Artiklar26 februari 2015 Örebro (V64)
26 februari 2015 Örebro (V64)
Det är riktiga jackpottider just nu och ikväll på V64 Örebro är det "stor" jackpot, och med det menar vi att sexrättspotten brann inne i tisdags, istället för fyrarättspotten som är det vanligaste. Eftersom många helt korrekt bara spelar till sexrättspotten så blir jackpoten större då just den brinner inne. Räkna med fem miljoner att spela om ikväll! Vi har en mycket stark spik att bygga kring! Häng med ett vinnande gäng i kvällens miljonjakt. Tipsmaterialet i sin helhet ligger klart - välkommen in i webbshoppen och skaffa accessen!
25 februari 2015 Valla/Bergsåk. (V86)
25 februari 2015 Valla/Bergsåk. (V86)
Vi har en skön Dubbeljackpot på V86 då Solvalla och Bergsåker delar på omgången. Rub It Out (bilden) blir en av de största favoriterna på Solvalla, och på Bergsåker är det som vanligt Robert Bergh i centrum med flera feta chanser. Spännande debut för honom gör kapabla Caddie Heart - och vi har koll på hennes banjobb! Vi spelar med två spikar och har vrålfräcka utgångar - välkommen in!
22 februari 2015 Östersund (V64)
22 februari 2015 Östersund (V64)
Stein Daylight (14%) var en grym spik mot omgångens största favorit Uranium i fredags och vi gjorde 626 procent netto på DD! Igår stack vi ut hakan och utnämnde Il Sånna (23%) till årets bästa V75-vinnare hittills och visst vann han också! Tyvärr blev det dock rena rama favoritparaden och trots att vi satte sjuan så fick vi inte ens pengarna tillbaka... Mer om det i eftersnacket. Idag är det Östersund som gäller och eftersom det inte blev någon utdelning på fyrorna i fredags så har vi en JACKPOT att se fram emot! Firma Ulf Ohlsson/Lars Wikström står bakom två av förhandsfavoriterna och en av dem är Linus Ru (bilden) i prologen.
24 februari 2015 Jägersro (V64)
24 februari 2015 Jägersro (V64)
Love Palema (23%) var en bra spik igår, men vi lyckades inte med helheten. Nya tag i kväll på Jägersro där det bjuds på en på papperet svår omgång. Vi såg fram emot duellen mellan New Star Power och U.S.Dollars och efter att de senare blivit sent struken så talar väl allt för New Star Power? Alkalizer Am (bilden) var draget senast, men visade sig behöva loppet då. Revansch nu? Ja så kan det givetvis bli, men vi är fräckare än så och spikar en häst som är streckad på en bra bit under tio procent i skrivande stund. Intresserad av vem det är? Våra tips och intervjuer ligger klara!
23 februari 2015 Mantorp (V64)
23 februari 2015 Mantorp (V64)
Spelveckan inleds med en Mantorpsmåndag och vi är som vanligt taggade. Ett snabblopp inleder omgången och 8 Mr Pellegrino (V64-1) möter minst sagt passande motstånd över rätt distans. Formen sitter där och frågan handlar bara om hur mycket det sämsta utgångsläget handikappar, eller vinner han bara ändå? Så kan det vara, men honom garderar vi då det finns en klart bättre spik i omgången. Om med utgångar som rensar ser omgången riktigt skojig ut – det är bara att logga in och börja läsa på!
19 februari 2015 Åby (V64)
19 februari 2015 Åby (V64)
Åby kör som vanligt på torsdag och står för kvällens huvudsakliga spelunderhållning. Elvaårige 2 Henke Diablo (V64-1) fick sin sex vinster långa segersvit bruten när han galopperade i ledningen på V75 näst senast, men började genast bygga upp en ny rad senast. Nu blir han väldigt stor favorit i jakten på andra raka, men vi har en betydligt mer spelvärd spik att bjuda på! Åbys open stretch verkar lockande ut idag och ser ut att kunna fälla avgörandet i några lopp, så vi råder dig att ta del av de rykande färska tipsen!
21 februari 2015 Gävle (V4)
21 februari 2015 Gävle (V4)
Du tog väl rygg på oss igår då vi spikade emot omgångens största favorit Uranium? Stein Daylight (14%) spikades på allt och vi gjorde drygt 600% netto på DD! På V64 går vi alltid enbart för sex rätt men där vi fick käka favoriten i båda loppen vi satt helgarderade och fick bara pengarna tillbaka - men bra potential var det... Nya tag gäller och som vanligt inleder vi lördagen med en V4-omgång att göra spelkassan på, extra viktigt nu när en stor JACKPOT väntar på V75. 4 Antonio Am (V4-3) blir hårt betrodd och det känns som han står billigt inne på pengarna. Numera finns han i Björn Goops regi och står på tur för seger efter en stark andraplats efter galopp och en galopp i striden 50m kvar. Blir det tredje gången gillt för Björn eller har vi någon bättre vinnare? Bara lugn för vi har gjort jobbet åt dig. Och du som redan har skaffat våra V75-tips vet väl om att V4 ingår gratis. Välkommen in!
