Artiklar

Skribent: Roger Sundvisson


21 mars 2015 Momarken (V75)
21 mars 2015 Momarken (V75)
Det är dags för den årliga omgången på vår norska favoritbana Momarken, travovalen i Mysen som vi för alltid kommer att ha plussiffror på. Denna kryddas dessutom med JACKPOT eftersom fyrorna frös inne på Sundbyholm i lördags, och med extra omsättning från Norge förväntas det ligga 50 MILJONER KRONOR i sjurättspotten! Tränaren Fredrik Solberg har länge siktat på Steinlagers Äreslöp för 9 B.B.S.Sugarlight (V75-7) att göra sin årsdebut i och hästen lär bli favorit trots bakspår. Johan Untersteiner kör denna gång och han klarade av att leverera fullt ut när han körde mot tuffare motstånd i Jarlsberg i somras. Han kan vinna, men vi har en bättre spik och DD-dragen ger ruskigt bra betalt. Vad väntar du på – skynda dig att logga in!
16 mars 2015 Örebro (V64)
16 mars 2015 Örebro (V64)
Inget fel på formen minsann och tipsen satt snyggt i går igen, men Staro Hollywood i sista hade vi faktiskt kunnat vara utan. Vi satt kvar med åtta hästar och favoriten var den enda av våra streck vi inte fick tillbaka pengarna på - snopet! Spiken Napoleon C.D. levererade i alla fall som han skulle och utgången samt DD-spiken Bonito Hornline stod för omgångens prestation då han spurtade snyggt till seger trots en jättegalopp i starten. Vi tar även med en JACKPOT till Örebro där Redén/Kihlström har tre storfavoriter. 11 Only In Its Class (V64-1) är en av dessa men vi har bättre drag att bjuda på. Spiken har en straffspark och DD-draget är vasst värre – det är bara att logga in!
11 mars 2015 Solvalla/Jägersro (V86)
11 mars 2015 Solvalla/Jägersro (V86)
Det är åter JACKPOT på V86 och beräknas ligga 11 miljoner kronor i åttarättspotten. Efter fem favoriter (varav de fyra största) samt två andrahandare så räckte inte skrällen Pine Cool för att det skulle bli någon utdelning på sexorna förra veckan. Med ojämna fält ökar risken för favoritomgångar, men trots att det inte fullt anmält i tre av veckans lopp så ser det mer intressant ut denna gång. Med tre raka segrar i övertygande stil blir 9 Random Shot (V86-6) åter favorit, men honom ska vi försöka fälla. Vi kör med två starka spikar, en favorit och en som rensar. Så vad väntar du på – skaffa access och logga in!
7 mars 2015 Bergsåker (V4)
7 mars 2015 Bergsåker (V4)
Som vanligt inleder vi lördagen med en V4-omgång att göra spelkassan på. Efter tränarbyte har 9 Razor Kronos (V4-3) tänt till rejält och efter två övertygande segrar för Per Linderoth så blev det en tredjeplats med mersmak i V75 senast. Nu har han en lättare uppgift igen och ser ut att bli omgångens största favorit, men vi har ännu bättre idéer. Vi har hittat ett galet bortglömd drag som blir mittfältare, men vi tvekar inte utan spikar på allt och detta bör inte missas! Och du som redan har skaffat access till V75 vet väl om att V4 ingår gratis. Välkommen in!
1 mars 2015 Solvalla (V75)
1 mars 2015 Solvalla (V75)
Det är Guldhelg vilket innebär dubbla V75:or, och på söndagen tar Solvalla hand om arrangemanget. Lite ojämna fält ger några på förhand starka favoriter och 4 Lover Face (V75-5) är en av dessa. Är det honom som vi utnämner till bästa spiken eller har vi grävt fram vassare idéer? Så snart du har firat klart lördagens vinster är det dags att sätta tänderna i nästa omgång som publiceras lördag kl 19.00 – välkommen då!
23 februari 2015 Mantorp (V64)
23 februari 2015 Mantorp (V64)
Spelveckan inleds med en Mantorpsmåndag och vi är som vanligt taggade. Ett snabblopp inleder omgången och 8 Mr Pellegrino (V64-1) möter minst sagt passande motstånd över rätt distans. Formen sitter där och frågan handlar bara om hur mycket det sämsta utgångsläget handikappar, eller vinner han bara ändå? Så kan det vara, men honom garderar vi då det finns en klart bättre spik i omgången. Om med utgångar som rensar ser omgången riktigt skojig ut – det är bara att logga in och börja läsa på!
19 februari 2015 Åby (V64)
19 februari 2015 Åby (V64)
Åby kör som vanligt på torsdag och står för kvällens huvudsakliga spelunderhållning. Elvaårige 2 Henke Diablo (V64-1) fick sin sex vinster långa segersvit bruten när han galopperade i ledningen på V75 näst senast, men började genast bygga upp en ny rad senast. Nu blir han väldigt stor favorit i jakten på andra raka, men vi har en betydligt mer spelvärd spik att bjuda på! Åbys open stretch verkar lockande ut idag och ser ut att kunna fälla avgörandet i några lopp, så vi råder dig att ta del av de rykande färska tipsen!
21 februari 2015 Gävle (V4)
21 februari 2015 Gävle (V4)
