Artiklar3 april 2015 Färjestad (V75)
3 april 2015 Färjestad (V75)
Det är Långfredag och som alltid mycket högklassiga tävlingar på Färjestad, och i år har man även fått en extra V75-omgång som krydda! Huvudloppen är Folke Hjalmarssons Minneslopp för både tjejerna och killarna. Inga dåliga hästar har lockats eller vad sägs om årsdebut för d'One i stoavdelningen och så lär Charrua Forlan ikläda sig favoritrollen i öppna klassen som även är uttagning till Olympiatravet. Vi publicerar tipsen och vårt fullmatade material redan på torsdag kl 15 så du har gott om tid att läsa på. Välkommen att skaffa access redan nu!
1 april 2015 Solvalla/Jägersro (V86)
1 april 2015 Solvalla/Jägersro (V86)
Toppformen håller i sig och igår vann vi 12 660 kronor (netto) på V6 i Boden! I kväll är det V86 och omgången avgörs på Jägers och Valla. Jim Oscarssons Mr Perfect (bilden) har inlett året med fem raka segrar och blir klar favorit i Rikitikitavis lopp. Clemenza Am var dock jättefin i sin årsdebut och är verkligen ingen enkel konkurrent. Vad vi tror avslöjar vi först kl 14.00, men redan nu kan ni skaffa access till omgången!
30 mars 2015 Mantorp (V64)
30 mars 2015 Mantorp (V64)
Ny vecka som inleds med måndagstrav på Mantorp och vi jagar nya vinster. Enligt strecklistan ska omgången vara lätt och det finns gott om kortlopp. Vi kör ändå ett rakt system och köper inte de väl stora favoriterna utan har bättre idéer. Det är bra spelvärde i spiken som blir långtifrån favorit, och det är inte Eric Martinssons stjärna 11 Bar Plombier (V64-5) även om vi redan nu kan avslöja att vi tror mycket på den segerstaplaren.
29 mars 2015 Åby (V64)
29 mars 2015 Åby (V64)
Det blev ingen utdelning på fyrorna i fredags och därmed har vi en JACKPOT att se fram emot denna söndag då Åby står som värd för tävlingarna. Det är bra klass på racen och framförallt håller långloppet hög klass. Där återkommer Oliver Kronos (bilden) efter ett kortare uppehåll och matchen mellan honom och Lover Face ska bli intressant att skåda. Vi tar ställning för en av dessa och där finns bästa spiken. Vad vi tror i övrigt går att läsa från kl 08.00. Välkomma!
28 mars 2015 Solvalla (V4)
28 mars 2015 Solvalla (V4)
Lördagsluncherna är härligt tacksamma eftersom få lägger krut på dem. Det gör däremot vi! Och det är en av anledningarna till att vi ligger bra plus på dessa lördagsluncher över tid. Idag bygger vi systemen främst på två sköna ickefavoriter där triodraget i avslutningen är galet fräckt! Välkommen in direkt - är Du dessutom V75-prenumerant så bjuder vi ju på V4-materialet gratis eftersom lördagarna ska vara en elva lopp lång fest hos oss. Välkommen!
27 mars 2015 Bergsåker (V64)
27 mars 2015 Bergsåker (V64)
Vi har inte haft marginalerna riktigt på vår sida ännu den här veckan, trots tre grymma spikar måndag, tisdag och onsdag där ingen av dem var favorit. Men det är nu veckan börjar! Det är nämligen V75-finaler med jackpot imorgon, och redan ikväll är det stekhett med dubbeljackpot på V64 Bergsåker. Erik Adielsson (bilden) hade fina framgångar tillsammans med Svante Båth på Bollnäs igår, och ikväll kan det vara dags igen. Man har nämligen favoriten i nästan varje lopp och mest spännande är de årsdebuterande Västerbo Fantast och Västerbo Loveboat. Hur vi lirar tar Du del av från 14.00!
25 mars 2015 Solvalla/Åby (V86)
25 mars 2015 Solvalla/Åby (V86)
Vi spikar jäkligt bra nu, i måndags var det andrahandaren A.Hannibal (24%) och igår på Jägers var det andrahandaren Sheava Vik (21%). Men igår var det riktigt, riktigt tungt... Vi gjorde allting rätt förutom i fjärde där vi klev av på två, men knappt slagne måltvåan Herold As var vårt drag och han fick tappert ge sig efter onödig 1.08-press i inledningen. Han var klart mindre spelad än vinnande Touche och det var väl en halv miljon (med V6) som rök där? Det är bara att bryta ihop och komma igen med V86 ikväll. Al Dente (bilden) gör årsdebut, hur behandlar vi honom? Kvällens bästa drag är glömt och omgärdas av ett sällan skådat klartecken från tränaren! Materialet klart - välkommen in.
