Artiklar

Skribent: Markus Andersson


3 maj 2015 Åby (V64)
3 maj 2015 Åby (V64)
Denna söndag är det dags för försöken till Pokalloppen och det är stor sport det handlar om. Även spelmässigt ser det intressant ut och vi har flera vassa drag. Finske Jontte Boy (bilden) blir storfavorit i den femte avdelningen. Han var jättefin i årsdebuten hemma i Finland och har toppchans igen, men det finns ett motbud som det rapporteras om spännande ändringar på. Nyfiken på vem det är? Köp tipsen!
1 maj 2015 Kalmar (V64)
1 maj 2015 Kalmar (V64)
Det har sannerligen inte varit lätt på V64 den här veckan. Varken i tisdags eller igår lyckades någon få sex rätt och vi har därmed en STOR JACKPOT att se fram emot i eftermiddag på Kalmartravet. Mosaique Face (bilden) blir storfavorit i avslutningen. I comebacken i Norge blev det galopp och han måste verkligen prestera nu om det ska bli något Elitlopp. Vårt material ligger klart redan kl 08!
2 maj 2015 Örebro (V4)
2 maj 2015 Örebro (V4)
Som vanligt inleder vi lördagen med en V4 att göra spelkassan på. Sportsligt håller omgången ovanligt bra klass i och med att ett lopp Stoeliten plockats bort från V75 eftersom Your Highness (bilden) anses för bra. Hon blir också den största favoriten, men vi har hittat en bättre idé att bygga spelet kring. Det är bara att logga in och börja läsa på. Och du som redan har skaffat access till V75 vet väl om att V4 ingår gratis. Välkommen in!
30 april 2015 Östersund (V64)
30 april 2015 Östersund (V64)
Det var ingen som satte sexan på Jägers i tisdags och det är därmed JACKPOT på Östersund i kväll. Montdore (bilden) återkommer efter uppehåll och har ett lite lurigt läge med innerspår bakom bilen. För han kan väl inte hålla ledningen? Omgången, som innehåller två kallblodslopp och ett lärlingslopp, ser småsvår ut och det bör kunna bli bra utdelning igen. Vi återkommer med tips och intervjuer kl 14!
28 april 2015 Jägersro (V64)
28 april 2015 Jägersro (V64)
I kväll är det Jägers som gäller och för två veckor sedan vann vi sex lax på DD på den banan. Det är med andra ord med stort självförtroende som vi tar oss an kvällens omgång. Twin's Fairytail (bilden) gör intressant årsdebut. Han imponerade stort vid två raka segrar för Lars I Nilsson förra våren, men nu har han inte startat på ett år. Vi har givetvis koll på hans status. I skrivande stund är vår spik på fyra procent och vi har flera singelprocentare i A-gruppen. Vårt material ligger klart!
25 april 2015 Åby (V75)
25 april 2015 Åby (V75)
På lördag är det äntligen dags för Olympiatravet - startskottet för storloppssäsongen! Eftersom både femmorna som sexorna brann inne i lördags så har vi dessutom en SUPERJACKPOT att se fram emot. Det är superintressant såväl sport- som spelmässigt med andra ord. Vi har gått igenom listorna och omgången ser betydligt svårare ut den här gången än vad som har varit fallet på slutet. Maven (bilden) fick åter bakspår, men är ändå en av favoriterna i Olympiatravet. Vi är klara med vårt material på fredag kl 15, men redan nu kan ni förköpa omgången!
23 april 2015 Gävle (V64)
23 april 2015 Gävle (V64)
Vår roliga spikidé brände igår på V86, men de där jättepengarna blev det aldrig riktigt ändå... Däremot blev DD en munsbit när vi ställde vår ena utgång mot ena spiken och spelade maxinsats på den raka dubbeln. Nästan 3 000 kr plus blev det där och ett netto på totalinsatsen på fina 565%! Ikväll laddar vi för V64 Gävle med ett riktigt intressant fyraåringslopp i inledningen - och så årsdebuten för en av fjolårets klassklättrare, Poker Kronos (bilden). Vad tror vi? Vi spikar en ickefavorit - igen! Välkommen in, materialet ligger klart...
