit över kort distans. Han är en av fem såna denna omgång, men vi är fräckare än så och jagar större pengar genom att spika en ickefavorit kring 15%! Tipsen ligger klara – välkommen in!
13 april 2015 Eskilstuna (V64)
13 april 2015 Eskilstuna (V64)
Det blev en bra lördag trots låga utdelningar, men med fem V4:or och 3 V75:or inringade så blev det helt ok ändå i slutändan. En ny vecka är under upprullning och vi startar upp med V64 på Eskilstuna ikväll. Det sportsligt mest spännande på förhand är så klart topphästen Rolex Bigis årsdebut - vinner han direkt? I övrigt kan det bli Kjell och Tony Wallins Dagens Dubbel faktiskt då man hittat kanonuppgifter och rätt lägen för Carpenter On Tor och Barca (bilden). Våra tankar och funderingar tar Du del av genom att skaffa accessen och logga in, vi spelar faktiskt med två klaringar ikväll och spikar båda!
14 april 2015 Jägersro (V64)
14 april 2015 Jägersro (V64)
I kväll är det Jägers som gäller och som vanligt är det mycket danskar i listorna. Steen Juul har tre vettiga möjligheter som det ser ut. Han börjar med Scirocco Sisa (bilden), men kanske är såväl V.M. Viking Cup samt Thunder Peak ännu bättre chanser? Vi kollar med Steen på förmiddagen och återkommer med tips och intervjuer kl 14.00. Välkomna!
15 april 2015 Solvalla/Åby (V86)
15 april 2015 Solvalla/Åby (V86)
Solvalla och Åby delar på V86 där det är fina hästar som vanligt nu på våren, och dessutom Jackpot efter "favoritraden" förra veckan och nu är det nio miljoner att spela om för alla rätt! På Solvalla gör Research (bilden) lill-comeback efter galoppen på V75 senast. Börjar han stapla överlägsna segrar igen? På Åby gör Darling Boko, en annan topphäst, spännande årsdebut. Materialet ligger klart och vi spelar med två spikar där det maxas med utrustningen mot senaste loppen - vi snackar barfota, helstängt och jänkarvagn! Välkommen in!
11 april 2015 Jägersro (V4)
11 april 2015 Jägersro (V4)
Dags för ny lunchomgång innan V75 och det är god klass på loppen. Vi får se Steen Juuls löfte Four Strong Wind (V4-2) som jagar femte segern i blott sjätte starten! Rena V75-loppet är det efterföljande där Folli (bilden) ska ta sig an ett helt koppel av dugliga hästar - och det från ett åttondespår bakom bilen... Noterbart är att det är åtta hästar i det loppet med över 1000 startpoäng, Lovely Buv kom med som reserv på 708 poäng - i ett lunchlopp! Tipsen finns klara, välkommen in!
12 april 2015 Umåker (V64)
12 april 2015 Umåker (V64)
Umåker avslutar V64-veckan och det med fin travsport! Hyperintressant debut för Robert Bergh gör högkapabla forne derbyfemman Going For Gold Zaz (V64-1) och vi har bra koll på träningsjobben hos "Robban"! Besegrar han Västerbo Loveboat trots bakspår är frågan? V64-avslutningen är lite av V75-lopp då maffige Raz Mackenzie ska ta 20 meter på Pledge Allegiance och Cash'Em! Travgodis med andra ord och vi har materialet klart! Välkommen in!
11 april 2015 Jägersro (V75)
11 april 2015 Jägersro (V75)
Favoriterna radade upp sig på Romme i söndags och det blev ingen utdelning på femmorna. Därmed är det JACKPOT igen när Jägersro tar över stafettpinnen. Omgångens höjdare är L.C.Peterson-Broddas Minne (Gulddivisionen). Solvato (bilden) har inte startat sedan vintermeetinget i Paris och gör intressant comeback, men möter bland annat Maven som efter sin uppvisning senast på Solvalla ju fick en inbjudan till såväl Olympiatravet som Elitloppet. Vi har redan börjat "rulla" lopp i arkivet och återkommer som vanligt med resultatet på vårt hårda slit på fredag kl 15! Redan nu kan ni dock skaffa access till omgången!
