Artiklar7 maj 2015 Bergsåker (V64)
7 maj 2015 Bergsåker (V64)
Vi spikade bort oss på V86 trots bra rank, Interest Sånna (4%) var i alla fall en snygg "etta" och vi tar nu sikte mot Sundsvall där segerstaplare står i fokus. Timbal (bilden) jagar sin sjunde raka seger och Spanjoren var grym senast och är omgångens största! Jan-Olov Perssons Järvsö Tore är å sin sida ute efter sin åttonde raka från debuten! Stekhete Robert Bergh på nyckeln vad gäller utdelningen då han har ett helt gäng hårt betrodda till start. Det är bara att skaffa access och komma till dukat bord med rankingar och analyser, välkommen in!
9 maj 2015 Umåker (V75)
9 maj 2015 Umåker (V75)
V75 åker norrut till Umåker och det är bra klass på omgången där det är JACKPOT och jagas 44 miljoner kronor. Femåringsloppet Berth Johanssons Memorial mönstrar ett gäng topphästar där Robert Berghs Creatine gör högintressant årsdebuten, men frågan är om inte Panne de Moteur (bilden) gör en ännu mer intressant årsdebut. Han tog tre raka segrar i fjol innan han vann sitt försök i Elitloppet och sedan blev tvåa i finalen. Nu jagar han en ny biljett till Elitloppet, men sämsta läget försvårar. Vad vi tror om hans chanser och resten av omgången får du veta genom att logga in. I den här jackpotomgången tror vi stenhårt på en ickefavorit! Välkommen - materialet klart.
9 maj 2015 Umåker (V4)
9 maj 2015 Umåker (V4)
Som vanligt inleder vi lördagen med en V4 att göra spelkassan till V75 på. Det är synd att tre lopp inte är fullbesatta och sedan Månprinsen (bilden) ratats på V75 så ser det också väl favoritbetonat ut. Vi väljer en tuff variant denna gång och spelar med tre klara idéer. Det är bara att logga in och börja läsa på. Och du som redan har skaffat access till V75 vet väl om att V4 ingår gratis. Välkommen in!
Axevalla 5 maj 2015 (V64)
Axevalla 5 maj 2015 (V64)
Emil Tuffing (9%) var en otroligt snygg spik som bara var överlägsen igår! Tyvärr sydde vi inte ihop det ändå, men DD satt fint till 31 gånger såsen med draget O.P.Q.C.! Nu är det Axevalla som gäller och hårt betrodd blir hemmatränare Bo Hellqvists Super Photogenic (bilden) efter sin imponerande seger för Erik Adielsson senast. Det körs även ett försök i Diamantstoet där vi spikar en lågprocentare, till ynka 4% är den spelad till vid publicering - och det var ett riktigt spela nästa gång-intryck senast! Vågar du missa detta?!
3 maj 2015 Åby (V64)
3 maj 2015 Åby (V64)
Denna söndag är det dags för försöken till Pokalloppen och det är stor sport det handlar om. Även spelmässigt ser det intressant ut och vi har flera vassa drag. Finske Jontte Boy (bilden) blir storfavorit i den femte avdelningen. Han var jättefin i årsdebuten hemma i Finland och har toppchans igen, men det finns ett motbud som det rapporteras om spännande ändringar på. Nyfiken på vem det är? Köp tipsen!
6 maj 2015 Solvalla (V86)
6 maj 2015 Solvalla (V86)
Det är dags för lite lugnare kvällstrav när Solvalla får ha V86 får sig själva ett tag framöver. Det bjuds på riktigt bra sport och spelmässigt ser det också intressant ut trots att topphästen Nuncio (bilden) ser ut att bli megafavorit i inledningen. Förra veckan såg det också spelintressant ut, och då landade utdelningen på en kvarts mille trots att megafavoriten Månprinsen A.M. inledde och det inte var några svåra hästar som vann. Vi kör med dubbla spikar och två spetsidéer som utgångar som inte blir favoriter. Det finns dessutom flera intressant lågoddsare som skrälldrag. Logga in och läs på!
