Artiklar7 november 2014 Romme (V64)
7 november 2014 Romme (V64)
Igår gav det 62 000 kr (V6) på Åby med två skrällar - både Buzz Mearas (7%) och Moaning Myrtle (8%) hade vi som omgångens bästa skrällbud! Tyvärr spikade vi fel i duellen i sista när vi hade chans på 45 000 kr! Surt... Fredagsmyset hämtas från Romme och V64-omgången är lurig. Den sportsliga höjdaren är långloppet där Poker Kronos och Mellby Amiral drabbar samman i en riktig sluggerfest - vi spikar skräll!
6 november 2014 Åby (V64)
6 november 2014 Åby (V64)
Åbytravet bjuder på en fartfylld omgång med ett par stora favoriter. Allra störst blir nog Lover Face som går från klarhet till klarhet och har radat upp fem raka segrar i snygg stil - går han över huvud taget att stoppa i nuvarande klass?! Lita i alla fall på att bland annat Even´s First Boy kommer att göra ett allvarligt försök... Logga in och ta del av våra tankar!
5 november 2014 Valla/Bergs. (V86)
5 november 2014 Valla/Bergs. (V86)
V86 delas mellan Solvalla och Bergsåker den här veckan - och det är DUBBELJACKPOT dagen till ära. Det är faktiskt över 15 miljoner kronor bara i åttarättspotten enligt ATG:s beräkningar! Förra veckan spikade vi fräckt två andrahandare som vann och tänker inte vara sämre nu. Två spikar - en stark favorit och en lite roligare, och dessutom två utgångshästar som vi ställer mot varandra. Den ena är rena skrällen, ändå tror vi på klassblandning!
Premiär för nya sajten - prova gratis!
Premiär för nya sajten - prova gratis!
Idag är det premiär för vår nya hemsida och det firar vi med att bjuda Dig på gratis access till kvällens V64-jackpot på Jägersro! Det är flertalet danska ekipage i nyckelroller vilket passar oss bra eftersom vår expert i söder följer det danska travet lika nära som det svenska. Tears To Heaven och Pietra I. har båda nyligen visat att de duger även på Jägersro - gör de det även ikväll? Vi spikar två andra! Logga in och se efter!
Premiär för vår nya sida - gratis V64 Mantorp ikväll! Vi spikar skräll...
Premiär för vår nya sida - gratis V64 Mantorp ikväll! Vi spikar skräll...
V64 Mantorp och premiär för vår nya hemsida - det firar vi med gratis access för alla ikväll, logga in genom att omregistrera Ditt lösenord bara. I övrigt kommer Du känna igen Dig - vi spelar nämligen tufft och siktar högt ikväll, utgångarna rensar bra och spiken är en skön skräll!
31 oktober 2014 Kalmar (V64)
6 oktober 2019 Årjäng (GS75)
6 oktober 2019 Årjäng (GS75)
Klass II-, och Diamantstoförsök avslutar Årjäng Grand Slam 75-omgång som håller rätt bra klass. Det finns ett flertal väldigt stora favoriter i omgången och den störste av dem alla är Mack Dragan (bilden) Hur vi behandlar honom och de övriga avslöjar vi klockan 09:00 då tipsen släpps. Häng med då!

Filtrering

Kategori

TaggSkribent