10 april 2015 Östersund (V64)
10 april 2015 Östersund (V64)
Det är JACKPOT på V75 i morgon, men första ska vi fixa fina spelpengar på Östersund. Det bjuds på en blandad omgång där vi jobbat fram avgörande info på våra idéhästar. Robert Bergh kommer på besök och blir som vanligt blir hårt betrodd med sina hästar. Lesja Kongen (bilden) imponerade vid två raka segrar nyligen men förlorade som storfavorit senast. Bättre uppgift nu och han får en ny chans. Vi löser omgången med två spikar, en som har en straffspark och en betydligt fräckare – det är bara att skaffa access och logga in!
9 april 2015 Åby (V64)
9 april 2015 Åby (V64)
Det är danskar i huvudrollen på Åby då Flemming Jensen (bilden) som vanligt har väl förspänt i flera av V64-loppen med exempelvis löftet Wham Bam Bo och Tulle Toulouse, men även firma Jeppe Juel/Peter Jensen och Kenneth Nielsen har hästar som är hårt betrodda! Vi har givetvis full koll på alla danskar efter att ha gjort jobbet i danska arkivet. Materialet ligger klart och vi kan meddela att vi spelar med en spik och garderar båda Jensens megafavoriter. Välkommen in!
7 april 2015 Axevalla (V64)
7 april 2015 Axevalla (V64)
Påsken är över för den här gången och det är Axevalla som kör V64 då vi återgår till vardagen, dessutom med Jackpot och 4 millar att spela om! Det är inga "vardags-hästar" som avslutar omgången då Ivar Sånna gör årsdebut, han klev fram som kulletta under hösten efter hans heroiska insats i Derbyt som knappt slagen tvåa. Han möter Quarcio du Chene som gör första starten på nästan två år(!) efter avelsarbete. Dessutom finns Art On Line med i loppet - som vunnit i Guld i vinter! Tipsen ligger klara och det är två spikar som gäller - högt spelvärde på en av dessa!
6 april 2015 Halmstad (V64)
6 april 2015 Halmstad (V64)
Det blev ingen utdelning på varken fyrorna eller femmorna i lördags och därmed är det STOR JACKPOT i eftermiddag på Halmstad. Det är fina lopp vi bjuds på med Yngve Larssons Memorial som russinet i kakan. Hela 100 000 kronor väntar vinnaren där och favorit blir säkert hemmahästen Edward Ale (bilen). Våra tips ligger klara kl 08!
5 april 2015 Romme (V4)
5 april 2015 Romme (V4)
Det är jackpot på V75 i eftermiddag, men först har vi en lunchomgång att se fram emot och där ska vi spela in degen. Green Bax (bilden) blir omgångens största favorit och han vinner! En given spik, men vi har ytterligare ett singelstreck och ett par helfräcka skrällar i A-grupperna. Tipsen ligger klara. Som V75-kund har du dem gratis, men de går bra att köpas separat också.
8 april 2015 Valla/Bergsåk. (V86)
8 april 2015 Valla/Bergsåk. (V86)
Dags för V86 igen - alltid på en onsdag! Det är Solvalla och Bergsåker som delar och det är en hel del Stefan Melander och Daniel Redén. Den senare tränar omgångens jättefavorit Windy Ways (bilden) som på Bergsåker jagar fjärde raka segern i ett tunt stolopp. Är det bara att spika rätt ut eller kan det finnas frågetecken? Vi vill betydligt mer än så och både spik och utgångar är ickefavoriter ikväll. Omgångens bästa spik kan till och med vara ÅRETS FRÄCKASTE! Logga in direkt - materialet klart.