4 maj 2015 Mantorp (V64)
4 maj 2015 Mantorp (V64)
Alltid mysigt att inleda spelveckan med måndagstrav på Mantorp, även om det sportsligt är lite en mellanomgång med ett lite blekt snabblopp och endast åtta anmälda till ett försök i treåringsserien Sikta Mot Stjärnorna. Men spelmässigt ser det desto roligare ut och vi kan redan nu avslöja att vi grävt fram ruskigt intressant info. En formtoppad Lillaxel (bilden) ser ut att bli favorit på DD och det senaste från Anders Zackrisson angående hans två betrodda hästar och de ändringar som görs får du när du loggar in. Vi spelar för hög utdelning och spikar en lågprocentare med bra vinstchans!
1 maj 2015 Kalmar (V64)
1 maj 2015 Kalmar (V64)
Det har sannerligen inte varit lätt på V64 den här veckan. Varken i tisdags eller igår lyckades någon få sex rätt och vi har därmed en STOR JACKPOT att se fram emot i eftermiddag på Kalmartravet. Mosaique Face (bilden) blir storfavorit i avslutningen. I comebacken i Norge blev det galopp och han måste verkligen prestera nu om det ska bli något Elitlopp. Vårt material ligger klart redan kl 08!
2 maj 2015 Örebro (V4)
2 maj 2015 Örebro (V4)
Som vanligt inleder vi lördagen med en V4 att göra spelkassan på. Sportsligt håller omgången ovanligt bra klass i och med att ett lopp Stoeliten plockats bort från V75 eftersom Your Highness (bilden) anses för bra. Hon blir också den största favoriten, men vi har hittat en bättre idé att bygga spelet kring. Det är bara att logga in och börja läsa på. Och du som redan har skaffat access till V75 vet väl om att V4 ingår gratis. Välkommen in!
30 april 2015 Östersund (V64)
30 april 2015 Östersund (V64)
Det var ingen som satte sexan på Jägers i tisdags och det är därmed JACKPOT på Östersund i kväll. Montdore (bilden) återkommer efter uppehåll och har ett lite lurigt läge med innerspår bakom bilen. För han kan väl inte hålla ledningen? Omgången, som innehåller två kallblodslopp och ett lärlingslopp, ser småsvår ut och det bör kunna bli bra utdelning igen. Vi återkommer med tips och intervjuer kl 14!
2 maj 2015 Örebro (V75)
2 maj 2015 Örebro (V75)
Örebro har sin största tävlingsdag för året då man kör stayerloppet Orebro Intn'l med hela 400.000 till vinnaren - och årets upplaga är oerhört vass! Kanonerna Frozen, Jeppas Maxi (bilden) och Lover Face har 20 meters försprång på bland andra titelförsvararen Mellby Viking! Snacka om att det vattnas i munnen för en travälskare, och vi publicerar vårt fullständiga V75-material på fredag kl 15 - men du kan såklart förbeställa tipsen redan nu!
28 april 2015 Jägersro (V64)
28 april 2015 Jägersro (V64)
I kväll är det Jägers som gäller och för två veckor sedan vann vi sex lax på DD på den banan. Det är med andra ord med stort självförtroende som vi tar oss an kvällens omgång. Twin's Fairytail (bilden) gör intressant årsdebut. Han imponerade stort vid två raka segrar för Lars I Nilsson förra våren, men nu har han inte startat på ett år. Vi har givetvis koll på hans status. I skrivande stund är vår spik på fyra procent och vi har flera singelprocentare i A-gruppen. Vårt material ligger klart!
26 april 2015 Vaggeryd (V64)
26 april 2015 Vaggeryd (V64)
Det var svårt på V75 igår och när vi inte var helt rätt ute med huvudidéerna så var vi tidigt borta. Läs Eftersnacket här intill för mer kött på benen om den högklassiga omgången på Åby. Vill Du hellre fokusera framåt så laddar vi om för V64 idag på Vaggeryd. Björn Goop är riktig huvudfigur då han är klar favorit i så gott som alla lopp han kör i. Allra hetast är han med egentränade duon Mellby Akacia och Underpaid Hanover. Vad vi tror tar Du del av genom att klicka här. Kolla in våra V64-prenumerationer!
