Artiklar

Skribent: Markus Andersson


24 maj 2016 Umåker (V64)
24 maj 2016 Umåker (V64)
Umåker gäller för kvällens V64-tävlingar och Per Linderoth selar ut omgångens största favorit i Blended Scotch (bilden). Det är 1640 meter och över den distansen har hon inte vunnit sedan 6 juni 2014! Är det en bra storfavorit att gå på med dessa fakta i ryggen? Vår man uppe i norr har haft form länge och den ser inte ut att avta och han ger besked om vem som är bästa spiken - bara att du hakar på för tipsen finns publicerade!
20 maj 2016 Östersund (V64)
20 maj 2016 Östersund (V64)
Östersund i kväll och det passar oss som handen i handsken för vår norrlandsman är het! Han sätter "allt" just nu och vi råder er att rygga! Lesja Titan, som inlett med fem segrar och en andraplats på sex starter, blir storfavorit i inledningen. Är det bästa spiken? Krister Jakobsson (bilden) tränar favoriten Claude Gungan i V64-5/DD-1. Kan det vara en vinnare? Vi återkommer med materialet kl 14!
19 maj 2016 Åby (V64)
19 maj 2016 Åby (V64)
Royal Fighter-Research var vår raka DD igår och det gav oss skönt DD-netto på drygt 800%! DUBBELJACKPOT på Åby och Veijo Heiskanen (bilden) sitter inne på ett helt gäng feta chanser. Bland annat Roses Glory som blir omgångens största favorit och Gliding Solo som vi spikade senast då han svek oss, tar vi omtag på honom och Veijo nu? Och vad tror vi om Johan Roc från innerspår som storfavorit? Två spikar är det som gäller och DD-spiken har vi grym feeling för, välkommen in!
18 maj 2016 Solvalla/Jägersro (V86)
18 maj 2016 Solvalla/Jägersro (V86)
Wild Honey svek i Sverigedebuten för en månad sedan, men blir ändå storfavorit i kväll. Rätt eller fel? Usain Henna (bilden) visade toppform i sin senaste start och matchas närmast mot Harpers om en och en halv vecka. Lämplig uppgift i kväll och är också storfavorit. Är det bara att spika dessa två? Vi återkommer med materialet kl 14!
Åby lördag 14 maj - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har häst i Kungapokalen.
15 maj 2016 Charlottenlund (V75)
15 maj 2016 Charlottenlund (V75)
Extra V75 på Lunden denna söndag och omgången ser klart intressant ut. Vi kan lova att vi gjort jobbet i lopparkiven och vi spikar emot en av omgångens största favoriter. Utgångarna har toppchans och "låset" är superintressant där en av hästarna bara är spelad på någon procent. Copenhagen Cup är huvudlöpningen och där blir Your Highness (bilden) favorit. Inte så konstigt efter hennes imponerande seger i Olympiatravet senast, men hon är klar för Elitloppet om två veckor och körs kanske lite snällare nu? Tipsen ligger klara!
Åby torsdag 12 maj - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har en duo på Åby i kväll.
Jägersro tisdag 10 maj - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har hela sju hästar till start i kväll på "himmaplan".
14 maj 2016 Åby (V75)
14 maj 2016 Åby (V75)
Det blev ingen utdelning på femmorna varken i lördags eller söndags, vilket innebär DUBBEL JACKPOT på lördag då Pokalloppen avgörs. "Tarzans" Uncle Lasse (bilen) blir klar favorit i Kungapokalen, men både Poet Broline och Heavy Sound försöker säkert bjuda upp till dans. Drottnings Silvias Pokal känns mera öppen om det nu inte är så enkelt att Treasure Kronos spårar runt om? Luddes Princess Face har svikit i årets två första starter, men magkänslan är att hon kommer vara mycket bättre nu och Björn upp känns väldigt intressant! Vi jobbar stenhårt med omgången i veckan och resultatet presenteras som vanligt på fredag kl 15! Välkomna!
10 maj 2016 Axevalla (V64)
10 maj 2016 Axevalla (V64)
