Artiklar7 mars 2015 Bergsåker (V4)
7 mars 2015 Bergsåker (V4)
Som vanligt inleder vi lördagen med en V4-omgång att göra spelkassan på. Efter tränarbyte har 9 Razor Kronos (V4-3) tänt till rejält och efter två övertygande segrar för Per Linderoth så blev det en tredjeplats med mersmak i V75 senast. Nu har han en lättare uppgift igen och ser ut att bli omgångens största favorit, men vi har ännu bättre idéer. Vi har hittat ett galet bortglömd drag som blir mittfältare, men vi tvekar inte utan spikar på allt och detta bör inte missas! Och du som redan har skaffat access till V75 vet väl om att V4 ingår gratis. Välkommen in!
4 mars 2015 Solvalla/Åby (V86)
4 mars 2015 Solvalla/Åby (V86)
Det är dags för V86 igen och som lirare är det svårt att inte gilla spelformen. Visserligen var det jackpot förra veckan, men trots att strecklistan rankade in vinnarna på endast 252 rader (2-2-3-1-3-7-1-1) så gav det nästan sexsiffrigt för åtta rätt. Det är faktiskt så att omgångarna alltid har bra potential, även denna vecka trots att tre lopp inte är fullbesatta. 10 Raggamuffin (V86-3) fick sin segersvit bruten senast men blir åter hårt betrodd när Stefan Söderkvist ska försöka fixa tredje segern på lika många försök. Vi har dock en bättre idé i det loppet och spiken är ännu roligare eftersom den inte är favorit! Sedan kör vi med utgång på en stark favorit samt en uträknad tredjehandare – det är bara att komma in och ta del av tipsen.
5 mars 2015 Eskilstuna (V64)
5 mars 2015 Eskilstuna (V64)
Eskilstuna står som värd för kvällens V64-omgång. Tyska Glamorous (V64-2) har fina siffror i raden och gör intressant debut på svensk mark. Hur bra är hon? Är det bara att spika? Vi har givetvis kollat upp henne i det tyska lopparkivet. En spännande årsdebut gör även Stefan Melanders unghäststjärna Nato Dream (bilden) i inledningen. Han gick dock segerlös ur fjolårssäsongen och ännu har han inte vunnit någon av sina årsdebuter. Vi återkommer med tips och intervjuer kl 14, men redan nu kan ni skaffa er access till omgången!
7 mars 2015 Bergsåker (V75)
7 mars 2015 Bergsåker (V75)
Bergsåker tar över stafettpinnen och kör veckans V75-omgång, där det finns en Jackpot och runt 34 miljoner att dela ut till ensam vinnare då både femmorna och sexorna brann inne i söndags! Sebastian Sund (bilden) övertygade vid segern och blir favorit i avslutningen, men vinner han verkligen igen? Materialet ligger klart och vi spelar med två spikar och dessutom utgångar som inte är favoriter, välkommen in till ett dukat bord!
3 mars 2015 Jägersro (V64)
3 mars 2015 Jägersro (V64)
Dixie Exclusive och Johan Untersteiner (bilden) jagar revansch på Vivo Per Lei i V64-avslutningen i kväll på Jägersro. För två veckor sedan vann Vivo Per Lei lätt, men då gick han i ledningen, en position där han trivs allra bäst. Spår tolv nu och då talar väl allt för Dixie Exclusive? Eller vinns loppet av en tredje häst? Vårt material ligger klart. Vi spikar en andrahandare och det är singelprocent på en av utgångarna! Dessutom har vi flera skrällar i A-grupperna. Vågar du verkligen missa detta?
2 mars 2015 Färjestad (V64)
2 mars 2015 Färjestad (V64)
Färjestad kör veckans första V64-omgång och som vanligt är det Björn Goop i huvudrollen då han blir favorit i flera av V64-loppen. Bland annat blir Sudbury (bilden) hårt betrodd för honom trots ett tråkigt tolftespår i V64-5/DD-1. Michael "Håson" Larsson var i många år förstaman hos Gooparna, nu står han på egna ben och jagar fjärde raka segern med Lookout Kemp i andra DD-avdelningen. Klockan har passerat 14 och materialet ligger klart - och du, vi spikar en andrahandare!
1 mars 2015 Solvalla (V75)
1 mars 2015 Solvalla (V75)
Det är Guldhelg vilket innebär dubbla V75:or, och på söndagen tar Solvalla hand om arrangemanget. Lite ojämna fält ger några på förhand starka favoriter och 4 Lover Face (V75-5) är en av dessa. Är det honom som vi utnämner till bästa spiken eller har vi grävt fram vassare idéer? Så snart du har firat klart lördagens vinster är det dags att sätta tänderna i nästa omgång som publiceras lördag kl 19.00 – välkommen då!