20 februari 2015 Romme (V64)
20 februari 2015 Romme (V64)
Finish Brandon öppnade inte som förväntat och då vi gick all in på honom på Åby blev det fel, lite synd då Dreamgirl River var bra vinnare i DD-2. Nya tag ikväll på Romme och Uranium (bilden) har varit smällfin vid tre raka segrar och nu hoppar Örjan Kihlström upp i vagnen. Är det motiverat att hon blir storfavorit från innerspår bakom bilen? Det är intressant statistik på henne med innerspår och vi har en vrålfräck lösning i det loppet - hon ratas helt enkelt! Bara att skaffa access och ta del av tipsen och få en skön start på helgen med oss!
21 februari 2015 Gävle (V75)
21 februari 2015 Gävle (V75)
Förra fredagen vann vi över 61 000 kr på V6 och det blev full pott även igår efter att kvällens bästa drag varit Stein Daylight (14%) som spikades på allt! På V6 slog det tyvärr aldrig i kanterna och där fick vi bara pengarna tillbaka, det som blev intressant var istället DD där vi gjorde 626% netto på totalinsatsen! Dessutom bjuds det ju på ny jackpot på V75 idag, med ännu en jättepott att spela om. Digital Ink (bilden) gästar bland annat i en passande Gulddivision över ovanliga tre varv. Hur göra med honom? Och är Miss Sue V. i form att vinna en skral Stoelit direkt? Vår spik känns helt grym, och denne blir inte heller streckad på mer än max en fjärdedel av insatserna. Häng med ett gäng i form - materialet klart!
18 februari 2015 Valla/Jägers (V86)
18 februari 2015 Valla/Jägers (V86)
Jägersro och Solvalla delar på omgången i kväll och det är åter JACKPOT! Johan Untersteiner (bilden) tränar och kör tre av förhandsfavoriterna på Jägers. Lutfi Kolgjini ser ut att ha sin bästa chans på Solvalla i Maffioso Face som Erik Adielsson får chansen bakom. Vi återkommer med tips och intervjuer från kl 14.00, men redan nu kan ni skaffa access till omgången!
17 februari 2015 Umåker (V64)
17 februari 2015 Umåker (V64)
Inga framgångar igår på Axevallaslätten tyvärr, men vi laddar snabbt om och beger oss till norrland. Som i fredags när vi plussade över 61 000 kr netto på V6 då Tomtegubben skar mållinjen som etta i sista... Han är med ikväll igen! Lika klar på nytt? Isbana och långa hakar gäller, och det är vår norrlandsman "uppfödd på". Kolla in tipsen och dragen som nu ligger klara! I övrigt passar vi på att påminna om att det är ny galen jackpotvecka med monsterpotter att spela om på både V86 och V75. Nu kör vi!
15 februari 2015 Eskilstuna (V64)
15 februari 2015 Eskilstuna (V64)
I fredags spikade vi Elles W.Fill (33%) och Tomtegubben (27%) fanns i tvåhästarslåset - dessutom varnade vi rejält för storskrällen Sam Forget (3%)! Totalt plussade vi 61 656 kr när V6 ringades in snyggt. Igår på V75 var vi faktiskt också bra på det med en fin rank - men även om spetsscenariot och idén på Lovely Buv var intressant så blev hon mosad av en otrolig Geisha Sund. Det kostade oss minst 50 000 kr uppskattningsvis... Mer om det i Eftersnack här på förmiddagen - men nu V64 på Eskilstuna där Per Lennartsson (bilden) har en straffspark. Kan han bränna den? Materialet klart, välkommen in!
16 februari 2015 Axevalla (V64)
16 februari 2015 Axevalla (V64)
Axevalla inleder en ny spelvecka och vi är som vanligt taggade. Vi kan ärligt säga att omgången håller blandad klass, men sportsligt är den femte avdelningen riktigt bra och innehåller flera lördagshästar. Med ett snyggt "staket" i raden lär 12 Raggamuffin (V64-5) bli hårt betrodd trots läget. Med Stefan Söderkvist i sulkyn blev det seger i V75 i den senaste starten och nu återvänder hästen till "brottsplatsen". Vi har dock bättre spelidéer att bjuda på och lovar ännu en gång ett system med riktigt hög potential - skaffa access omedelbart!
