Artiklar

Skribent: Roger Sundvisson


29 augusti 2015 Bergsåker (V75)
29 augusti 2015 Bergsåker (V75)
V75 vänder norröver till Bergsåkers storhelg med dubbeltrav. Svensk Mästerskap för kallblod ska avgöras och Månprinsen blir naturligtvis omgångens största favorit. Omgången avslutas med Sundsvall Open Trot som lockar med en cool mille i förstapris. Eftersom nyblivna världsrekordhållarinnan Delicious U.S. (bilden) lottades till det sämsta läget känns årets upplaga öppen, men vi löser loppet med fyra streck. Dubbla spikar, några fräcka utgångar och roliga rysardrag är vårt recept för sjuan. Tipset ligger klart, det är bara att logga in och börja läsa på!
24 augusti 2015 Mantorp (V64)
24 augusti 2015 Mantorp (V64)
Det är dubbla V75:or denna vecka, men i kväll är det V64 som gäller och det är Mantorp som står som värd för tävlingarna. Dreams Take Time (bilden) gör comeback och intressant debut för Peter Untersteiner. Visst ser uppgiften bra ut, men den ser ännu bättre ut för omgångens bäst spik som vi tror stenhårt på. Med fräcka utgångar blir omgången klart spelintressant, så missa inte att hänga på!
20 augusti 2015 Bergsåker (V64)
20 augusti 2015 Bergsåker (V64)
Tipsformen håller i sig! I lördags vann vi totalt 37 261 kr på V4, LD, V75 och DD och i tisdags var det dags igen. Sexan satt som en smäck med ett netto på fina 6 762 kr. Eftersom fyrorna brann inne så är det JACKPOT på Bergsåker idag. Redan i inledningen får vi se en spännande årsdebutant i Amazon Am (bilden). Hon blir klar favorit direkt, men vi har gjort läxan och väljer att gå emot. Bästa spiken har en betydligt bättre uppgift och blir inte ens favorit, den ska vi ta betalt på! Tipsen ligger ute – så välkommen in!
16 augusti 2015 Kalmar (V64)
16 augusti 2015 Kalmar (V64)
Vi tog för oss rejält på Åby och visade att den fina tipsformen består. Vi inledde dagen med att ranka in V4 på två rader och plussade 13 549 kr. Det fortsatte med en rak LD där vi plussade 2 245 kr. Sedan följde V75 där vi totalt plussade 20 150 kr. Och så avslutades det med DD där det sena förslaget satt och totalnettot på DD blev 1 797 kr. Som bekant blir vi dock aldrig vinsttrötta och nu är det en JACKPOT på Kalmar som lockar. Truculent (bilden) blir stor favorit i Zerberus lopp i V64-avslutningen, men vad tycker vi egentligen om det? Ja, det är bara att logga in så får du veta!
14 augusti 2015 Bollnäs (V64)
14 augusti 2015 Bollnäs (V64)
V6:an var lättfunnen för oss i går och hade bara favven i sista bromsat lite tidigare hade vi plussat nästan 30 papp, nu blev överskottet en knapp lax. Men det betyder också JACKPOT när Bollnästravet firar 60 år med flera fina lopp, bland annat John Deeres Pokal och nyinstiftade damloppet Jennifer Tillmans utmaning. DubbelCupen kör ett försök för kallblodseliten där Tekno Odin (bilden) ser ut att ha en mycket passande uppgift. Han blir omgångens största favorit och Öystein Tjomslands hästar går verkligen starkt för dagen. Den favven försöker vi inte ens fälla men övriga går vi emot. För att se hela materialet är det bara att logga in.
10 augusti 2015 Eskilstuna (V64)
10 augusti 2015 Eskilstuna (V64)
Med spikar på andrahandarna Nahar (28%) och Antti Sisu (24%) var V75:an på Dannero en baggis för oss, men tyvärr saknades skrällarna för att vinsten skulle blir mer än blygsam. Nu är det dags för E3-uttagningar till den korta upplagan som avgörs på Sundbyholm strax utanför Eskilstuna. Det är fyra försök i varje klass vilket innebär att de tre främsta från varje uttagning går vidare till finalen. Dessa kvaldagar är bland de roligaste som finns och vi hoppas få se någon ta steget som lovande till stjärna. Kullens drottning Tunika (bilden) ser ut att ha en passande uppgift från innerspår i den första avdelningen, men var har en bättre spik att bjuda på – tipset ligger klart så välkommen in!
5 augusti 2015 Solvalla (V86)
5 augusti 2015 Solvalla (V86)
En snygg DD där vi plussade 711% räddade gårdagen. Nu är det Solvalla som gäller, man kör hela V86:an själv och det är JACKPOT där 10 miljoner kronor finns att jaga i potten. Det finns några sportsliga godbitar som redan får oss att längta till onsdag om två veckor när sensommarens höjdpunkt avgörs på huvudstadsbanan. Vi får se det tredje testet till Jubileumspokalen som vinnaren av Victory Tillys Lopp blir direktkvalificerad till. Dessutom är Nuncio (bilden) tillbaka på Solvalla igen efter vinsten i SprinterMästaren. Han blir omgångens största favorit men vi håller en annan som den bösta spiken – tipsen ligger klara så det är bara att logga in och läsa på!
