Artiklar7 februari 2015 Solvalla (V4)
7 februari 2015 Solvalla (V4)
Vi inleder som alltid lördagen med att bjuda på lunchanalyserna till våra V75-prenumeranter. Det är nämligen hög klass även på ramloppen denna finaldag och det avslutande fyraåringsloppet håller toppklass - och där har vi ett fräckt drag! Dessutom drabbar toppmontéhästarna Rock Me och I Saw You samman i den inledande avdelningen. Går det som senast eller vad talar för revansch? Logga in och kolla dragen, vi spikar en mycket intressant ickefavorit som ser ut att vara under explosiv utveckling.
6 februari 2015 Bergsåker (V64)
6 februari 2015 Bergsåker (V64)
Naturligtvis är det Jackpoten till V75-finalerna på Solvalla som tilldrar det sig det största spelintressent denna vecka, men först ska vi ha lite fredagsmys och bygga upp spelkassan på Bergsåker. Robert Bergh brukar dominera på hemmaplan och kan göra det igen även om han "bara" har tre hästar till start inom V64-spelet. Mest intressant känns 8 Amaru Boko (V64-3) som äntligen gör comeback. Hästen inledde med fyra enkla segrar i följd varav tre i Gulddivisionen för Bergh i fjol vinter och vi ger honom tipset, men spiken sätter vi för en betydligt fräckare idé. Det är bara att skaffa access och titta in!
7 februari 2015 Solvalla (V75)
7 februari 2015 Solvalla (V75)
Det är högklassiga V75-finaler som gäller på Solvalla och tävlingarna kryddas av en härlig Jackpot då femmorna brann inne i lördags. Därmed finns runt 48 miljoner att hämta ut om man blir ensam med alla rätt och gissa om vi pluggat i veckan. Det finns gott om storfavoriter, men ju större de är desto tyngre faller de - och vår spik i V75 Champions är fräck och ingen hetshäst, därmed bra spelvärde! Skaffa access och köp tipsen nu!
5 februari 2015 Åby (V64)
5 februari 2015 Åby (V64)
Eftersom fyrorna brann inne i tisdags så är det JACKPOT i kväll igen när V64 avgörs på Åbyfältet. Flemming Jensen (bilden) gästar som vanligt och ser ut att ha några fina chanser då han kör i fem av loppen - vi har så klart surrat med honom! Tips och intervjuer ligger klara kl 14.00, men redan nu kan ni köpa access till omgången! Vad passar Dig bäst? En löpande tidsprenumeration eller ett klippkort när Du spelar då och då? Valfriheten är total numera. Välkommen in!
2 februari 2015 Mantorp (V64)
2 februari 2015 Mantorp (V64)
Stall Goop hade show igår på Färjestad och det betyder JACKPOT på veckans första dag! Och, just måndagsjackpot är det hetaste det kan bli då omsättningen på V64 är som högst på söndagar - räkna med över fyra miljoner kr i sexrättspotten ikväll! Det är Mantorp som gäller och hemmatränaren Oskar Svanberg (bilden vid V75-seger ifjol) är killen att hålla koll på då han har två favoriter i Flash Oak och Usain Henna. Kenneth Haugstad är en annan kille med toppchanser, han är favorit till att vinna båda DD-loppen. Vad vi tror om jackpoten? Två spikar - materialet klart!
4 februari 2015 Solvalla/Jägersro (V86)
4 februari 2015 Solvalla/Jägersro (V86)
Jackpotterna avlöser varandra och i kväll är det V86 och Solvalla/Jägersro som gäller. Ingen lyckades ju få alla rätt förra veckan och därmed är det cirka elva miljoner i åttarättspotten idag. Lover Face (bilden) är en av omgångens största favoriter, men han har inte startat sedan annandag jul och behöver loppet? Ready for More, som vann sin debut för Reijo Liljendahl, är en annan storfavorit som inleder från bakspår. Klockan 14 är tipsen klara. Välkomna!