20 april 2015 Halmstad (V64)
20 april 2015 Halmstad (V64)
Vi börjar i Halmstad denna vecka och det är riktigt bra klass på tävlingarna. V64-5 är en riktig höjdare där hemmahästen Sciacallo O.M. (bilden), som inlett med tre raka segrar i Sverige hos Johan, möter andra topphästar som Chocolate Day, Kapow Hanover, Sylvester America samt Spartan Kronos. Spännande! Vi är klara med vårt material kl 14, men redan nu kan ni förköpa omgången!
16 april 2015 Örebro (V64)
16 april 2015 Örebro (V64)
I tisdags på Jägers vann vi nästan 6 000 kronor på DD. Seyffenstein var ett av omgångens bästa skrällbud och Rondine d'Amore var DD-spiken och vi hade en hundring på den komben till finfina 63,75. I kväll är det Örebro som gäller med fyra Breeders Crown-lopp. Tomas Malmqvists Tunika (bilden), som vann Svampen i fjol i Örebro, gör intressant årsdebut. Spännande är givetvis även Al Dente i avslutningen. Vi återkommer med tips och intervjuer kl 14.00!
11 april 2015 Jägersro (V75)
11 april 2015 Jägersro (V75)
Favoriterna radade upp sig på Romme i söndags och det blev ingen utdelning på femmorna. Därmed är det JACKPOT igen när Jägersro tar över stafettpinnen. Omgångens höjdare är L.C.Peterson-Broddas Minne (Gulddivisionen). Solvato (bilden) har inte startat sedan vintermeetinget i Paris och gör intressant comeback, men möter bland annat Maven som efter sin uppvisning senast på Solvalla ju fick en inbjudan till såväl Olympiatravet som Elitloppet. Vi har redan börjat "rulla" lopp i arkivet och återkommer som vanligt med resultatet på vårt hårda slit på fredag kl 15! Redan nu kan ni dock skaffa access till omgången!
9 april 2015 Åby (V64)
9 april 2015 Åby (V64)
Det är danskar i huvudrollen på Åby då Flemming Jensen (bilden) som vanligt har väl förspänt i flera av V64-loppen med exempelvis löftet Wham Bam Bo och Tulle Toulouse, men även firma Jeppe Juel/Peter Jensen och Kenneth Nielsen har hästar som är hårt betrodda! Vi har givetvis full koll på alla danskar efter att ha gjort jobbet i danska arkivet. Materialet ligger klart och vi kan meddela att vi spelar med en spik och garderar båda Jensens megafavoriter. Välkommen in!
6 april 2015 Halmstad (V64)
6 april 2015 Halmstad (V64)
Det blev ingen utdelning på varken fyrorna eller femmorna i lördags och därmed är det STOR JACKPOT i eftermiddag på Halmstad. Det är fina lopp vi bjuds på med Yngve Larssons Memorial som russinet i kakan. Hela 100 000 kronor väntar vinnaren där och favorit blir säkert hemmahästen Edward Ale (bilen). Våra tips ligger klara kl 08!
5 april 2015 Romme (V4)
5 april 2015 Romme (V4)
Det är jackpot på V75 i eftermiddag, men först har vi en lunchomgång att se fram emot och där ska vi spela in degen. Green Bax (bilden) blir omgångens största favorit och han vinner! En given spik, men vi har ytterligare ett singelstreck och ett par helfräcka skrällar i A-grupperna. Tipsen ligger klara. Som V75-kund har du dem gratis, men de går bra att köpas separat också.
4 april 2015 Gävle (V64)
4 april 2015 Gävle (V64)
Det blev ingen utdelning på fyrorna i torsdags och därmed är det JACKPOT när V64 avgörs i Gävle på lördagen. Det är fina lopp som vi bjuds på med Påskägget (V64-5) som russinet i kakan. Fjolårets korta E3-vinnare Sheava Vik (bilden) imponerade rejält vid segern på Jägersro senast och måste väl ha bra chans att hämta hem de 200 000 kronorna som förstapriset är? Hon möter dock bland annat fjolårets Oaksvinnare Face'em, som här gör årssdebut. Spännande duell! Vi återkommer med tips och intervjuer kl 08.00!
31 mars 2015 Boden (V64)
