Artiklar22 juni 2015 Halmstad (V64)
22 juni 2015 Halmstad (V64)
Halmstad inleder spelveckan och bjuder på tre av de fyra uttagningsloppen till Stosprintern inom V64-spelet. Det bör bli riviga race eftersom man måste vara bland de två första i mål för att vara säker på att gå vidare, sedan tar sig även de två högst seedade treorna vidare. I streckspelets första avdelning ser vinnaren av Drottning Silvias Pokal, Tarzan Melanders välstammade Ruby Trap (bilden) ut att bli en av kvällens största favoriter. Liksom vid den segern sitter Johnny Takter i sulkyn nu, men hon är ingen spik för oss. Det är sällan vi hittar så många roliga lågprocentare som idag och vi råder dig att studera tipsen – välkommen att logga in!
16 juni 2015 Romme (V64)
16 juni 2015 Romme (V64)
Det vankas stortrav ikväll när kvalen till "långa" E3 går av stapeln på Romme. Det fullkomligt vimlar av topptreåringar och den som kanske har det allra bäst förspänt på pappret är Thomas Malmqvist (bilden) som kommer med kulltopparna Sucre och Tunika som är lite av favoriter på förhand att vinna vardera klass. Men stjärnor slocknar och nya tänds lika snabbt bland dessa unghästar och vi försöker gräva i utvecklingskurvorna. Charmigt! Vad vi kommer fram till? Kolla vid publicering 14.00!
21 juni 2015 Kalmar (V75)
21 juni 2015 Kalmar (V75)
Då det inte blev någon utdelning på varken fem eller sex rätt i söndags så är det fina extrapengar i potten på söndag. Helt enligt traditionerna så är det Kalmar som står som värd för V75-omgången i midsommar. Omgången ser spelvänlig ut på förhand och vi har gott hopp om hög utdelning. Maven var senast med i Elitloppet, nu är det Stoeliten som gäller och hon blir storfavorit! Vi har redan börjat jobba för fullt och resultatet presenteras som vanligt på fredag kl 15, men redan nu kan du skaffa access till omgången!
18 juni 2015 Dannero (V64)
18 juni 2015 Dannero (V64)
Favoriterna radade upp sig i tisdags och det blev ingen utdelning på varken fyra eller fem rätt. Därmed är det STOR JACKPOT i kväll då Dannero kör midnattstrav. Ed You (bilden) gör helintressant årsdebut. Han hade ju ett fantastiskt fjolår där han vann bland annat Åbergs och Masters. Stenklar direkt? Vi återkommer med tips och intervjuer kl 14!
19 juni 2015 Hagmyren (V64)
19 juni 2015 Hagmyren (V64)
Midsommar firas med V64 på Hagmyren där inlämningsstopp är 13.35. Omgångens kryddas med JACKPOT eftersom fyrorna frös inne igår. Tre kallblodslopp står på menyn och största intresset tilldrar sig naturligtvis femåringsloppet Roger N Olssons Minneslopp med 100 000 kronor i förstapris. Stor favorit att hämta hem dagens fetaste segercheck är det norska fenomenet Lannem Silje som ställs mot betydligt enklare motstånd än på slutet. Vi kan redan nu avslöja att vi också spikar Super-Silje, men vi du få koll på resten av omgången är det bara att skaffa access och logga in!
13 juni 2015 Boden (V4)
13 juni 2015 Boden (V4)
Svante Båth har det bra förspänt inför V4-spelet i Boden och är dagens tvåbenta huvudperson i omgången. Pledge Allegiance (bilden) gick bra efter galopp senast och är en av hans nyckelhästar i omgången, och vad vi tror om henne och resten av V4 får du veta när du loggar in. För dig som har skaffat access till V75 så ingår materialet gratis, så det är bara att göra ett besök och skaffa dig springspår i jakten på att bygga upp spelkassan till V75.
17 juni 2015 Åmål (V86)
17 juni 2015 Åmål (V86)
Det är dags för Åmål att köra sin stora tävlingsdags för året med V86. Omgången håller bra klass och som vanligt är det nästan bara spets som gäller på 800-metersbanan. Democrat (bilden) och Ulf Ohlsson vann V75 tillsammans för knappt två år sedan och nu ser ekipaget ut att bli en av de största favoriterna. Är det en bra spik att inleda kvällen med eller har vi vassare drag? Med en vass spik och ytterligare två spetsidéer är vi rustade inför kvällens spännande omgång – logga in och bli påläst du med!
