Artiklar

Skribent: Roger Sundvisson


4 juni 2015 Eskilstuna (V64)
4 juni 2015 Eskilstuna (V64)
Sundbyholms travbana firar 60 år med höjda prissummor och bra klass på loppen. Omgången ramas in av två segervana som båda har lottats till spår 3 och som jagar sin femte seger i rad. Leader Tom har tagit tre av sina segrar på slutet från vinnarhålet, men visade näst senast att han har form att gå runt dom i spåren också. Nadal Broline (bilen) är en segermaskin med sju segrar på tio starter, men nu kommer han åter efter uppehåll. Vi spikar dock inte någon av dessa utan har i stället två betydligt roligare singelstreck att bjuda på? Tipsen har grym potential och ligger klara – det är bara att logga in!
31 maj 2015 Solvalla (V75)
31 maj 2015 Solvalla (V75)
Det är äntligen dags för Elitloppet och en synnerligen högklassig extra V75 där de två försöken naturligtvis ingår. Sedan fylls omgången på med tre- och fyraåringselit samt ett kul långlopp. Och som grädden på moset har Elitkampen lyckats samla de norska topphästarna som utmanas av Månprinsen A.M. Tekno Odin slog världsrekord i sin senaste start men det är ändå fenomenet Lannem Silje (bilen) som blir favorit. Även om sporten står i centrum en dag som denna så är det spelet som är kryddan för många, och vi har kryddat duktig! Tipsen ligger ute - välkommen in!
Eftersnack V75 Gävle 23 maj
En mycket nöjd Lutfi Kolgjini fixar Elitloppsbiljetten med Mosaique Face på 1.09,0!
Eftersnack V75 Gävle 23 maj
1.09,0! Mosaique Face dundrade runt Gävles oval på världsårsbästa och knep den åtråvärda rosa biljetten för en lättad Lutfi Kolgjini, men vi blev faktiskt mer imponerade av en annan häst i loppet. För vår egen del började tipsen bra med fyra uträknade spetsvinnare, men tyvärr kroknade vi på upploppet och missade sjuan i sista avdelningen när Rocket Zet var chanslös att hålla ledningen. Nu blev det jackpot efter en skrällfri omgång, men ska det vara jackpot någon gång så är det just på Elitloppslördagen.
23 maj 2015 Gävle (V75)
23 maj 2015 Gävle (V75)
Det blev ingen utdelning på femmorna i lördags och därmed blir det JACKPOT när Gävle arrangerar V75 med beräknade 42 miljoner kronor i sjurättspotten. Störst intresse är det naturligtvis kring till finalen i Gulddivisionen där vinnaren får en plats i Elitloppet. Panne de Moteur (bilden) hade otur och fick åttondespåret även denna gång. Klarar han uppgiften ändå, eller fixar redan inbjudna Maven en extrabiljett åt Elitloppsgeneralen? Eller blir det en tredje norsk häst som kommer med till Elitloppet genom Papagayo E? Frågorna är många men vi ger dig svaren – och spelar med två spikar som inte är favoriter. Välkommen in och ta del av tipsen!
18 maj 2015 Färjestad (V64)
18 maj 2015 Färjestad (V64)
En ny spännande spelvecka inleds på Färjestad. V64-omgången ser ut att innehålla några väl stora favoriter, där V75-bekante On Hold (bilden) tillsammans med Magnus Jakobsson ser ut att bli en av de allra största. Normalt ska ekipaget ha en passande uppgift över lång distans trots sina dubbla tillägg, men denna gång tycker vi att det kan vara läge att gardera. Spiken är vass, utgångarna uträknade och DD-draget betalar bra – välkommen in och ta del av tipsen!
14 maj 2015 Jägersro (V64)
14 maj 2015 Jägersro (V64)
Jägersro kör som vanligt eftermiddagstrav på Kristi himmelfärds dag vilket brukar betyda publikinvasion på Gentlemannadagen. Det bjuds på en intressant omgång där comebackande Springover (bilden) ser ut att bli en av de största favoriterna. Vi har viktig info angående honom och tycker att omgången ser sjukt intressant ut. Utgångarna är starka, och spiken är uträknad och klar och ruskigt spelvärd. Vi går för hög utdelning idag – så missa inte att logga in och ta del av materialet!
13 maj 2015 Solvalla (V86)
13 maj 2015 Solvalla (V86)