Axevalla är skådeplats för kvällens V64 och Kent Knutsson har en ny intressant segerstaplare i Bound for Glory (V64-5) som vunnit hela fem av åtta starter. Han åkte på pumpen senast som jättefavorit, vad tror vi om honom denna gång från bakspår? I övrigt en hel del Ulf Stenströmer och Björn Goop med betrodda hästar. Materialet ligger klart så det är bara att skaffa access och logga in, välkommen!
9 maj 2016 Halmstad (V64)
9 maj 2016 Halmstad (V64)
Spelveckan inleds i Halmstad och det är rätt bra klass på loppen men tyvärr väl tunna fält. Wingait C.H. (bilden) vann sin årsdebut och drog innerspår i ett femhästarsfält i fyraåringsloppet. Spets och slut? Vi återkommer med tips och intervjuer på måndag kl 14!
8 maj 2016 Vermo (V75)
8 maj 2016 Vermo (V75)
Täta starter passar oss som handen i handsken. Helgens andra V75:a körs på Vermo där Finlandia Ajo med Propulsion (bilden) i huvudrollen rundar av V75-omgången där vinnaren är direktkvalificerad till självaste Elitloppet. Om Redéns toppindivid återvänder till Sverige med ett rosa kuvert eller inte tror vi oss ha svaret på. 31 svensktränade hästar gör båtresan över men även om det kryllar av finsktränade hästar så behöver ni inte vara oroliga, för vi har både somnat och vaknat till ljudet av det finska lopparkivet de senaste dagarna. Om ni inte orkar ta tag i omgången så gör vi mer än gärna jobbet åt er. Välkommen in!
Jägersro 5 maj - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har en kvartett på Gentlemannadagen.
Solvalla 4 maj - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har en duo på Valla.
6 maj 2016 Kalmar (V64)
6 maj 2016 Kalmar (V64)
Royal Fighter (bilden) gör intressant årsdebut i V64-5/DD-1. Tränaren har inte gett upp Elitloppet och visst bör han vinna? Vi har sett både Mr Picolit och Tumble Dust i provlopp. Kan någon av dessa utmana? Veijo Heiskanen har en spännande fyraåring i inledningen och honom har vi full koll på. Fågel eller fisk? Vi återkommer med materialet kl 14!
5 maj 2016 Jägersro (V64)
5 maj 2016 Jägersro (V64)
Jägersro kör programenligt Gentlemannadagen på Krist Himmelfärdsdag och det är strålande väder så räkna med storpublik. Omgången ser intressant ut såväl sport- som spelmässigt. Treåringsloppet (V64-5/DD-1) är en riktig godbit. Där är Fantasy River storfavorit, men henne betalar vi inte för på tre streck! I avslutningen ser högkapable Sylvester America (bilden) ut att bli favorit, men vad tyckte vi egentligen om hans insats i Danmark senast? V64-spelet drar igång redan kl 15.10 och materialet ligger klart!
Eftersnack V75 Åby 30 april
Eftersnack V75 Åby 30 april
Your Highness, tränad av Fabrice Souloy och kört av Björn Goop, vann Olympiatravet. Det var hennes sjunde seger i åttonde försöket för Fabrice. Hon var bra redan hos Stenströmer, men snacka om att hon hittat nya växlar.
Jägersro 27 april - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har ett halvt dussin hästar till start i kväll.
24 april 2016 Bergsåker (V64)
24 april 2016 Bergsåker (V64)
Norske Tomeld Ö.K., som tagit hela 16 segrar på 30 starter, gör intressant debut på svensk mark och blir storfavorit i det inledande kallblodsloppet. Donna Mearas imponerade då hon vann sin debut trots galopp och blir storfavorit i treåringsloppet. Ska det bli hög utdelning så måste nog någon av dessa förlora. Vi har grym info på en häst där det ska bli första barfota och första rycktussar. Intresserad av vem det är? Köp tipsen!
Halmstad 21 april - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har en trio på Halmstad.

Filtrering

Kategori

TaggSkribent