Du tog väl rygg på oss igår då vi spikade emot omgångens största favorit Uranium? Stein Daylight (14%) spikades på allt och vi gjorde drygt 600% netto på DD! På V64 går vi alltid enbart för sex rätt men där vi fick käka favoriten i båda loppen vi satt helgarderade och fick bara pengarna tillbaka - men bra potential var det... Nya tag gäller och som vanligt inleder vi lördagen med en V4-omgång att göra spelkassan på, extra viktigt nu när en stor JACKPOT väntar på V75. 4 Antonio Am (V4-3) blir hårt betrodd och det känns som han står billigt inne på pengarna. Numera finns han i Björn Goops regi och står på tur för seger efter en stark andraplats efter galopp och en galopp i striden 50m kvar. Blir det tredje gången gillt för Björn eller har vi någon bättre vinnare? Bara lugn för vi har gjort jobbet åt dig. Och du som redan har skaffat våra V75-tips vet väl om att V4 ingår gratis. Välkommen in!
+ 62 121 kr efter utlovat fredagsmys!
Tomtegubben var en av hästarna som såg till att leverera en sen julklapp
+ 62 121 kr efter utlovat fredagsmys!
Vi inledde helgen på bästa sätt genom att sätta V6:an på Bollnäs. Ingen häst var svår för oss och efter att flera svaga storfavoriter fallit tungt fyllde vi på spelkassan med snygga 62 121 kronor vilket sitter bra inför lördagens JACKPOT på V75.
16 februari 2015 Axevalla (V64)
16 februari 2015 Axevalla (V64)
Axevalla inleder en ny spelvecka och vi är som vanligt taggade. Vi kan ärligt säga att omgången håller blandad klass, men sportsligt är den femte avdelningen riktigt bra och innehåller flera lördagshästar. Med ett snyggt "staket" i raden lär 12 Raggamuffin (V64-5) bli hårt betrodd trots läget. Med Stefan Söderkvist i sulkyn blev det seger i V75 i den senaste starten och nu återvänder hästen till "brottsplatsen". Vi har dock bättre spelidéer att bjuda på och lovar ännu en gång ett system med riktigt hög potential - skaffa access omedelbart!
13 februari 2015 Bollnäs (V64)
13 februari 2015 Bollnäs (V64)
Naturligtvis är det Kalmars 48 miljoner kronors JACKPOT som tilldrar det sig det största spelintressent denna vecka, men först ska vi ha lite fredagsmys och bygga upp spelkassan på Bollnäs. För oss tar julen aldrig slut och vi tror fortfarande på 13 Tomtegubben (V64-6), men har ännu bättre idéer att bjuda på och omgången ser synnerligen intressant ut! Vågar du verkligen stå över? Gör ett besök och ta del av våra tankar innan du sätter tänderna i V75:an.
6 februari 2015 Bergsåker (V64)
6 februari 2015 Bergsåker (V64)
Naturligtvis är det Jackpoten till V75-finalerna på Solvalla som tilldrar det sig det största spelintressent denna vecka, men först ska vi ha lite fredagsmys och bygga upp spelkassan på Bergsåker. Robert Bergh brukar dominera på hemmaplan och kan göra det igen även om han "bara" har tre hästar till start inom V64-spelet. Mest intressant känns 8 Amaru Boko (V64-3) som äntligen gör comeback. Hästen inledde med fyra enkla segrar i följd varav tre i Gulddivisionen för Bergh i fjol vinter och vi ger honom tipset, men spiken sätter vi för en betydligt fräckare idé. Det är bara att skaffa access och titta in!
3 februari 2015 Gävle (V64)
3 februari 2015 Gävle (V64)
Gävle står för tisdagsomgången och så här såg det ut när Stamping vann V75 senast närmast före Guli Järven. Dom drabbar samman igen i V64-1 och frågan är vem som drar det längsta strået denna gång? Jackpot-festen fortsätter och efter den skrällfria omgången i går ligger 4 miljoner kronor och väntar i sexrättspotten. Med våra tips står du verkligen med springspår - det är bara att skaffa access och komma in och läsa!
31 januari 2015 Axevalla (V75)
31 januari 2015 Axevalla (V75)
Axevalla bjuder på Jackpot där det beräknas ligga 30 miljoner kronor och väntar på oss i sjurättspotten. Vi tänker ta vår del av kosingen och spelar med en favorit och en icke-favorit som spikar. Vad vi tror och vad Magnus Jakobsson säger om jättelampan Fossens Bonus får du veta när du skaffar access. Tipsen ligger klara för läsning och du vet väl att vi följer upp med ännu mer info från stallbacke och värmningar i morgon kl 14! Kolla in då också – det ingår i vår totalservice!
24 januari 2015 Bergsåker (V75)
24 januari 2015 Bergsåker (V75)
Västerboonthenews och Peter Ingves imponerade vid vinsten i lördags och var en av orsakerna till att femmorna frös inne på Åby. Inget ont som inte har något gott med sig, för nu väntar en Jackpot där 44 miljoner kronor beräknas ligga i potten för sju rätt. Bergsåker brukar kunna bjuda på bättre utdelningar och vi jobbar tufft hela veckan för att servera dig de bästa tipsen. Nedsläpp blir precis som vanligt på fredag kl 15 – välkommen in då!
18 januari 2015 Eskilstuna (V64)
18 januari 2015 Eskilstuna (V64)
Det har gått bra på tipsen på slutet och vi är fulla av självförtroende inför söndagens V64-spel på Sundbyholm utanför Eskilstuna. Sportsligt sett är det väl ingen höjdaromgång, men spelmässigt ser det intressant ut som vanligt. MälardalsCupen med spårtrappa för ston brukar bjuda på spelvänliga lopp och i DD-1 blir 8 Uranium och Kenneth Haugstad stora favoriter efter övertygande insatser på slutet. För att läsa vad vi tror om deras chanser är det bara kolla in tipsen som finns publicerade - och du, vi spikar en som inte är favorit!

Filtrering

Kategori

TaggSkribent