4 april 2015 Gävle (V64)
4 april 2015 Gävle (V64)
Det blev ingen utdelning på fyrorna i torsdags och därmed är det JACKPOT när V64 avgörs i Gävle på lördagen. Det är fina lopp som vi bjuds på med Påskägget (V64-5) som russinet i kakan. Fjolårets korta E3-vinnare Sheava Vik (bilden) imponerade rejält vid segern på Jägersro senast och måste väl ha bra chans att hämta hem de 200 000 kronorna som förstapriset är? Hon möter dock bland annat fjolårets Oaksvinnare Face'em, som här gör årssdebut. Spännande duell! Vi återkommer med tips och intervjuer kl 08.00!
31 mars 2015 Boden (V64)
31 mars 2015 Boden (V64)
Fyrorna brann inne igår kväll och vi har en jackpot att se fram emot ikväll när vi beger oss till landets nordligaste delar och V64 Boden! Det gynnar oss eftersom vi sitter med en expert i norra norrland som följer både det norrländska och det finska travet lika noggrant. Men går det att fälla V75-meriterade storfavoriter som Åsakjappen och Raz Mackenzie (bilden)? Jodå, vi har definitivt fått till en twist på jackpotomgången. Skaffa accessen och gå in och kolla. Välkommen!
2 april 2015 Kalmar (V64)
2 april 2015 Kalmar (V64)
I tisdags vann vi 12 660 kronor netto på V6 i Boden! I kväll är det Kalmar som gäller och det är rätt fina lopp på papperet. Carl-Otto Göranssons Vernin Starlight (bilden) har övertygat vid två raka segrar på Lunden och verkar bli klar favorit i avslutningen. Men kan han verkligen hålla ledningen och blir det tredje raka? I det loppet återfinns en av våra utgångshästar. Omgångens spik känns klockren och det är en klassisk spets och slut vinnare det handlar om! Sedan rapporterar vi om en häst som verkligen imponerat i provlopp och löper han upp till något liknande i lopp så ska han vara ensam på banan! Ändå är han bara spelad till runt tio procent... Tipsen ligger klara kl 14, välkommen in!
5 april 2015 Romme (V75)
5 april 2015 Romme (V75)
Påskhelgen fortsätter med V75 även på söndag som kryddas av JACKPOT där 30 miljoner kronor finns att hämta i sjurättspotten. Med tre stora favoriter i omgången tycker vissa att det ser för lätt ut, men vi tycker tvärtom att omgången ser väldigt intressant ut. Månprinsen A.M. och Gunnar Melander ser ut att bli omgångens största favoriter i kallblodsloppet, men vi provar ett fällningsförsök och vill absolut inte missa sjuan på det ostreckade barfotadraget. Omgångens bästa spik, ja det är en klassisk spets och slut! Tipsen ligger redan ute – så det är bara att logga in och börja läsa på!
3 april 2015 Färjestad (V75)
3 april 2015 Färjestad (V75)
Det är Långfredag och som alltid mycket högklassiga tävlingar på Färjestad, och i år har man även fått en extra V75-omgång som krydda! Huvudloppen är Folke Hjalmarssons Minneslopp för både tjejerna och killarna. Inga dåliga hästar har lockats eller vad sägs om årsdebut för d'One i stoavdelningen och så lär Charrua Forlan ikläda sig favoritrollen i öppna klassen som även är uttagning till Olympiatravet. Vi publicerar tipsen och vårt fullmatade material redan på torsdag kl 15 så du har gott om tid att läsa på. Välkommen att skaffa access redan nu!
1 april 2015 Solvalla/Jägersro (V86)
1 april 2015 Solvalla/Jägersro (V86)
Toppformen håller i sig och igår vann vi 12 660 kronor (netto) på V6 i Boden! I kväll är det V86 och omgången avgörs på Jägers och Valla. Jim Oscarssons Mr Perfect (bilden) har inlett året med fem raka segrar och blir klar favorit i Rikitikitavis lopp. Clemenza Am var dock jättefin i sin årsdebut och är verkligen ingen enkel konkurrent. Vad vi tror avslöjar vi först kl 14.00, men redan nu kan ni skaffa access till omgången!

Filtrering

Kategori

TaggSkribent