3 februari 2015 Gävle (V64)
3 februari 2015 Gävle (V64)
Gävle står för tisdagsomgången och så här såg det ut när Stamping vann V75 senast närmast före Guli Järven. Dom drabbar samman igen i V64-1 och frågan är vem som drar det längsta strået denna gång? Jackpot-festen fortsätter och efter den skrällfria omgången i går ligger 4 miljoner kronor och väntar i sexrättspotten. Med våra tips står du verkligen med springspår - det är bara att skaffa access och komma in och läsa!
31 januari 2015 Axevalla (V4)
31 januari 2015 Axevalla (V4)
Luncherna på lördagarna har varit lyckosamma för oss. Det finns två storfavoriter i omgången och vi väljer att spika den ena. Den andra har vi intervju på och det låter sådär. Behöver du bygga upp degen inför V75-jackpotten så kan det vara läge att rygga våra tips!
30 januari 2015 Romme (V64)
30 januari 2015 Romme (V64)
Det är jackpot på V75 Axevalla imorgon, mer om det hittar Du här intill. Här är det full fokus på V64 Romme ikväll där vi bland annat får se en spännande duell när Cali Maks (bilden) drabbar samman med Tomtegubben. Tar han in sitt tillägg? Spännande surr med Ove A som gör viktiga ändringar på "Tomten". Henrik Larsson har vi också tagit ett givande snack med angående favoriten Peaberry som möter ett pensionärsgäng - men hur är formen egentligen efter paus och behandling? Viktig info. Vi serverar som vanligt allt det bästa i vårt tipsmaterial som ligger på plats från 14.00. Skaffa accessen direkt!
01 februari 2015 Färjestad (V64)
01 februari 2015 Färjestad (V64)
Färjestad avslutar V64-veckan och som vanligt är det "blå kusk" Björn Goop i en huvudroll. Bland annat jagar hans Candor Hall ny seger efter att ha imponerat på V75, och omgångens största favorit On Track Piraya (V64-4). Vi kan avslöja att vi spikar en av dessa, och att vi spikar emot den andra! Materialet är redan släppt så det är bara att skaffa access på direkten!
29 januari 2015 Umåker (V64)
29 januari 2015 Umåker (V64)
Svårt, svårt på V86 igår. Att börja med att strecka Lennartssons alla uppsittningar hade varit en synnerligen bra grund, men det var svårt att lista ut på förhand... Jackpot nästa vecka! Vi fokuserar närmast på V64 Umåker ikväll, där det lär skottas både strö och snö ikväll. Vid lunch är det nollgradigt men snöfall, och det är klassisk isbana som bjuds. Och vad vi bjuder på? Jodå, en fräck spik med riktigt skön info runt och som leder runt om! Läs mer om detta genom att skaffa accessen och logga in! Materialet ligger klart.
31 januari 2015 Axevalla (V75)
31 januari 2015 Axevalla (V75)
Axevalla bjuder på Jackpot där det beräknas ligga 30 miljoner kronor och väntar på oss i sjurättspotten. Vi tänker ta vår del av kosingen och spelar med en favorit och en icke-favorit som spikar. Vad vi tror och vad Magnus Jakobsson säger om jättelampan Fossens Bonus får du veta när du skaffar access. Tipsen ligger klara för läsning och du vet väl att vi följer upp med ännu mer info från stallbacke och värmningar i morgon kl 14! Kolla in då också – det ingår i vår totalservice!
28 januari 2015 Solvalla/Åby (V86)
28 januari 2015 Solvalla/Åby (V86)
Vi var snett på det igår då spiken inte var speciellt bra och DD bara i princip gav pengarna tillbaka... Men det är nya tag som gäller och V86 som delas mellan Solvalla och Åby! Tipsen finns publicerade och vi har två vassa spetsspikar - och DD-spiken känns jätteintressant! Det är även här spets uträknat och vi har toppinformation i tränarintervjun, och vi bara radar upp plus på den idén! Häng på nu och skaffa access om du inte redan har det!
