Artiklar20 maj 2015 Solvalla (V86)
20 maj 2015 Solvalla (V86)
Ingen spelare lyckades pricka in alla åtta vinnare i onsdags, och då det var Jackpot redan då får vi nu hela NIO extra miljoner att spela om denna veckas SUPERJACKPOT! Quick Fix (bilden) vann storlopp i Finland senast och drog in 564.000 på ett bräde och genrepar nu inför Bronsfinalen(!) under Elitloppshelgen. Han möter Daniel Redéns kanon Daley Lovin som imponerat och Royal Fighter som ska gå barfota! Vårt material ligger färdigt och vi tar ställning mot "Fix" och har två mycket starka spetsspikar där den ene inte ens är favorit! Välkommen!
17 maj 2015 Vermo (V75)
17 maj 2015 Vermo (V75)
Det räckte inte ända fram på Åby under lördagen och det blev ett litet hack i kurvan efter förra helgens framgångar. Men vi får en ny chans direkt under söndagen då det är dags för Extra V75 med storloppet Finlandia Ajo. Ifjol vanns loppet av Univers de Pan (bilden) och han är med i år igen, men hur är formen? Det vimlar av franska och italienska hästar - och inte minst finska så klart. Men känn lugnet, vi har lagt väldigt mycket tid på detta och med vår "infodel" och våra analyser har Du full koll på alla hästarna i omgången. Vi spikar en rolig och en trolig och materialet ligger klart!
18 maj 2015 Färjestad (V64)
18 maj 2015 Färjestad (V64)
En ny spännande spelvecka inleds på Färjestad. V64-omgången ser ut att innehålla några väl stora favoriter, där V75-bekante On Hold (bilden) tillsammans med Magnus Jakobsson ser ut att bli en av de allra största. Normalt ska ekipaget ha en passande uppgift över lång distans trots sina dubbla tillägg, men denna gång tycker vi att det kan vara läge att gardera. Spiken är vass, utgångarna uträknade och DD-draget betalar bra – välkommen in och ta del av tipsen!
16 maj 2015 Åby (V4)
16 maj 2015 Åby (V4)
Jättefin travsport redan på lunchtravet före V75 på Åby, och i varje V4-lopp får vi se segerstaplare. Comeback gör montéstjärnan Ypsilon Boko (bilden) som tar sig an bland annat Rock Me. Anders Svanstedt har en obesegrad i Creme de la Creme - och namnet far inte med osanning! Vi skulle kunna fortsätta ytterligare, men sparar resten till vårt fullständiga material som ligger klart - spiken känns stark! Välkommen!
15 maj 2015 Hagmyren (V64)
15 maj 2015 Hagmyren (V64)
Hagmyren kör V64 på fredags kvällen och bland annat får vi se hemmastjärnan Monas Invercote (bilden) som senast tog skalpen av Your Highness och nu tar hon sig an flera garvade snabbloppare. I ett försök i Norrlands Grand Prix möts Conlight Ås, Scacco Matto och Master Kemp - inget vanligt fredagsmys med andra ord! Tipsen finns klara så det är bara att du loggar in och får en skön spik som inte är favorit!
16 maj 2015 Åby (V75)
16 maj 2015 Åby (V75)
Det var dubbla V75:or i helgen och vi hade bra tips båda dagarna. På söndagen stannade vi på fem rätt, men Nok'en Fräkkert (9,64 och 8 %) var en helvass utgång och Magiccarpetride US (24,93 och 2 %) var en supersnygg A-häst. På lördagen gjorde vi ett netto på 13 316 kr! Det finfina tipsformen håller i sig och även denna helg är det dubbla V75:or. På söndag är det finska Vermo som gäller, men först Åby med JACKPOT och Pokalloppen. Al Dente (bilden) blir favorit i Kungakannan. Materialet är klart på fredag kl 15!
14 maj 2015 Jägersro (V64)
14 maj 2015 Jägersro (V64)
Jägersro kör som vanligt eftermiddagstrav på Kristi himmelfärds dag vilket brukar betyda publikinvasion på Gentlemannadagen. Det bjuds på en intressant omgång där comebackande Springover (bilden) ser ut att bli en av de största favoriterna. Vi har viktig info angående honom och tycker att omgången ser sjukt intressant ut. Utgångarna är starka, och spiken är uträknad och klar och ruskigt spelvärd. Vi går för hög utdelning idag – så missa inte att logga in och ta del av materialet!