14 juni 2015 Bjerke (V75)
14 juni 2015 Bjerke (V75)
Extra V75 och Bjerke är vad som gäller denna söndag! Vi har givetvis gjort jobbet i alla lopparkiven. Dessutom har vi ringt runt en hel del och har pratat med hela nio gubbar! Det rapporteras om första norskt och första jänkarvagn på intressanta hästar bland annat. Spiken känns gjuten och det är inte B.B.S.Sugarlight (bilden) som vi går på. Materialet ligger klart och det är bara att köpa!
11 juni 2015 Örebro (V64)
11 juni 2015 Örebro (V64)
Det ville sig inte alls på Solvalla igår och trots att vi tyckte på förhand att vi hade två så vassa spikar så ville ingen av dem leta sig först över linjen... Vi laddar mot spännande helg med midnattstrav och V75 i Boden på lördag och Oslo GP med Extra V75 på söndag. Skaffa accessen till båda omgångarna på en gång med skön rabatt via vårt helgerbjudande - håll utkik på Din mail under dagen! Men först V64 Örebro ikväll där vi bjuds på en "vanlig" omgång ur sportsligt perspektiv men celebert och spännande besök finns i form av Tarzan Melander och norske Tom Forkerud. Vass spik finnes, receptet är spets och slut!
15 juni 2015 Färjestad (V64)
15 juni 2015 Färjestad (V64)
Färjestad inleder V64-veckan och det är bra hästar i loppen. I avslutningen får vi se Peter Cederins V75-vinnare Village Surprise (bilden) som var trea i comebacken senast. Hon möter bland annat Twigs U.Canfly som vann två lopp i Frankrike i vintras och nu är tillbaka på svensk mark. Kvällens största favorit blir Timo Nurmos-tränade Backorder (V64-5) som jagar femte raka segern - och hon har övertygat. Tipsen finns klara från måndag klockan 14, men du kan som vanligt förbeställa dem redan nu!
10 juni 2015 Solvalla (V86)
10 juni 2015 Solvalla (V86)
Solvalla har hämtat sig från Elitloppshelgen och efter gästspel i Kalmar är V86 åter hemma på huvudstadsbanan - och vilka fräna lopp det är sedan! Redan i inledningen möts några av landets bästa femåringar i test till Jubileumspokalen där Corky (bilden) gör comeback efter dryga sju månaders frånvaro, och han ställs mot Charrua Forlan och Ivar Sånna! "Tarzan" har som vanligt en hel armada fina hästar till start - och dessutom gästspelar Flemming Jensen men jättefina djur! Materialet ligger klart - två spikar som INTE är favoriter är levererade! Välkommen in!
12 juni 2015 Visby (V64)
12 juni 2015 Visby (V64)
Visbytravet, eller Skrubbs, kör en av sina större dagar för året med V64 som kryddas med Jackpot och tre miljoner till ensam vinnare med alla rätt! Det är ett Damlopp med 50.000 som är högst doterade loppet, där vi får se Ryan Kronos göra tredje starten för Peter G Norman. Hästen visade hög kapacitet hos Reijo Liljendahl - är det tredje gången gillt nu efter två galopper i nya regin? Panic Button (bilden) övertygar för monté och jagar ny seger. Materialet ligger klart - välkommen!
13 juni 2015 Boden (V75)
13 juni 2015 Boden (V75)
Det är dags för Bodens årliga V75-omgång och precis som de senaste åren är det kvällstrav som gäller. Höjdpunkten är naturligtvis Norrbottens Stora Pris med en cool mille i förstapris och bilden visar prisutdelningen från ifjol. Titelförsvararen Nahar jagar faktiskt sin tredje raka seger, och har detta som något av sitt favoritlopp eftersom han även var knappt slagen tvåa för tre år sedan. Det blir dock inget hattrick för Robert Bergh eftersom han väljer att köra stallkamraten Creatine i stället. Med ytterligare kanoner som Panne de Moteur, Indigious och On Track Piraten finns alla möjligheter för att det ska bli ett topplopp. Vi bygger hårt på spetsidéerna denna vecka – spikar en och spelar utgång på två andra, en trolig och en riktigt rolig! Tipsen ligger klara så välkommen in!
7 juni 2015 Axevalla (V64)
7 juni 2015 Axevalla (V64)
Fina lopp på Skaraslätten denna söndag. Spring Erom (bilden) blir favorit i inledningen och det är kanske inte så konstigt då han vann på svenskt rekord i sin senaste start. Det var dock med Björn och nu är det tränaren själv som kör. Vi har en grym vinnare i det här loppet! Tips och intervjuer ligger klara från kl 08!