En bra rank räckte inte hela vägen förra veckan då vi spikade bort oss och bara fick sju rätt, men flera vassa idéer satt där Interest Sånna var den snyggaste till 4%. Vi jagar nya vinnare när Solvalla åter tävlar själva, det är JACKPOT med 9 miljoner att hämta och klassen på tävlingarna är hög med flera segerstaplare i listorna. På förhand ser i Sverige obesegrade Sciacallo O.M. (bilden) samt efter tre starter obesegrade Moni to Spare ut att bli de största favoriterna. Vi väljer att spela med två vassa spikar och tycker att omgången innehåller ovanligt många roliga skrällbud – välkommen in och ta del av tipsen!
9 maj 2015 Umåker (V75)
9 maj 2015 Umåker (V75)
V75 åker norrut till Umåker och det är bra klass på omgången där det är JACKPOT och jagas 44 miljoner kronor. Femåringsloppet Berth Johanssons Memorial mönstrar ett gäng topphästar där Robert Berghs Creatine gör högintressant årsdebuten, men frågan är om inte Panne de Moteur (bilden) gör en ännu mer intressant årsdebut. Han tog tre raka segrar i fjol innan han vann sitt försök i Elitloppet och sedan blev tvåa i finalen. Nu jagar han en ny biljett till Elitloppet, men sämsta läget försvårar. Vad vi tror om hans chanser och resten av omgången får du veta genom att logga in. I den här jackpotomgången tror vi stenhårt på en ickefavorit! Välkommen - materialet klart.
9 maj 2015 Umåker (V4)
9 maj 2015 Umåker (V4)
Som vanligt inleder vi lördagen med en V4 att göra spelkassan till V75 på. Det är synd att tre lopp inte är fullbesatta och sedan Månprinsen (bilden) ratats på V75 så ser det också väl favoritbetonat ut. Vi väljer en tuff variant denna gång och spelar med tre klara idéer. Det är bara att logga in och börja läsa på. Och du som redan har skaffat access till V75 vet väl om att V4 ingår gratis. Välkommen in!
6 maj 2015 Solvalla (V86)
6 maj 2015 Solvalla (V86)
Det är dags för lite lugnare kvällstrav när Solvalla får ha V86 får sig själva ett tag framöver. Det bjuds på riktigt bra sport och spelmässigt ser det också intressant ut trots att topphästen Nuncio (bilden) ser ut att bli megafavorit i inledningen. Förra veckan såg det också spelintressant ut, och då landade utdelningen på en kvarts mille trots att megafavoriten Månprinsen A.M. inledde och det inte var några svåra hästar som vann. Vi kör med dubbla spikar och två spetsidéer som utgångar som inte blir favoriter. Det finns dessutom flera intressant lågoddsare som skrälldrag. Logga in och läs på!
4 maj 2015 Mantorp (V64)
4 maj 2015 Mantorp (V64)
Alltid mysigt att inleda spelveckan med måndagstrav på Mantorp, även om det sportsligt är lite en mellanomgång med ett lite blekt snabblopp och endast åtta anmälda till ett försök i treåringsserien Sikta Mot Stjärnorna. Men spelmässigt ser det desto roligare ut och vi kan redan nu avslöja att vi grävt fram ruskigt intressant info. En formtoppad Lillaxel (bilden) ser ut att bli favorit på DD och det senaste från Anders Zackrisson angående hans två betrodda hästar och de ändringar som görs får du när du loggar in. Vi spelar för hög utdelning och spikar en lågprocentare med bra vinstchans!
29 april 2015 Solvalla/Bergsåker (V86)
29 april 2015 Solvalla/Bergsåker (V86)
Det är åter JACKPOT på V86 efter att sex streckfavoriter och två till betrodda vann förra veckan. Nu beräknas det ligga 11 miljoner kronor i åttarättspotten när Solvalla för sista gången på ett tag kör delad omgång med Bergsåker. Omgångens största favorit inleder och visst tror även vi på kallblodsfenomenet Månprinsen A.M. Vi kan redan nu avslöja att han lämnas ensam på systemet, men V86 ser ändå riktigt spelintressant ut eftersom våra andra drag är ruskigt roliga till bra procent – det är bara att skaffa access och ta del av godbitarna!
Eftersnack V75 Mantorp 18 april
Papagayo E. segerdefilerar efter en minnesvärd upplaga av Kjell P Dahlströms hederslopp
Eftersnack V75 Mantorp 18 april
Det som på förhand såg ut att kunna bli en intressant omgång, övergick efter strykningar och värmningar alltmer till att se favoritbetonad ut, och slutade med rena paraden där det till och med blev DUBBELJACKPOT! Vi säger grattis till Åby som nu kan slå på den stora trumman och förutom toppsport under Olympiatravsomgången även kan locka med 60 miljoner kronor att spela om.
21 april 2015 Åby (V64)