1 augusti 2015 Rättvik (V75)
1 augusti 2015 Rättvik (V75)
Det är dags för final av sommartravet när Rättvik står som värd för V75. Efter joggingturen senast ser Nimbus C.D. (bilden) ut att redan ha tre ben i mål från perfekt läge i Silver i den inledande avdelningen, och vi bjuder på den spiken redan här. Huvudloppet med hela 300 000 kronor i förstapris håller som vanligt mycket bra klass och vi har en uträknad vinnare i avslutningen. Utgångarna rensar rejält och vi tycker omgången ser hur intressant ut som helst! Tipset ligger klara så det är bara att logga in och läsa på!
25 juli 2015 Hagmyren (V75)
25 juli 2015 Hagmyren (V75)
Det är dags för Hagmyren att arrangera sitt årliga V75-spel som ligger lite tidigare detta år. Det är bra klass på omgången och ser oväntat öppet ut vid första anblicken. Ifjol tog Shaq Is Back tidigt hand om ledningen i E.J:s Guldsko och vann lätt, och bilden visar en mycket nöjd Daniel Redén i segerdefileringen. Är det så enkelt att det blir en repris? Inte omöjligt, men vi tycker oss ha en klart bättre spik i omgången och garderar guld. Utgångarna är roliga, en som kan vara överlägsen men inte är favorit och en helfräck dubbelutgång, här snackar vi rens! Tipsen ligger klara – välkommen in!
18 juli 2015 Axevalla (V4)
18 juli 2015 Axevalla (V4)
Som vanligt inleder vi lördagen med en V4 att göra spelkassan till V75 på. Omgången håller ovanligt hög klass (förutom montéloppet), och vi har vaskat fram flera fina guldkorn. I ett vasst sprinterlopp blir Shiraz Brodde (bilden) omgångens största favorit, men vi är inte helt säkra på att det är rätt. Vi väljer att spela tuffare än så och påminner om att du som har skaffat access till V75 får V4-tipsen på köpet. Allt ligger klart - välkommen in!
9 juli 2015 Örebro (V64)
9 juli 2015 Örebro (V64)
Lite surt när ena spiken brände igår, men resterande avdelningar ringades in snyggt och en sjua samt 25 sexor gav ett nyttigt V86-överskott på 18 098 kr! Vi blir dock aldrig vinsttrötta och jagar nya vinnare närmast på Örebro. Robert Berghs segermaskin Timbal (bilden) imponerade vid spetssegern i E3 senast. Nu ser hon ut att bli omgångens största favorit när hon går ut mot hingstarna i Juliloppet över lång distans. Given etta men inget singelstreck för oss. Spiken är det grymt spelvärde på, något som faktiskt inte får missas! Välkommen in - tipsen ligger klara!
+23 608 kronor på V6 Halmstad!
Vici Lane och Lutfi Kolgjini var ekipaget som rensade mest i Halmstads välbetalda V6-omgång!
+23 608 kronor på V6 Halmstad!
Vi skrev att det var en riktigt rolig omgång när Halmstad körde kval till Stosprintern, och så rätt vi fick. Med tipsetta på Empress Brodda (gick upp från 1% till 9%), spik på Heaven's Door (55%) och utgång på Rapide du Pommeau (15%) så var det inga problem att även få med rensaren Vici Lane (6%) på systemet. Lutfi Kolgjini vann även med Sharif America (17%) och sedan kompletterade Spring Kronos (22%) en oväntat välbetald V6:a. Vi rakade hem ett netto 23 608 kronor på V6-spelet och gratulerar alla som tog rygg. Vinsttrötta blir vi dock aldrig, utan vi jobbar oförtrutet vidare i jakten på nya inslag - så du gör bäst i att hänga på formgänget!
26 juni 2015 Färjestad (V64)
26 juni 2015 Färjestad (V64)
Tyvärr brände utgångarna igår, men spiken Light Brodde satt som gjuten och tillsammans med skrällen Super Bull gick vi +692% på DD. Nu är det dags för Färjestads finalhelg med dubbeltrav som inleds ikväll med E3 Consolation och final i Diamanstoet. I ett styrkeprov över dryga tre varv ser Berne Gustafssons stjärna On Hold (bilden) ut att bli favorit, som vanligt med Magnus Jakobsson i sulkyn. Vi har dock mycket häftigare drag att bjuda på och spelar med två vassa spikar som inte blir favoriter - en uträknad och en riktigt fräck!
21 juni 2015 Kalmar (V4)
21 juni 2015 Kalmar (V4)
Som vanligt inleder vi lördagen med en V4 att göra spelkassan till V75 på. I det inledande montéloppet ser 5 Rock Me (bilden) ut att bli stor favorit tillsammans med Josefine Ivehag, antagligen omgångens största. Han är grymt bra i monté när han är i ordning, men vad tror vi egentligen om han formstatus för dagen efter att han varit struken? Omgången ser klart intressant ut, och med två vassa utgångar som inte blir favoriter är det läge att håva in bra med deg innan det är dags att kliva in på dubbeljacken på V75. Tipsen ligger klara - välkommen in!
