Artiklar17 december 2015 Åby (V64)
17 december 2015 Åby (V64)
Det är JACKPOT på V64 ikväll eftersom fyrorna frös inne i tisdags, och det beräknas ligga 3,5 miljoner kronor i potten för alla rätt. En redan spelvänlig omgång har dessutom blivit ännu mer intressant sedan den största favoriten på förhand blivit struken. I den ena finalen av lärlingsserien är Carlos Greenwood (bilden) bästa hästen och han blir hårt betrodd, men vi har två bättre spikar att bjuda på. Tipsen ligger klara så välkommen in!
15 december 2015 Eskilstuna (V64)
15 december 2015 Eskilstuna (V64)
Vi började bra igår när vi satte spiken i den svåra omgången som till slut betalade över 800 000 kr. Men vi hängdes av efterhand och var aldrig riktigt nära... Men vi får en ny chans direkt idag! Eskilstuna är banan som gäller och kanske får vi bland annat se en extra segersugen Björn Goop som jagar 6 000 segrar idag - om han inte fixar det redan på lunchen på Axevalla? Han har innan idag 5 998 segrar. Materialet till Eskilstuna ligger klart och vi spikar en jättevinnare till under 20%!
14 december 2015 Halmstad (V64)
14 december 2015 Halmstad (V64)
Halmstad inleder veckans V64 och det är numera samma som "Untersteiner-land"! Efter favoritparaden igår har vi Dubbeljackpot med fem miljoner att spela om på! Det är chans till ett gäng segrar för Peter och Johan även denna tävlingsdag då fina chanser finns på förhand - och stallform visades under lördagen. Vad vi tror om omgången och vem som är bästa spiken? Bara att skaffa access och logga in - tipsen ligger klara!
13 december 2015 Gävle (V64)
13 december 2015 Gävle (V64)
Det blev enorma pengar på V75 igår och vi räckte inte riktigt hela vägen fram denna gång - läs mer om V75 Åby i Eftersnack här intill. Vi fokuserar här istället på V64 på Gävle denna Lucia. Det är kallblodsloppen som håller högst sportslig kvalitet, dessutom hajar vi till när Björn Goop (bilden) är på plats. Han kör bara ett fåtal och ingen stekhet som borde locka till den här långresan - är det månne all in på allsvenska kuskligan som börjar bli tydlig? Kolla in våra drag, materialet ligger klart!
10 december 2015 Åby (V64)
10 december 2015 Åby (V64)
Visst satte vi V86 igår! Synd bara att det inte gav något... Till slut lyckades vi plussa nästan en hel hundralapp på systemförslaget så det blir en gratis dagens idag till lunch medan vi grunnar på Åby V64! Mölndalsbanan värmer upp inför lördagens dubbeljackpot på V75 med en ganska öppen omgång utan jätteprofiler. Fixar fyraåriga Marta Chip jättefavoritskapet i femte? Och blir det Handsome Knight (bilden) som avslutar när han åter kommer ut i ett vanligt lopp? Vi löser gåtan med dubbla spikar!
11 december 2015 Boden (V64)
11 december 2015 Boden (V64)
Boden står för fredagsnöjet och bland några långväga gäster sticker miljonärskan Lady Lee (bilden) ut. Lindesbergshästen är van att resa land och rike runt och nu ska hon pricka av sin 25:e bana i Sverige, men hon har även gjort några starter utomlands. 32 olika kuskar har suttit upp bakom och Daniel Olsson är den flitigaste. Idag kör Ove A Lindqvist för femte gången och senast han satt upp avslutade hon starkt som trea. Hon ser ut att bli favorit och är tidig, men vi har ännu vassare drag att bjuda på och spiken är vass värre – under 10%! Så vad väntar du på, det är bara att logga in och börja läsa på!