28 mars 2015 Solvalla (V75)
28 mars 2015 Solvalla (V75)
Härligt högklassiga V75-finaler bjuds på Solvalla, och det kryddas av Jackpot och då det dessutom är lönehelg blir det extra stor pott att spela om! Det saknas inte dragplåster eller vad sägs om att Maven (bilden) med sina 14 miljoner insprunget dyker upp i Stoeliten och från åttondespår. Digital Ink i jagar sjunde raka segern i Guldfinalen från spår 11, och även klassklättraren Ready For More fick risiga spår 8! Vi har gjort jobbet klart så det är bara du tar del av all information med analyser, intervjuer och annat! Och du, vi går mot strömmen och spikar en "avslagshäst"! Välkommen!
24 mars 2015 Jägersro (V64)
24 mars 2015 Jägersro (V64)
A.Hannibal (24% och 3,44 i vinnarodds) var en bra spik i går, och French Destiny (7%) en ruggig tipsetta mot omgångens megafavorit. Efter tre avdelningar satt vi med ruggigt mycket streck kvar till bra värde, men tyvärr brände vi på utgångarna och stannande på två femmor. Nya tag i kväll då det är Jägersro som gäller. Lars I Nilssons ögonsten Truculent (bilden) gör intressant årsdebut och vi har givetvis kollat med Lars. Vi återkommer med tips och intervjuer kl 14, men redan nu kan man förköpa omgången!
23 mars 2015 Färjestad (V64)
23 mars 2015 Färjestad (V64)
Vi spikade Ready For More rätt ut i lördags på Momarken och han visade klassen, men vi brände utgångarna och även om det inte var någon omgång att gråta blod över så vill vi så klart alltid vinna. Ny stor jackpot i finalerna på lördag! Men veckan kickar igång med V64 på Färjestad där vi på bilden här ovan ser hur enkelt Order To Fly vinner sin årsdebut - på 1.12,4! Vinner han igen i ett passande gäng en måndag på "orten"? Ja, kanske - men när det gäller vår spik och våra utgångshästar så är ingen av dem favorit! Så visst finns kittlande potential i systemet!
26 mars 2015 Bollnäs (V64)
26 mars 2015 Bollnäs (V64)
Vi var nära en riktig storvinst i tisdags, och det känns som det bara är en tidsfråga innan vi fyller på plånboken rejält igen. Det märks att det börjar våras när det dyker upp lovande treåringar, segerstaplande fyraåring och äldre stjärnor i startlistorna, och så är det på Bollnäs idag. Störst intresse röner vår nuvarande kallblodskung Månprinsen A.M. som gör årsdebut i DubbelCupen, men vi har en betydligt roligare spik än så. Omgången ser ruskigt intressant ut spelmässigt och vi går för hög utdelning – det är bara att logga in!
20 mars 2015 Romme (V64)
20 mars 2015 Romme (V64)
Så här såg det ut när Brenne Rödi (bilden) hemförde Stokriteriet på Dannero i augusti ifjol. Hon dominerade den norska kullen och vann nio av elva starter som treåring, men i årsdebuten nyligen funkade hon inte alls. Vi har tagit ett långt och intressant snack med Jan Roar Mjölneröd i intervjuhörnan. Är det en storfavorit i fara eller rätas frågetecknen ut? I snabbloppet har Alvena Pele en klockren uppgift, men går han att lita på numera? Svar ges från 14.00 så klart - skaffa Din V64-access direkt och häng med!
22 mars 2015 Östersund (V64)
22 mars 2015 Östersund (V64)
Östersund kör veckans sista V64-tävlingar och det ser ut att vara en spelbar omgång. Thomas Lönn-tränade Love Lini (bilden) kommer med två raka segrar och vann som vår idé senast på Solvalla men nu är det bakspår som gäller för storfavoriten. Det är även två kallblodslopp på kupongen och bra klass med bland annat Björli Odin och Lottmar som ska försöka plocka 20 meter på Mitt Hjärtas Lilja. Materialet ligger klart - välkommen in!
21 mars 2015 Momarken (V4)
21 mars 2015 Momarken (V4)
Momarken är det för hela slanten under lördagen och vi inleder som vanligt med lunchtävlingar. "Emil" på bilden kör en av de betrodda i 1 No Limit L.A. (V4-2) som kommer med en fin rad och fem segrar på nio starter. Norska lopparkivet har gått varmt och det finns en hel del godis att ta del av - och du vet väl att du får access till V4 varje lördag om du köper V75-materialet. Välkommen in!