12 februari 2015 Örebro (V64)
12 februari 2015 Örebro (V64)
Full pott på Jackpoten i tisdags då samtliga "Singel-A" vann, däribland spiken Homerun (18%) och totalt hela fyra tipsettor! V6-nettot blev goda 6.648 kronor. Igår brände vi den roliga spiken och det var synd eftersom det var bra betalt på den raden i superjackpoten. Ikväll är det Örebro som håller i trådarna och det är ingen vidare sportslig höjdare. Men det gör inte oss något - vi spikar en mycket intressant ickefavorit och det vimlar av roliga skrällbud! Dessutom har vi intervjuhörnan mycket intressant info på favoriterna i båda DD-loppen. Våra tipstankar ligger publicerade och klara, välkommen in!
13 februari 2015 Bollnäs (V64)
13 februari 2015 Bollnäs (V64)
Naturligtvis är det Kalmars 48 miljoner kronors JACKPOT som tilldrar det sig det största spelintressent denna vecka, men först ska vi ha lite fredagsmys och bygga upp spelkassan på Bollnäs. För oss tar julen aldrig slut och vi tror fortfarande på 13 Tomtegubben (V64-6), men har ännu bättre idéer att bjuda på och omgången ser synnerligen intressant ut! Vågar du verkligen stå över? Gör ett besök och ta del av våra tankar innan du sätter tänderna i V75:an.
14 februari 2015 Kalmar (V4)
14 februari 2015 Kalmar (V4)
Lunchloppen innan V75 är alltid spännande på lördagarna, och vi har allt som oftast bra träffprocent där! En viss Veijo Heiskanen har en framträdande roll även om det inte är Lover Face (bilden) som är vapnet, utan Callum (V4-3). Grejar han det med "Adde" från bakspår, och tar Alfa Star S. (V4-2) tredje raka segern efter att senast tagit skalpen av Roxie Lavec? Vi spikar i inledande montéloppet och på LD går vi rakt ut på en andrahandare! Hoppa på tåget nu du också!
14 februari 2015 Kalmar (V75)
14 februari 2015 Kalmar (V75)
V75 i söder denna vecka då Kalmar bjuder upp till dans och arrangerar V75. Då femmorna åter brann inne i lördags så har vi en ny stor jackpot att spela om med nästan 50 miljoner kr i sjurättspotten på nytt! Omgången är härligt spelbar och spiken är långt ifrån att vara favorit så det är helt klart miljonerna vi siktar på då alla storisar garderas! Tipsen finns klara och du kan kolla in i webbshoppen för att se hur våra prenumerationsalternativ ser ut om Du inte redan är prenumerant. Välkommen att haka på vinnargänget!
11 februari 2015 Solvalla/Åby (V86)
11 februari 2015 Solvalla/Åby (V86)
Full pott på Jackpotten igår då samtliga "Singel-A" vann, däribland spiken Homerun (18%) och totalt hela fyra tipsettor! V6-nettot blev goda 6.648 kronor! Ikväll är det Superjackpot och runt 15 miljoner i potten för åtta rätt och mannen på bilden, Örjan Kihlström här efter segern med Digital Ink, har jättefavoriten Venkatesh på Solvalla. På Åby är det danskar i huvudrollen då både Flemming Jensen och Jeppe Juel blir hårt lirade i flera lopp. Materialet finns nu publicerat - två spikar är det som gäller, och tre av bästa skrällbuden ligger på 6%, 7% och 8%! Häng med!
10 februari 2015 Jägersro (V64)
10 februari 2015 Jägersro (V64)
Ingen fick sex rätt i går på Halmstad och därmed har vi en jackpot att se fram emot i kväll. Vi stannar kvar nere i södra Sverige och idag är det Jägersro som gäller. Vår "skånepåg" är riktigt taggad inför uppgiften och vad han tror om omgången avslöjar vi kl 14.00, men redan nu kan ni förköpa tipsen. Så vad väntar ni på?
8 februari 2015 Boden (V64)
8 februari 2015 Boden (V64)
Jackpot till tävlingarna i Boden där det är vinterbana som gäller och det ligger fina pengar i potten. Det är John Östman (bilden) som kör största favoriten i Ängskalla (V64-2), men vi garderar henne och spikar istället en formstark som vann med krafter kvar senast och i nuvarande form ska han ha mycket bra segerchans!. Tipsen ligger klara så det är bara att skaffa access och ta rygg på vår grymma gubbe i Norrland. Välkomna!

Filtrering

Kategori

TaggSkribent