12 december 2015 Åby (V4)
12 december 2015 Åby (V4)
Lunchtravet före V75 är alltid intressant att göra "kassa" på, och den här dagen är det bra klass på loppen. Både treåringsloppet där bland annat Sucre (bilden från då han vann Treåringseliten på Solvalla under Elitloppet) dyker upp mot nyblivne V75-vinnaren Pajas Face - men vi har en annan vinnare! Lördagsloppet som avslutar V4-omgången håller mycket bra klass och där finns både omgångens mest överspelade och omgångens bästa spik! Välkommen in!
12 december 2015 Åby (V75)
12 december 2015 Åby (V75)
Det blev ingen utdelning på varken fem eller sex rätt i lördags och vi har därmed en SUPERJACKPOT att se fram emot på lördag. Calvin Borel (bilden) övertygade vid segern i onsdags och blir favorit i det avslutande silverloppet, men han drog innerspår och kan väl knappast hålla ledningen? Även favoriten i bronsloppet, Scellino Luis, fick bricka ett bakom bilen och frågan är om han kan försvara spetsen? Vi jobbar hårt under veckan för att servera er ett matigt material på fredag kl 15.00!
9 december 2015 Solvalla/Bergsåker (V86)
9 december 2015 Solvalla/Bergsåker (V86)
Snygg utgång igår när tokrolige Crazy Year Ås vann (vi fick upp honom från 2 till 5%), men tyvärr fick vi två förstareserver i kortloppen, surt. Idag delar Solvalla V86-omgången med Bergsåker och sportsligt håller den bra klass för att vara i december. Tvååringarna står i centrum när finalen av Norrlands Elitserie samt Vinterfavoriten avgörs. I det senare loppet ser vinnaren av Uppfödningslöpningen Gareth Boko (bilden) ut att bli omgångens största favorit. Vi får även njuta av E3 Revanschen för ston där Timbal jagar sin fjortonde seger för året. Vem som är bästa spiken och hur du ska lägga upp systemet åter vi med kl 14 när analyser, intervjuer och spelförslag presenteras – välkommen åter!
8 december 2015 Jägersro (V64)
8 december 2015 Jägersro (V64)
Jägers i kväll och den banan har vår man i söder full koll på. Rajah Press (bilden) ståtar med två raka segrar och blir hårt betrodd i avslutningen. Motiverat, men är det en spik? Vi har ringt runt en hel del och har hela sju gubbar i intervjublocket. Flera superfräcka drag har vi kommit fram till!
7 december 2015 Mantorp (V64)
7 december 2015 Mantorp (V64)
Vi har satt V64 både fredag och söndag, det vill säga de två senaste, men utan att det slagit i kanterna och betalat speciellt bra. Det är fortsatt form i alla fall och det positiva är att vi får en jackpot med oss till ikväll på Mantorp! Småtrevlig sport är det dessutom, och en av huvudfigurerna är Eric Martinsson som plockar ut hårt betrodda hästar i Quantum Nikita, Thorn Bird och Beatinathedevil.F som Erik Adielsson (bilden) får chansen på i alla tre fallen. Materialet ligger klart - med en kul jackpotspik dessutom!
4 december 2015 Kalmar (V64)
4 december 2015 Kalmar (V64)
Ingen utdelning på fyra rätt i går och därmed är det JACKPOT på Kalmar i kväll! Global Respons (bilden) kommer närmast från en finalseger på rikstoton och blir hårt betrodd i V64-5/DD-1. Han har dock tjänat snabba pengar, har bakspår och möter några bra där framme. Vi går emot alla storfavoriter och spikar istället en annan som vi faktiskt tror vinner oavsett position. Tipsen ligger klara!