13 maj 2015 Solvalla (V86)
13 maj 2015 Solvalla (V86)
En bra rank räckte inte hela vägen förra veckan då vi spikade bort oss och bara fick sju rätt, men flera vassa idéer satt där Interest Sånna var den snyggaste till 4%. Vi jagar nya vinnare när Solvalla åter tävlar själva, det är JACKPOT med 9 miljoner att hämta och klassen på tävlingarna är hög med flera segerstaplare i listorna. På förhand ser i Sverige obesegrade Sciacallo O.M. (bilden) samt efter tre starter obesegrade Moni to Spare ut att bli de största favoriterna. Vi väljer att spela med två vassa spikar och tycker att omgången innehåller ovanligt många roliga skrällbud – välkommen in och ta del av tipsen!
10 maj 2015 Charlottenlund (V75)
10 maj 2015 Charlottenlund (V75)
Det blev en bra jackpotlördag på Umåker då Cool Keeper (28%) var vår stora idé och spikades på precis allt. Vi hade svårt att se honom förlora från spets hur bra än Creatine var och det står vi fast vid, även om vi aldrig fick någon syn på vad Creatine kan just den här gången. Vi spikade dessutom Coldtown (67%) så klart, och på sista minuten systemet spelade vi även med utgång på Nahar (21%) på systemet. Allt satt och våra två sjuor genererade 13 316 kr netto totalt! Idag laddar vi om för mer i samband med Extra V75 på Charlottenlund. Mycket okänt i listorna? Lita på oss - vi har koll! Materialet klart!
11 maj 2015 Bollnäs (V64)
11 maj 2015 Bollnäs (V64)
DUBBELJACKPOT med hela 4,5 miljoner att spela om gäller då Bollnäs inleder V64-veckan! Högintressant årsdebut gör fjolårets Elitloppstrea Delicious U.S. (bilden) - som verkligen visar på att storleken inte har någon betydelse! Siktet är inställt mot Elitloppet även 2015 och tränare Daniel Redén hymlar inte med att han tycker att han har landets bästa sto. Med endast tre veckor kvar till Elitloppet lär det vara laddat för toppinsats direkt, eller vad ska man tro? Våra analyser ligger klara och vi lanserar två spikar! Välkommen in!
8 maj 2015 Umåker (V64)
8 maj 2015 Umåker (V64)
Det blev ingen utdelning på fyrorna igår och därmed är det JACKPOT i kväll i Umeå. Daniel Redén har med sig två jättefina hästar i Daley Lovin (bilden) och Romeus. Bägge ser ut att bli storfavoriter, men vad tror vi om dem och resten av omgången. Kl 14 ligger materialet klart, men redan nu kan du förköpa omgången!
7 maj 2015 Bergsåker (V64)
7 maj 2015 Bergsåker (V64)
Vi spikade bort oss på V86 trots bra rank, Interest Sånna (4%) var i alla fall en snygg "etta" och vi tar nu sikte mot Sundsvall där segerstaplare står i fokus. Timbal (bilden) jagar sin sjunde raka seger och Spanjoren var grym senast och är omgångens största! Jan-Olov Perssons Järvsö Tore är å sin sida ute efter sin åttonde raka från debuten! Stekhete Robert Bergh på nyckeln vad gäller utdelningen då han har ett helt gäng hårt betrodda till start. Det är bara att skaffa access och komma till dukat bord med rankingar och analyser, välkommen in!
9 maj 2015 Umåker (V75)
9 maj 2015 Umåker (V75)
V75 åker norrut till Umåker och det är bra klass på omgången där det är JACKPOT och jagas 44 miljoner kronor. Femåringsloppet Berth Johanssons Memorial mönstrar ett gäng topphästar där Robert Berghs Creatine gör högintressant årsdebuten, men frågan är om inte Panne de Moteur (bilden) gör en ännu mer intressant årsdebut. Han tog tre raka segrar i fjol innan han vann sitt försök i Elitloppet och sedan blev tvåa i finalen. Nu jagar han en ny biljett till Elitloppet, men sämsta läget försvårar. Vad vi tror om hans chanser och resten av omgången får du veta genom att logga in. I den här jackpotomgången tror vi stenhårt på en ickefavorit! Välkommen - materialet klart.