21 april 2015 Åby (V64)
Det kändes surt att missa V6 igår när vi hade fyra tipsettor där Floyd Fortuna var snyggast till 8%, men lite tröst ändå att huvudidéerna på dubbel gav ett netto på 207%. Och mer ska komma eftersom fyrorna frös inne och vi därför jagar JACKPOT på V64 när Åby bjuder på en rolig omgång. Peter Jensens reklamhäst Frozen ser ut att bli omgångens största favorit med Jeppe Juel i årsdebuten. Given men ingen spik för oss, singelstrecket sätter vi i stället för en skräll på under 10%! Det är bäst du loggar in och kollar tipsen…
18 april 2015 Mantorp (V75)
18 april 2015 Mantorp (V75)
Det blev återigen JACKPOT när femmorna frös inne på Jägersro i lördags. Normalt brukar det vara svårt att vinna pengar då, men vi drog rätt slutsatser hela dagen och till slut plussade vi femsiffrigt! Mycket vill dock ha mer och nu jagar vi 42 miljoner kronor när V75-cirkusen kommer till Mantorp. Digital Ink jagar tillsammans med Örjan Kihlström sin åttonde seger i rad i Gulddivisionen och blir storfavorit över kort distans. Han är en av fem såna denna omgång, men vi är fräckare än så och jagar större pengar genom att spika en ickefavorit kring 15%! Tipsen ligger klara – välkommen in!
10 april 2015 Östersund (V64)
10 april 2015 Östersund (V64)
Det är JACKPOT på V75 i morgon, men första ska vi fixa fina spelpengar på Östersund. Det bjuds på en blandad omgång där vi jobbat fram avgörande info på våra idéhästar. Robert Bergh kommer på besök och blir som vanligt blir hårt betrodd med sina hästar. Lesja Kongen (bilden) imponerade vid två raka segrar nyligen men förlorade som storfavorit senast. Bättre uppgift nu och han får en ny chans. Vi löser omgången med två spikar, en som har en straffspark och en betydligt fräckare – det är bara att skaffa access och logga in!
Eftersnack V75 Romme 5 april
Magnus Träff-tränade Queer Fish stod för dagens prestation med Sören Eriksson i sulkyn.
Eftersnack V75 Romme 5 april
Det var dubbla V75-omgångar under påsken och femmorna frös inne två gånger om. Det innebär JACKPOT även nästa på Jägersro där det beräknas finnas 40 miljoner kronor att jaga i sjurättspotten. Detta efter att de tre jättefavoriterna samtliga lyckats vinna, men omgångens prestation var det en amatörtränad häst som stod för...
5 april 2015 Romme (V75)
5 april 2015 Romme (V75)
Påskhelgen fortsätter med V75 även på söndag som kryddas av JACKPOT där 30 miljoner kronor finns att hämta i sjurättspotten. Med tre stora favoriter i omgången tycker vissa att det ser för lätt ut, men vi tycker tvärtom att omgången ser väldigt intressant ut. Månprinsen A.M. och Gunnar Melander ser ut att bli omgångens största favoriter i kallblodsloppet, men vi provar ett fällningsförsök och vill absolut inte missa sjuan på det ostreckade barfotadraget. Omgångens bästa spik, ja det är en klassisk spets och slut! Tipsen ligger redan ute – så det är bara att logga in och börja läsa på!
30 mars 2015 Mantorp (V64)
30 mars 2015 Mantorp (V64)
Ny vecka som inleds med måndagstrav på Mantorp och vi jagar nya vinster. Enligt strecklistan ska omgången vara lätt och det finns gott om kortlopp. Vi kör ändå ett rakt system och köper inte de väl stora favoriterna utan har bättre idéer. Det är bra spelvärde i spiken som blir långtifrån favorit, och det är inte Eric Martinssons stjärna 11 Bar Plombier (V64-5) även om vi redan nu kan avslöja att vi tror mycket på den segerstaplaren.
26 mars 2015 Bollnäs (V64)
26 mars 2015 Bollnäs (V64)
Vi var nära en riktig storvinst i tisdags, och det känns som det bara är en tidsfråga innan vi fyller på plånboken rejält igen. Det märks att det börjar våras när det dyker upp lovande treåringar, segerstaplande fyraåring och äldre stjärnor i startlistorna, och så är det på Bollnäs idag. Störst intresse röner vår nuvarande kallblodskung Månprinsen A.M. som gör årsdebut i DubbelCupen, men vi har en betydligt roligare spik än så. Omgången ser ruskigt intressant ut spelmässigt och vi går för hög utdelning – det är bara att logga in!

Filtrering

Kategori

TaggSkribent