28 februari 2015 Halmstad (V4)
28 februari 2015 Halmstad (V4)
Ingen lycka på lunchen i lördags men vi är på't igen och det är alltid spännande att lira in "degen" till V75. Inte minst nu med Jackpot på den spelformen! Snoopy D.K. (bilden) spikade vi senast då han vann just på lunchen - omtag som gäller med honom? Vi ger besked om det och allt annat matnyttigt. Fräcka spiken är skönt intressant både på V4 och LD - och på trion blir det bike på speldraget! Materialet ligget färdigt, välkommen in!
27 februari 2015 Boden (V64)
27 februari 2015 Boden (V64)
Mel Odin (bilden) vann "Nordisloppet" i lördags på V75 och då Boden kör V64 under fredagen är omgångens största favorit Kallblodet 3 Åsakjappen (V64-2). Han åkte på pisk senast mot starke Björli Odin, återtar han segerstaplandet nu? Givetvis har vår man i Norrland full koll på detta och allt annat och då det är isbana slipper vi gissa på balansen. Materialet ligger klart och vi har två minst sagt fräcka utgångar du inte får missa!
28 februari 2015 Halmstad (V75)
28 februari 2015 Halmstad (V75)
I lördags stack vi ut hakan och utnämnde Il Sånna (23%) till årets bästa V75-vinnare hittills och visst vann han. Tyvärr blev det rena favoritparaden och trots att vi satte sjuan på båda spelförslagen så fick vi inte ens pengarna tillbaka. Eftersom femmorna åter brann inne så har vi en ny JACKPOT att se fram emot på lördag då det är Halmstad som gäller. Hemmahästen Västerboonthenews (bilden) gör intressant debut i Gulddivisionen men han har några snabba på insidan, framförallt Oasis Bi, och möter bland annat Riff Kronos som nu har ett lopp i kroppen. Vi jobbar stenhårt med omgången i veckan och resultatet publiceras på fredag klockan 15!
26 februari 2015 Örebro (V64)
26 februari 2015 Örebro (V64)
Det är riktiga jackpottider just nu och ikväll på V64 Örebro är det "stor" jackpot, och med det menar vi att sexrättspotten brann inne i tisdags, istället för fyrarättspotten som är det vanligaste. Eftersom många helt korrekt bara spelar till sexrättspotten så blir jackpoten större då just den brinner inne. Räkna med fem miljoner att spela om ikväll! Vi har en mycket stark spik att bygga kring! Häng med ett vinnande gäng i kvällens miljonjakt. Tipsmaterialet i sin helhet ligger klart - välkommen in i webbshoppen och skaffa accessen!
25 februari 2015 Valla/Bergsåk. (V86)
25 februari 2015 Valla/Bergsåk. (V86)
Vi har en skön Dubbeljackpot på V86 då Solvalla och Bergsåker delar på omgången. Rub It Out (bilden) blir en av de största favoriterna på Solvalla, och på Bergsåker är det som vanligt Robert Bergh i centrum med flera feta chanser. Spännande debut för honom gör kapabla Caddie Heart - och vi har koll på hennes banjobb! Vi spelar med två spikar och har vrålfräcka utgångar - välkommen in!
22 februari 2015 Östersund (V64)
22 februari 2015 Östersund (V64)
Stein Daylight (14%) var en grym spik mot omgångens största favorit Uranium i fredags och vi gjorde 626 procent netto på DD! Igår stack vi ut hakan och utnämnde Il Sånna (23%) till årets bästa V75-vinnare hittills och visst vann han också! Tyvärr blev det dock rena rama favoritparaden och trots att vi satte sjuan så fick vi inte ens pengarna tillbaka... Mer om det i eftersnacket. Idag är det Östersund som gäller och eftersom det inte blev någon utdelning på fyrorna i fredags så har vi en JACKPOT att se fram emot! Firma Ulf Ohlsson/Lars Wikström står bakom två av förhandsfavoriterna och en av dem är Linus Ru (bilden) i prologen.
24 februari 2015 Jägersro (V64)
24 februari 2015 Jägersro (V64)
Love Palema (23%) var en bra spik igår, men vi lyckades inte med helheten. Nya tag i kväll på Jägersro där det bjuds på en på papperet svår omgång. Vi såg fram emot duellen mellan New Star Power och U.S.Dollars och efter att de senare blivit sent struken så talar väl allt för New Star Power? Alkalizer Am (bilden) var draget senast, men visade sig behöva loppet då. Revansch nu? Ja så kan det givetvis bli, men vi är fräckare än så och spikar en häst som är streckad på en bra bit under tio procent i skrivande stund. Intresserad av vem det är? Våra tips och intervjuer ligger klara!