22 juni 2015 Halmstad (V64)
22 juni 2015 Halmstad (V64)
Halmstad inleder spelveckan och bjuder på tre av de fyra uttagningsloppen till Stosprintern inom V64-spelet. Det bör bli riviga race eftersom man måste vara bland de två första i mål för att vara säker på att gå vidare, sedan tar sig även de två högst seedade treorna vidare. I streckspelets första avdelning ser vinnaren av Drottning Silvias Pokal, Tarzan Melanders välstammade Ruby Trap (bilden) ut att bli en av kvällens största favoriter. Liksom vid den segern sitter Johnny Takter i sulkyn nu, men hon är ingen spik för oss. Det är sällan vi hittar så många roliga lågprocentare som idag och vi råder dig att studera tipsen – välkommen att logga in!
19 juni 2015 Hagmyren (V64)
19 juni 2015 Hagmyren (V64)
Midsommar firas med V64 på Hagmyren där inlämningsstopp är 13.35. Omgångens kryddas med JACKPOT eftersom fyrorna frös inne igår. Tre kallblodslopp står på menyn och största intresset tilldrar sig naturligtvis femåringsloppet Roger N Olssons Minneslopp med 100 000 kronor i förstapris. Stor favorit att hämta hem dagens fetaste segercheck är det norska fenomenet Lannem Silje som ställs mot betydligt enklare motstånd än på slutet. Vi kan redan nu avslöja att vi också spikar Super-Silje, men vi du få koll på resten av omgången är det bara att skaffa access och logga in!
13 juni 2015 Boden (V4)
13 juni 2015 Boden (V4)
Svante Båth har det bra förspänt inför V4-spelet i Boden och är dagens tvåbenta huvudperson i omgången. Pledge Allegiance (bilden) gick bra efter galopp senast och är en av hans nyckelhästar i omgången, och vad vi tror om henne och resten av V4 får du veta när du loggar in. För dig som har skaffat access till V75 så ingår materialet gratis, så det är bara att göra ett besök och skaffa dig springspår i jakten på att bygga upp spelkassan till V75.
17 juni 2015 Åmål (V86)
17 juni 2015 Åmål (V86)
Det är dags för Åmål att köra sin stora tävlingsdags för året med V86. Omgången håller bra klass och som vanligt är det nästan bara spets som gäller på 800-metersbanan. Democrat (bilden) och Ulf Ohlsson vann V75 tillsammans för knappt två år sedan och nu ser ekipaget ut att bli en av de största favoriterna. Är det en bra spik att inleda kvällen med eller har vi vassare drag? Med en vass spik och ytterligare två spetsidéer är vi rustade inför kvällens spännande omgång – logga in och bli påläst du med!
13 juni 2015 Boden (V75)
13 juni 2015 Boden (V75)
Det är dags för Bodens årliga V75-omgång och precis som de senaste åren är det kvällstrav som gäller. Höjdpunkten är naturligtvis Norrbottens Stora Pris med en cool mille i förstapris och bilden visar prisutdelningen från ifjol. Titelförsvararen Nahar jagar faktiskt sin tredje raka seger, och har detta som något av sitt favoritlopp eftersom han även var knappt slagen tvåa för tre år sedan. Det blir dock inget hattrick för Robert Bergh eftersom han väljer att köra stallkamraten Creatine i stället. Med ytterligare kanoner som Panne de Moteur, Indigious och On Track Piraten finns alla möjligheter för att det ska bli ett topplopp. Vi bygger hårt på spetsidéerna denna vecka – spikar en och spelar utgång på två andra, en trolig och en riktigt rolig! Tipsen ligger klara så välkommen in!
8 juni 2015 Mantorp (V64)
8 juni 2015 Mantorp (V64)
Lite snopet igår när det så länge såg klart ut på ledande spiken Jetta Palema, och vid seger hade vi snuddat vid att plussa sexsiffrigt. Tipsen var värda ett bättre öde men nu fick vi nöja oss med att gå +10 629 kr på en rak DD. Mycket vill dock ha mer och vi är åter segerhungriga när Mantorp inleder spelveckan med en riktigt bra V64-omgång. Russinet i kakan är naturligtvis Ina Scots Ära där fyraåringarna kämpar om 200 000 kronor i förstapris. Bilden visar hur det såg ut vid segerdefileringen efter att Volstead vunnit Kungapokalen senast. Nu blir han favorit men vi har vassare idéer att bjuda på. En stark spik och roliga utgångar i två lopp, och du får inte missa det bortglömda draget i låset! Tipsen ligger klara, så det är bara att logga in och börja läsa på!

Filtrering

Kategori

TaggSkribent