5 juni 2015 Östersund (V64)
5 juni 2015 Östersund (V64)
Det blev ingen utdelning på fyrorna i går och därmed har vi en JACKPOT att se fram emot då Östersund inleder sin stora travhelg i kväll. Tre kalla och tre varma lopp bjuds vi på. V64-5/DD-1 är ett damlopp med hela 150 000 kronor till vinnaren. Blended Scotch och Kajsa Frick vann det loppet i fjol (bilden hämtad därifrån) och blir hårt betrodd i år igen. Vi återkommer med tips och intervjuer kl 14!
8 juni 2015 Mantorp (V64)
8 juni 2015 Mantorp (V64)
Lite snopet igår när det så länge såg klart ut på ledande spiken Jetta Palema, och vid seger hade vi snuddat vid att plussa sexsiffrigt. Tipsen var värda ett bättre öde men nu fick vi nöja oss med att gå +10 629 kr på en rak DD. Mycket vill dock ha mer och vi är åter segerhungriga när Mantorp inleder spelveckan med en riktigt bra V64-omgång. Russinet i kakan är naturligtvis Ina Scots Ära där fyraåringarna kämpar om 200 000 kronor i förstapris. Bilden visar hur det såg ut vid segerdefileringen efter att Volstead vunnit Kungapokalen senast. Nu blir han favorit men vi har vassare idéer att bjuda på. En stark spik och roliga utgångar i två lopp, och du får inte missa det bortglömda draget i låset! Tipsen ligger klara, så det är bara att logga in och börja läsa på!
6 juni 2015 Östersund (V4)
6 juni 2015 Östersund (V4)
Vi inleder som alltid med V4 och den här veckan har vi något riktigt hett att bjuda på! Vi spikar nämligen en ickefavorit som både vi och tränaren är imponerade av och vi tror att hen bara vinner! Logga in direkt och ta del - har Du redan V75-access så är det bara att logga in, men Du kan även köpa V4 separat. Hoppas Du noterade att vi hade en bra dag igår då vi vann 16 620 kr på V64. Det är samma bana även denna lördag... Välkommen in!
6 juni 2015 Östersund (V75)
6 juni 2015 Östersund (V75)
Östersund tar över stafettpinnen efter Solvallas monsterhelg. Vi spelade ut idéhästarna i de två första loppen under fredagskvällen och vann 16 620 kr på V6! Dubbeltravet på Östersund har börjat bra! Topphästar är samlade i Jämtlands Stora Pris denna lördag och vinstlotten vad gäller startspår drog Leif Witasp med sin lille krigare Cool Keeper (bilden) från bricka 2. Vi spikade honom rakt ut senast då han bollade med Creatine och gänget - bara att fortsätta på den vägen nu? Materialet ligger klart! Notera också att det är kvällstrav och första V75-loppet går först kl 2030 - värmningar från kl 20!
4 juni 2015 Eskilstuna (V64)
4 juni 2015 Eskilstuna (V64)
Sundbyholms travbana firar 60 år med höjda prissummor och bra klass på loppen. Omgången ramas in av två segervana som båda har lottats till spår 3 och som jagar sin femte seger i rad. Leader Tom har tagit tre av sina segrar på slutet från vinnarhålet, men visade näst senast att han har form att gå runt dom i spåren också. Nadal Broline (bilen) är en segermaskin med sju segrar på tio starter, men nu kommer han åter efter uppehåll. Vi spikar dock inte någon av dessa utan har i stället två betydligt roligare singelstreck att bjuda på? Tipsen har grym potential och ligger klara – det är bara att logga in!
3 juni 2015 Kalmar (V86)
3 juni 2015 Kalmar (V86)
Solvalla tävlingsvilar så här veckan efter Elitloppet och kvällens V86 är utlokaliserad till Kalmar. Vi gillar i och för sig omväxlingen och känner oss taggade inför uppgiften. Södertränare som Jocke Lövgren, Lars I Nilsson och Fredrik Persson sitter på fina chanser, men bäst förspänt av dem alla har nog Solvallas Daniel Redén (bilden) med hästar som Bostonz Credit, Be Spontaneous och Hard Livin. Vad vi tror på? Vi spelar med två spikar i kvällens omgång och vår söderman garanterar full koll på de lokala förmågorna! Välkommen in - materialet ligger klart.

Filtrering

Kategori

TaggSkribent