23 februari 2015 Mantorp (V64)
23 februari 2015 Mantorp (V64)
Spelveckan inleds med en Mantorpsmåndag och vi är som vanligt taggade. Ett snabblopp inleder omgången och 8 Mr Pellegrino (V64-1) möter minst sagt passande motstånd över rätt distans. Formen sitter där och frågan handlar bara om hur mycket det sämsta utgångsläget handikappar, eller vinner han bara ändå? Så kan det vara, men honom garderar vi då det finns en klart bättre spik i omgången. Om med utgångar som rensar ser omgången riktigt skojig ut – det är bara att logga in och börja läsa på!
19 februari 2015 Åby (V64)
19 februari 2015 Åby (V64)
Åby kör som vanligt på torsdag och står för kvällens huvudsakliga spelunderhållning. Elvaårige 2 Henke Diablo (V64-1) fick sin sex vinster långa segersvit bruten när han galopperade i ledningen på V75 näst senast, men började genast bygga upp en ny rad senast. Nu blir han väldigt stor favorit i jakten på andra raka, men vi har en betydligt mer spelvärd spik att bjuda på! Åbys open stretch verkar lockande ut idag och ser ut att kunna fälla avgörandet i några lopp, så vi råder dig att ta del av de rykande färska tipsen!
21 februari 2015 Gävle (V4)
21 februari 2015 Gävle (V4)
Du tog väl rygg på oss igår då vi spikade emot omgångens största favorit Uranium? Stein Daylight (14%) spikades på allt och vi gjorde drygt 600% netto på DD! På V64 går vi alltid enbart för sex rätt men där vi fick käka favoriten i båda loppen vi satt helgarderade och fick bara pengarna tillbaka - men bra potential var det... Nya tag gäller och som vanligt inleder vi lördagen med en V4-omgång att göra spelkassan på, extra viktigt nu när en stor JACKPOT väntar på V75. 4 Antonio Am (V4-3) blir hårt betrodd och det känns som han står billigt inne på pengarna. Numera finns han i Björn Goops regi och står på tur för seger efter en stark andraplats efter galopp och en galopp i striden 50m kvar. Blir det tredje gången gillt för Björn eller har vi någon bättre vinnare? Bara lugn för vi har gjort jobbet åt dig. Och du som redan har skaffat våra V75-tips vet väl om att V4 ingår gratis. Välkommen in!
20 februari 2015 Romme (V64)
20 februari 2015 Romme (V64)
Finish Brandon öppnade inte som förväntat och då vi gick all in på honom på Åby blev det fel, lite synd då Dreamgirl River var bra vinnare i DD-2. Nya tag ikväll på Romme och Uranium (bilden) har varit smällfin vid tre raka segrar och nu hoppar Örjan Kihlström upp i vagnen. Är det motiverat att hon blir storfavorit från innerspår bakom bilen? Det är intressant statistik på henne med innerspår och vi har en vrålfräck lösning i det loppet - hon ratas helt enkelt! Bara att skaffa access och ta del av tipsen och få en skön start på helgen med oss!
21 februari 2015 Gävle (V75)
21 februari 2015 Gävle (V75)
Förra fredagen vann vi över 61 000 kr på V6 och det blev full pott även igår efter att kvällens bästa drag varit Stein Daylight (14%) som spikades på allt! På V6 slog det tyvärr aldrig i kanterna och där fick vi bara pengarna tillbaka, det som blev intressant var istället DD där vi gjorde 626% netto på totalinsatsen! Dessutom bjuds det ju på ny jackpot på V75 idag, med ännu en jättepott att spela om. Digital Ink (bilden) gästar bland annat i en passande Gulddivision över ovanliga tre varv. Hur göra med honom? Och är Miss Sue V. i form att vinna en skral Stoelit direkt? Vår spik känns helt grym, och denne blir inte heller streckad på mer än max en fjärdedel av insatserna. Häng med ett gäng i form - materialet klart!
18 februari 2015 Valla/Jägers (V86)
18 februari 2015 Valla/Jägers (V86)
Jägersro och Solvalla delar på omgången i kväll och det är åter JACKPOT! Johan Untersteiner (bilden) tränar och kör tre av förhandsfavoriterna på Jägers. Lutfi Kolgjini ser ut att ha sin bästa chans på Solvalla i Maffioso Face som Erik Adielsson får chansen bakom. Vi återkommer med tips och intervjuer från kl 14.00, men redan nu kan ni skaffa access till omgången!

Filtrering

Kategori

TaggSkribent