9 maj 2015 Umåker (V4)
9 maj 2015 Umåker (V4)
Som vanligt inleder vi lördagen med en V4 att göra spelkassan till V75 på. Det är synd att tre lopp inte är fullbesatta och sedan Månprinsen (bilden) ratats på V75 så ser det också väl favoritbetonat ut. Vi väljer en tuff variant denna gång och spelar med tre klara idéer. Det är bara att logga in och börja läsa på. Och du som redan har skaffat access till V75 vet väl om att V4 ingår gratis. Välkommen in!
Axevalla 5 maj 2015 (V64)
Axevalla 5 maj 2015 (V64)
Emil Tuffing (9%) var en otroligt snygg spik som bara var överlägsen igår! Tyvärr sydde vi inte ihop det ändå, men DD satt fint till 31 gånger såsen med draget O.P.Q.C.! Nu är det Axevalla som gäller och hårt betrodd blir hemmatränare Bo Hellqvists Super Photogenic (bilden) efter sin imponerande seger för Erik Adielsson senast. Det körs även ett försök i Diamantstoet där vi spikar en lågprocentare, till ynka 4% är den spelad till vid publicering - och det var ett riktigt spela nästa gång-intryck senast! Vågar du missa detta?!
3 maj 2015 Åby (V64)
3 maj 2015 Åby (V64)
Denna söndag är det dags för försöken till Pokalloppen och det är stor sport det handlar om. Även spelmässigt ser det intressant ut och vi har flera vassa drag. Finske Jontte Boy (bilden) blir storfavorit i den femte avdelningen. Han var jättefin i årsdebuten hemma i Finland och har toppchans igen, men det finns ett motbud som det rapporteras om spännande ändringar på. Nyfiken på vem det är? Köp tipsen!
6 maj 2015 Solvalla (V86)
6 maj 2015 Solvalla (V86)
Det är dags för lite lugnare kvällstrav när Solvalla får ha V86 får sig själva ett tag framöver. Det bjuds på riktigt bra sport och spelmässigt ser det också intressant ut trots att topphästen Nuncio (bilden) ser ut att bli megafavorit i inledningen. Förra veckan såg det också spelintressant ut, och då landade utdelningen på en kvarts mille trots att megafavoriten Månprinsen A.M. inledde och det inte var några svåra hästar som vann. Vi kör med dubbla spikar och två spetsidéer som utgångar som inte blir favoriter. Det finns dessutom flera intressant lågoddsare som skrälldrag. Logga in och läs på!
4 maj 2015 Mantorp (V64)
4 maj 2015 Mantorp (V64)
Alltid mysigt att inleda spelveckan med måndagstrav på Mantorp, även om det sportsligt är lite en mellanomgång med ett lite blekt snabblopp och endast åtta anmälda till ett försök i treåringsserien Sikta Mot Stjärnorna. Men spelmässigt ser det desto roligare ut och vi kan redan nu avslöja att vi grävt fram ruskigt intressant info. En formtoppad Lillaxel (bilden) ser ut att bli favorit på DD och det senaste från Anders Zackrisson angående hans två betrodda hästar och de ändringar som görs får du när du loggar in. Vi spelar för hög utdelning och spikar en lågprocentare med bra vinstchans!
1 maj 2015 Kalmar (V64)
1 maj 2015 Kalmar (V64)
Det har sannerligen inte varit lätt på V64 den här veckan. Varken i tisdags eller igår lyckades någon få sex rätt och vi har därmed en STOR JACKPOT att se fram emot i eftermiddag på Kalmartravet. Mosaique Face (bilden) blir storfavorit i avslutningen. I comebacken i Norge blev det galopp och han måste verkligen prestera nu om det ska bli något Elitlopp. Vårt material ligger klart redan kl 08!
2 maj 2015 Örebro (V4)
2 maj 2015 Örebro (V4)
Som vanligt inleder vi lördagen med en V4 att göra spelkassan på. Sportsligt håller omgången ovanligt bra klass i och med att ett lopp Stoeliten plockats bort från V75 eftersom Your Highness (bilden) anses för bra. Hon blir också den största favoriten, men vi har hittat en bättre idé att bygga spelet kring. Det är bara att logga in och börja läsa på. Och du som redan har skaffat access till V75 vet väl om att V4 ingår gratis. Välkommen in!

Filtrering

Kategori

TaggSkribent