29 april 2015 Solvalla/Bergsåker (V86)
29 april 2015 Solvalla/Bergsåker (V86)
Det är åter JACKPOT på V86 efter att sex streckfavoriter och två till betrodda vann förra veckan. Nu beräknas det ligga 11 miljoner kronor i åttarättspotten när Solvalla för sista gången på ett tag kör delad omgång med Bergsåker. Omgångens största favorit inleder och visst tror även vi på kallblodsfenomenet Månprinsen A.M. Vi kan redan nu avslöja att han lämnas ensam på systemet, men V86 ser ändå riktigt spelintressant ut eftersom våra andra drag är ruskigt roliga till bra procent – det är bara att skaffa access och ta del av godbitarna!
27 april 2015 Färjestad (V64)
27 april 2015 Färjestad (V64)
Färjestad inleder V64-veckan och det är flera fina hästar. Star Advisor Joli (bilden) har gjort två lopp i ny regi och gick starkt i skymundan på V75 senast. Dags för ny seger i "vanligt" lopp? Bästa spiken har absolut toppchans och vi har även en rolig spik i V64-5/DD-1 som inte alls är favorit! Materialet ligger klart, välkommen in!
24 april 2014 Boden (V64)
24 april 2014 Boden (V64)
Andrahandsfavoriten Mino var en skön utgångshäst igår, han var hyfsat överlägsen och de andra har väl knappt gått i mål ännu? Stein Daylight var annars gårdagens stora drag, och han var tapper i nederlaget från dödens i snabb avslutning. Det kostade några tusenlappar, men vi laddar om! Stor jackpot imorgon (se här intill) men ikväll fokuserar vi på norra norrland där Boden bjuder på vårlika tävlingar med bland annat Going For Gold Zaz. Materialet ligger på plats!
25 april 2015 Åby (V4)
25 april 2015 Åby (V4)
Vi värmer som vanligt upp med lunchtrav och V4 före V75-spelet och det är ovanligt högklassiga lopp på programmet. Man har dribblat med propositionerna och lagt Silverdivisionen på V4(!) - allt för att öka svårighetsgraden på V75 kan man ana. Lover Face (bilden) övertygade vid segern senast och han lär bli storfavorit i nämnda lopp då han dessutom fick perfekt startspår. Vi kan utlova en ruskigt intressant spik på både LD och V4 - en häst vi gillar skarpt! Välkommen in!
25 april 2015 Åby (V75)
25 april 2015 Åby (V75)
På lördag är det äntligen dags för Olympiatravet - startskottet för storloppssäsongen! Eftersom både femmorna som sexorna brann inne i lördags så har vi dessutom en SUPERJACKPOT att se fram emot. Det är superintressant såväl sport- som spelmässigt med andra ord. Vi har gått igenom listorna och omgången ser betydligt svårare ut den här gången än vad som har varit fallet på slutet. Maven (bilden) fick åter bakspår, men är ändå en av favoriterna i Olympiatravet. Vi är klara med vårt material på fredag kl 15, men redan nu kan ni förköpa omgången!
23 april 2015 Gävle (V64)
23 april 2015 Gävle (V64)
Vår roliga spikidé brände igår på V86, men de där jättepengarna blev det aldrig riktigt ändå... Däremot blev DD en munsbit när vi ställde vår ena utgång mot ena spiken och spelade maxinsats på den raka dubbeln. Nästan 3 000 kr plus blev det där och ett netto på totalinsatsen på fina 565%! Ikväll laddar vi för V64 Gävle med ett riktigt intressant fyraåringslopp i inledningen - och så årsdebuten för en av fjolårets klassklättrare, Poker Kronos (bilden). Vad tror vi? Vi spikar en ickefavorit - igen! Välkommen in, materialet ligger klart...
20 april 2015 Halmstad (V64)
20 april 2015 Halmstad (V64)
Vi börjar i Halmstad denna vecka och det är riktigt bra klass på tävlingarna. V64-5 är en riktig höjdare där hemmahästen Sciacallo O.M. (bilden), som inlett med tre raka segrar i Sverige hos Johan, möter andra topphästar som Chocolate Day, Kapow Hanover, Sylvester America samt Spartan Kronos. Spännande! Vi är klara med vårt material kl 14, men redan nu kan ni förköpa omgången!

Filtrering

Kategori

TaggSkribent