18 mars 2015 Valla/Bergs. (V86)
18 mars 2015 Valla/Bergs. (V86)
Det är dags för V86! Efter en grym vecka förra veckan så känner vi oss nästan chockade över att inte ha vunnit något på flera dagar. Igår satte vi V6 - tillsammans med övriga Sverige, och att vi ringade in två spikar hade vi inget för. Stor jackpot på torsdag! Men först V86 ikväll som delas mellan Solvalla och Bergsåker. Per Linderoth (bilden) är en av omgångens stora nyckeltränare med storfavoriter i Razor Kronos och Liberty Face. Dessutom gör Ariel Boko intressant årsdebut. En annan som gör intressant sådan är topphästen från Åland, Jeppas Maxi. Hur ska en sådan behandlas? Materialet klart - Du kommer att gilla våra två fräcka utgångshästar! Skaffa accessen direkt.
19 mars 2015 Åby (V64)
19 mars 2015 Åby (V64)
Det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt i tisdags på Jägersro och det är därmed STOR JACKPOT på Åby i kväll! Archangel Am (bilden), som var en av favoriterna i Derbyt i fjol, gör intressant årsdebut. Detsamma gäller fjolårets finska Derbytrea, Daryl Boko. Vi återkommer med tips och intervjuer kl 14!
21 mars 2015 Momarken (V75)
21 mars 2015 Momarken (V75)
Det är dags för den årliga omgången på vår norska favoritbana Momarken, travovalen i Mysen som vi för alltid kommer att ha plussiffror på. Denna kryddas dessutom med JACKPOT eftersom fyrorna frös inne på Sundbyholm i lördags, och med extra omsättning från Norge förväntas det ligga 50 MILJONER KRONOR i sjurättspotten! Tränaren Fredrik Solberg har länge siktat på Steinlagers Äreslöp för 9 B.B.S.Sugarlight (V75-7) att göra sin årsdebut i och hästen lär bli favorit trots bakspår. Johan Untersteiner kör denna gång och han klarade av att leverera fullt ut när han körde mot tuffare motstånd i Jarlsberg i somras. Han kan vinna, men vi har en bättre spik och DD-dragen ger ruskigt bra betalt. Vad väntar du på – skynda dig att logga in!
17 mars 2015 Jägersro (V64)
17 mars 2015 Jägersro (V64)
Tipsformen är fortsatt på topp. Visserligen fick vi nöja oss med fem rätt igår, men spiken satt och i söndags levererade såväl spik som drag men skrällarna uteblev. I fredags vann vi över 70 000 kronor på Kalmar sedan vi gått på en 16-oddsare som utgång och förra lördagen spelade vi in över 200 000 kronor på V75. Har man verkligen råd att missa våra tips? I kväll är det Jägers som gäller. Paramount (bilden) gör intressant årsdebut och blir favorit och vi har givetvis kollat med Calle. Vi har hela ÅTTA INTERVJUER (!) och spelar med dubbla spikar!
15 mars 2015 Halmstad (V64)
15 mars 2015 Halmstad (V64)
Vilket fredagsmys! 83-oddsaren Another Casanova var inga problem för oss i fredags i Kalmar och med utgång på Roblox Memphis (9%!) så plussade vi 71.715 kronor på V6! Halmstad kör veckans sista V64-tävlingar och vi får se en högintressant årsdebut då läckra 4 Fascination (V64-1) gör första starten i regi Johan Untersteiner! Den snart sexfaldiga miljonärskan hade ett misslyckat 2014 med endast 25.500 kronor insprunget och frågan är om hon börjar detta år i dur eller i moll? Materialet ligger klart och vi utlovar en ny vrålfräck utgångshäst! Vågar du stå utanför formgänget?!
14 mars 2015 Eskilstuna (V4)
14 mars 2015 Eskilstuna (V4)
Vilken form! 83-oddsaren Another Casanova var inga problem för oss igår i Kalmar och med utgång på Roblox Memphis (9%!) så plussade vi 71.715 kronor på V6! Nu tar vi sats mot Sundbyholm och först V4. Almar är regerande svensk mästare i monté och blir stor favorit - men hur är det med formen? I Trioloppet är det många som tror på Stenströmer/Goop med Versailles, men vi är skeptiska och just i det Trioloppet har vi ett av omgångens absolut bästa drag som vi spikar istället! Är Du V75-prenumerant så loggar Du bara in - vi bjuder på V4. Är Du ännu inte V75-prenumerant så kan Du även köpa V4 separat. Välkommen in!

Filtrering

Kategori

TaggSkribent