26 januari 2015 Halmstad (V64)
26 januari 2015 Halmstad (V64)
Veckan börjar med V64 i Halmstad! Efter en intensiv travhelg "norrut" så har vår man i söder haft gott om tid med att jobba med omgången som för många andra blir en dag av "spelmässig baksmälla" efter en tuff travhelg. Och det tar vi betalt på! Materialet publiceras 14.00 som vanligt och Du har väl Din vardagsaccess i ordning? Du kan välja mellan såväl tidsprenumerationer och klippkort. Och vi ligger nettoplus på våra V64-förslag i år - senast i fredags smällde vi till med över 9 000 kr inspelat. Välkommen in i klubben!
25 januari 2015 Solvalla (V75)
25 januari 2015 Solvalla (V75)
Ulf Ohlsson (bilden med Nadal Broline) vann två lopp i onsdags på V86 och nu jagar han nya segrar på Extra-V75 där han kör omgångens största Coco de Vie (V75-4). Vi har lagt ner minst lika mycket jobb som till en vanlig V75-omgång och spiken i avslutningen är en stenkross som borde vara klar favorit! Materialet är publicerat och vi följer upp med stallbacke, värmningar och sista minuten under söndagen - nära full pott på Bergsåker på det igår och du gör bäst i att rygga in i kaklet!
24 januari 2015 Bergsåker (V4)
27 januari 2015 Eskilstuna (V64)
27 januari 2015 Eskilstuna (V64)
Andrahandaren Napoleon C.D. (24%) var en skön spik att inleda med igår på Halmstad, men tyvärr gick vi sedan kort på fel ställen i omgången och fick inte till helheten - vilket var synd när omgången betalade över 200 000 kr (V6). Men formen verkar vara fortsatt intakt så vi gör nya ansatser och insatser på Eskilstuna ikväll. Det är få sportsliga godbitar att yvas över och typiskt januaritrav, men det stör oss inte det minsta. Walmann och Lennartsson innehar huvudrollerna och vår uppgift är att hitta nya sköna vinnare! Din enda uppgift är att se till att ha accessen i ordning. Vi har ett jättedrag i treåringsloppet bland de orutinerade och spelar med två sköna spetsvinnare som utgångar... Materialet klart!
22 januari 2015 Åby (V64)
22 januari 2015 Åby (V64)
Encore Zon (10 %) var en grym spik igår och vi har en liknande idag då det är Åby och jackpot som gäller. I skrivande stund är han spelad till under tio procent! Vår andra spik, som inte heller han är favorit, känns uträknad och klar. Tidig spets och sedan ska det vara över. Vi har även snokat fram att det blir första jänkarvagn på en av förhandsfavoriterna. Låter ganska intressant va? Tips och intervjuer ligger klara så vad väntar du på?
23 januari 2015 Gävle (V64)
23 januari 2015 Gävle (V64)
Jackpot hela veckan! För fjärde V64-omgången i rad finns det extra slantar att spela om och idag ligger det runt fyra miljoner kronor i sexrättspotten! Efter ett dygn av både snö och kyla så kan vi nog räkna med ganska vintriga förhållanden även ikväll på Gävle. Det är ingen omgång som sticker ut rent sportsligt men det gör den istället spelintressant! Ari-Pekka Pakkanen skickar spännande hästar från sin svenska filial och han ser ut att bli omgångens nyckeltränare. Annars är väl kallblodsloppet det som närapå håller rikstotokvalitet faktiskt. Det blir en kittlande uppladdning inför morgondagens V75-jackpot och vi ligger på plats från 14.00 precis som vanligt. Du har väl Din vardagsprenumeration i ordning?
24 januari 2015 Bergsåker (V75)
24 januari 2015 Bergsåker (V75)
Västerboonthenews och Peter Ingves imponerade vid vinsten i lördags och var en av orsakerna till att femmorna frös inne på Åby. Inget ont som inte har något gott med sig, för nu väntar en Jackpot där 44 miljoner kronor beräknas ligga i potten för sju rätt. Bergsåker brukar kunna bjuda på bättre utdelningar och vi jobbar tufft hela veckan för att servera dig de bästa tipsen. Nedsläpp blir precis som vanligt på fredag kl 15 – välkommen in då!

Filtrering

Kategori

TaggSkribent