31 mars 2015 Boden (V64)
Fyrorna brann inne igår kväll och vi har en jackpot att se fram emot ikväll när vi beger oss till landets nordligaste delar och V64 Boden! Det gynnar oss eftersom vi sitter med en expert i norra norrland som följer både det norrländska och det finska travet lika noggrant. Men går det att fälla V75-meriterade storfavoriter som Åsakjappen och Raz Mackenzie (bilden)? Jodå, vi har definitivt fått till en twist på jackpotomgången. Skaffa accessen och gå in och kolla. Välkommen!
2 april 2015 Kalmar (V64)
2 april 2015 Kalmar (V64)
I tisdags vann vi 12 660 kronor netto på V6 i Boden! I kväll är det Kalmar som gäller och det är rätt fina lopp på papperet. Carl-Otto Göranssons Vernin Starlight (bilden) har övertygat vid två raka segrar på Lunden och verkar bli klar favorit i avslutningen. Men kan han verkligen hålla ledningen och blir det tredje raka? I det loppet återfinns en av våra utgångshästar. Omgångens spik känns klockren och det är en klassisk spets och slut vinnare det handlar om! Sedan rapporterar vi om en häst som verkligen imponerat i provlopp och löper han upp till något liknande i lopp så ska han vara ensam på banan! Ändå är han bara spelad till runt tio procent... Tipsen ligger klara kl 14, välkommen in!
1 april 2015 Solvalla/Jägersro (V86)
1 april 2015 Solvalla/Jägersro (V86)
Toppformen håller i sig och igår vann vi 12 660 kronor (netto) på V6 i Boden! I kväll är det V86 och omgången avgörs på Jägers och Valla. Jim Oscarssons Mr Perfect (bilden) har inlett året med fem raka segrar och blir klar favorit i Rikitikitavis lopp. Clemenza Am var dock jättefin i sin årsdebut och är verkligen ingen enkel konkurrent. Vad vi tror avslöjar vi först kl 14.00, men redan nu kan ni skaffa access till omgången!
29 mars 2015 Åby (V64)
29 mars 2015 Åby (V64)
Det blev ingen utdelning på fyrorna i fredags och därmed har vi en JACKPOT att se fram emot denna söndag då Åby står som värd för tävlingarna. Det är bra klass på racen och framförallt håller långloppet hög klass. Där återkommer Oliver Kronos (bilden) efter ett kortare uppehåll och matchen mellan honom och Lover Face ska bli intressant att skåda. Vi tar ställning för en av dessa och där finns bästa spiken. Vad vi tror i övrigt går att läsa från kl 08.00. Välkomma!
28 mars 2015 Solvalla (V4)
28 mars 2015 Solvalla (V4)
Lördagsluncherna är härligt tacksamma eftersom få lägger krut på dem. Det gör däremot vi! Och det är en av anledningarna till att vi ligger bra plus på dessa lördagsluncher över tid. Idag bygger vi systemen främst på två sköna ickefavoriter där triodraget i avslutningen är galet fräckt! Välkommen in direkt - är Du dessutom V75-prenumerant så bjuder vi ju på V4-materialet gratis eftersom lördagarna ska vara en elva lopp lång fest hos oss. Välkommen!
25 mars 2015 Solvalla/Åby (V86)
25 mars 2015 Solvalla/Åby (V86)
Vi spikar jäkligt bra nu, i måndags var det andrahandaren A.Hannibal (24%) och igår på Jägers var det andrahandaren Sheava Vik (21%). Men igår var det riktigt, riktigt tungt... Vi gjorde allting rätt förutom i fjärde där vi klev av på två, men knappt slagne måltvåan Herold As var vårt drag och han fick tappert ge sig efter onödig 1.08-press i inledningen. Han var klart mindre spelad än vinnande Touche och det var väl en halv miljon (med V6) som rök där? Det är bara att bryta ihop och komma igen med V86 ikväll. Al Dente (bilden) gör årsdebut, hur behandlar vi honom? Kvällens bästa drag är glömt och omgärdas av ett sällan skådat klartecken från tränaren! Materialet klart - välkommen in.

Filtrering

Kategori

TaggSkribent