Artiklar12 november 2014 Valla/Jägers (V86)
12 november 2014 Valla/Jägers (V86)
Synd på rara ärter igår! I jackpoten på Boden spikade vi Mr Burman (28%) och spelade fräck utgång med Conrads Flamemaker (12%) som gav hela 12 ggr pengarna på toton! Tyvärr klev vi av i femte på sex och det kostade 13 000. Vi hade den som var halva längden slagen och rensade mer... Ny jackpot ikväll på V86 Solvalla/Jägersro och man kan vinna tolv miljoner på åtta rätt! Dessutom dags för kval till Uppfödningslöpningen - på bägge banorna! Vi publicerar 14.00, webbshoppen är öppen.
11 november 2014 Boden (V64)
11 november 2014 Boden (V64)
Vi beger oss längst upp i landet ikväll - till V64-JACKPOT på Boden. Vår norrlandsexpert gnuggar händerna då det är lokalkännedom som gäller i de här omgångarna, och inte minst bra koll på de finska hästarna och tränarna. Matti Soronen, Mauri Jaara och Ossi Nurminen kommer alla med vassa chanser. Känn lugnet, vi har full koll på de här ekipagen. Igår satt sexan enkelt - men bara med några hundringar plus. Ikväll går vi för mer!
8 november 2014 Halmstad (V4)
8 november 2014 Halmstad (V4)
Vi inleder som alltid lördagarna med V4. Som V75-prenumerant hos oss så erhåller Du alltså alltid tips och analys till hela elva lopp hos oss. En hellördag helt enkelt! För vad passar bättre än att sitta och följa lunchsändningen med en kupong samtidigt som man filar på det allra sista inför veckans höjdpunkt - V75! Välkommen in.
10 november 2014 Färjestad (V64)
10 november 2014 Färjestad (V64)
Lite synd igår på Sax-V5 som blev en skrällkavalkad, men vi hade disponerat rätt och hade faktiskt fyra rätt på förslaget, men spiken hoppade tyvärr bort sig. V64 Färjestad kickar igång veckan och Björn Goop är rejält i huvudrollen då han ser ut att ratta fyra favoriter inom streckspelet. I snabbloppet får vi se Traveling Man kampera ihop med Jorma Kontio. Trygga accessen direkt - med vanlig prenumeration eller varför inte prova ett klippkort?
9 november 2014 Axevalla (V5)
9 november 2014 Axevalla (V5)
Det är galopp på V64 idag, och då står vi som bekant över den spelformen och fokuserar på Sax-banan i ATG Live istället, som denna söndag är Axevalla. Dessa dagar är det alltid förhöjt intresse och omsättning på V5-spelet på saxbanan och det är inte lika genomläst - det passar oss utmärkt! Du har full access till vårt V5-material om Du har V64-access och har Du inte sådan prenumeration kan Du alltså styckköpa den som "V64". Välkommen!
8 november 2014 Halmstad (V75)
8 november 2014 Halmstad (V75)
Gårdagens bästa idé och spik hette Orlando Gel (24%) och vann med dubbla galopper. Vi ångar vidare! Halmstad står värd för veckans V75-omgång. Bästa sportsliga godbiten är Bronsdivisionen där Frozen, Speed Delicious och Daryl Boko drabbar samman! Missa inte våra vinnare! Förra veckan spikade vi Digital Ink (16%). Vi tar in rejält med luft på västkusten och går på mottot våga vinn, spelar utgång med två hästar till under 10% och spiken är faktiskt ännu mindre streckad! Materialet klart.
7 november 2014 Romme (V64)
7 november 2014 Romme (V64)
Igår gav det 62 000 kr (V6) på Åby med två skrällar - både Buzz Mearas (7%) och Moaning Myrtle (8%) hade vi som omgångens bästa skrällbud! Tyvärr spikade vi fel i duellen i sista när vi hade chans på 45 000 kr! Surt... Fredagsmyset hämtas från Romme och V64-omgången är lurig. Den sportsliga höjdaren är långloppet där Poker Kronos och Mellby Amiral drabbar samman i en riktig sluggerfest - vi spikar skräll!
6 november 2014 Åby (V64)
6 november 2014 Åby (V64)
Åbytravet bjuder på en fartfylld omgång med ett par stora favoriter. Allra störst blir nog Lover Face som går från klarhet till klarhet och har radat upp fem raka segrar i snygg stil - går han över huvud taget att stoppa i nuvarande klass?! Lita i alla fall på att bland annat Even´s First Boy kommer att göra ett allvarligt försök... Logga in och ta del av våra tankar!
5 november 2014 Valla/Bergs. (V86)
5 november 2014 Valla/Bergs. (V86)
V86 delas mellan Solvalla och Bergsåker den här veckan - och det är DUBBELJACKPOT dagen till ära. Det är faktiskt över 15 miljoner kronor bara i åttarättspotten enligt ATG:s beräkningar! Förra veckan spikade vi fräckt två andrahandare som vann och tänker inte vara sämre nu. Två spikar - en stark favorit och en lite roligare, och dessutom två utgångshästar som vi ställer mot varandra. Den ena är rena skrällen, ändå tror vi på klassblandning!
Premiär för nya sajten - prova gratis!
Premiär för nya sajten - prova gratis!
Idag är det premiär för vår nya hemsida och det firar vi med att bjuda Dig på gratis access till kvällens V64-jackpot på Jägersro! Det är flertalet danska ekipage i nyckelroller vilket passar oss bra eftersom vår expert i söder följer det danska travet lika nära som det svenska. Tears To Heaven och Pietra I. har båda nyligen visat att de duger även på Jägersro - gör de det även ikväll? Vi spikar två andra! Logga in och se efter!
Premiär för vår nya sida - gratis V64 Mantorp ikväll! Vi spikar skräll...
Premiär för vår nya sida - gratis V64 Mantorp ikväll! Vi spikar skräll...
V64 Mantorp och premiär för vår nya hemsida - det firar vi med gratis access för alla ikväll, logga in genom att omregistrera Ditt lösenord bara. I övrigt kommer Du känna igen Dig - vi spelar nämligen tufft och siktar högt ikväll, utgångarna rensar bra och spiken är en skön skräll!
31 oktober 2014 Kalmar (V64)
6 oktober 2019 Årjäng (GS75)
6 oktober 2019 Årjäng (GS75)
Klass II-, och Diamantstoförsök avslutar Årjäng Grand Slam 75-omgång som håller rätt bra klass. Det finns ett flertal väldigt stora favoriter i omgången och den störste av dem alla är Mack Dragan (bilden) Hur vi behandlar honom och de övriga avslöjar vi klockan 09:00 då tipsen släpps. Häng med då!

Filtrering

Kategori

TaggSkribent