5 december 2015 Romme (V75)
5 december 2015 Romme (V75)
V75-cirkusen drar till Dalarna och Romme travbana strax utanför Borlänge. Det bjuds på en ovanligt öppen omgång och vi har grävt djupt i lopparkiven under veckan för att hitta guldkornen. Dalarnas stolthet On Track Piraten (bilden) drog bakspår i Super Lights lopp och visst ska han räknas tidigt mot ljumt motstånd, men vi har en mycket bättre spik att bjuda på som inte ens är favorit. Dessutom kör vi med några väldigt fräcka utgångar, för blir det hög utdelning vill vi verkligen vara med. Tipsen ligger klara så det är bara att logga in och börja läsa på - välkommen!
6 december 2015 Färjestad (V64)
6 december 2015 Färjestad (V64)
Färjestad kör veckans sista V64-tävlingar och en av favoriterna kommer El Cantante bli - nu som på bilden med hemmasonen Mikael J Andersson i vagnen. Hästen har lottats till innerspår och var bara överlägsen från ledningen just från spår 1 som vår spik i ett långlopp senast - men efter det har han varit struken. Vi har kollat status med Micke och även med vår fräckare norska spik i omgången som vi tror hårt på! Välkommen in!
5 december 2015 Romme (V4)
5 december 2015 Romme (V4)
Vi laddar för nytt lunchtrav före V75, och på bilden ser man hur det såg ut då Romme körde V75 för ett knappt år sedan i januari. Den snömängden ska vi slippa då mildväder ska råda med 7-8 plusgrader. V4-loppen är tämligen profillösa och tre lopp inte ens fulla fält - men vi har jobbat igenom loppen och visst finns det speldrag! Välkommen in, och du vet väl att V4 ingår då du köper V75-materialet?!
4 december 2015 Kalmar (V64)
3 december 2015 Gävle (V64)
3 december 2015 Gävle (V64)
Vårt fräcka spikdrag igår var Impression - som så när fixade det, Hans-Owe Sundberg gjorde allt rätt och bombade till spets men tvingades köra undan 200 kvar vilket lämnade luckan till Sherry som hann dit på ritsen... "Som tur var" så brände även den säkra spiken och den omgången lägger vi till handlingarna. Vi laddar om för Gävle ikväll! Daniel Redén hade en fin dag på Solvalla igår där han tog en dubbel på V86 i de högst doterade loppen och drog in 300 000 kr. Ikväll laddar han om med Propulsion (bilden). Går en sådan ens att slå? Svaret finns när Du loggar in!
30 november 2015 Östersund (V64)
30 november 2015 Östersund (V64)
Veckan börjar i Östersund där formhästen Mr Vox (bilden) blir storfavorit i V64-inledningen. Han kommer närmast från en tredjeplats i en Bronsfinal bakom Usain Henna och Takethem och möter nu betydligt snällare hästar. Den spontana känslan är att han bör vinna. Vi har grävt på djupet för att se om något/någon kan fälla honom och resultatet av detta plus allt annat är klart!
2 december 2015 Solvalla/Åby (V86)
2 december 2015 Solvalla/Åby (V86)
Dubbeljackpot är det som gäller på V86 efter favoritparaden i onsdags då både femmor och sexor brann inne. Åtta extramiljoner att spela om för alla rätt och omgången är intressant! Calvin Borel (bilden) är snygg som en tavla och bra är han också, även om han fick åka hem och slicka såren efter att ha blivit mosad av Dernier Viking senast. Materialet ligger klart och vi spelar med två spikar - en favorit och en som är långt ifrån att vara favorit! Välkommen in!
1 december 2015 Eskilstuna (V64)
1 december 2015 Eskilstuna (V64)
Vi spikade så klart Mr Vox igår, men spelade dessutom med fräcka och snygga utgångshästen Inchgower Level (14%). Ändå lyckades vi kliva av tyvärr då vi gick kort i fel lopp. Ikväll är det Eskilstuna som gäller och vi får se flera riktigt bra hästar i exempelvis Per Lennartssons starke Order To Fly (bilden) och Erik Adielssons egenägde Scellino Luis. Materialet ligger klart och vi spelar med två spikar - en rolig och en trolig!

Filtrering

Kategori

TaggSkribent