Artiklar

Skribent: Markus Andersson


6 april 2016 Solvalla/Jägersro (V86)
6 april 2016 Solvalla/Jägersro (V86)
Tunna fält på Jägers och Valla i kväll, ett sex- och tre sjuhästarslopp. Trist, men annars är det hög klass på flera av racen. Eller vad sägs om fjolårets Hambotrea Uncle Lasse (bilden) i Sverigedebut, tillika första starten för "Tarzan". Vi har givetvis pratat med honom och har flera intressanta intervjuer. Bland annat två "klartecken" i samma lopp! Materialet ligger klart!
Solvalla 2 mars - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har fått stryka en, men har fortfarande en kvar.
Kalmar 1 april - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har en trio denna fredag.
3 april 2016 Färjestad (V64)
3 april 2016 Färjestad (V64)
På söndagarna är det "Grand Slam", vilket innebär att det är en garanti på tio miljoner till en ensam vinnare. Fossens Bonus (bilden) gör årsdebut i inledningen och blir favorit direkt, men med skor på hovarna är väl han ingen given vinnare? Vi återkommer med materialet kl 09!
Åby 31 mars - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson tror han vinner med den han har i kväll.
Jägersro 29 mars - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har sex hästar i kväll, varav fyra på V64.
1 april 2016 Kalmar (V64)
1 april 2016 Kalmar (V64)
Star Advisor Joli (bilden), som hade ett strålande fjolår med hela åtta segrar på 15 starter, gör spännande årsdebut i kväll på Kalmar. Med blott fem motståndare så bör han ha bra chans direkt, men är han en spik? Både Lars I och Lövgren har hästar till start och vi har ringt ytterligare någon intressant. Vi återkommer med materialet kl 14!
Halmstad 28 mars - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har en häst i eftermiddag.
Jägersro 22 mars - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har sex hästar i kväll!
Åby 21 mars - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har en häst på lunchen idag.
25 mars 2016 Färjestad (V75)
25 mars 2016 Färjestad (V75)
V75 denna vecka både på fredag och söndag, och som vanligt är det Färjestad på långfredagen. Prins Carl Philips Jubileumspokal avslutar omgången om det är ett fint lopp. Daniel Redéns Propulsion (bilden) vann tre lopp av tre på svensk mark under fjolåret och gör intressant årsdebut. Nu slipper han sina hängslen och blev rejält hyllad av tränaren i ett 12,5-jobb inne på Solvalla förra veckan. Bara vinner direkt? Vi har jobbat hårt med omgången och har grävt fram en ruggig spik i Kallblodsloppet, välkommen in för materialet ligger klart!
20 mars 2016 Kalmar (V64)
20 mars 2016 Kalmar (V64)
På söndagar är det "Grand Slam" med en garanti på tio miljoner om det blir en ensam vinnare. Michelangelo Ås (bilden) jagar sin åttonde raka seger i inledningen och blir brakfavorit. Finns det något som talar emot eller är det bara att spika? Materialet släpps klockan 08 på söndag morgon, men redan nu kan ni förköpa tipsen!
Åby 17 mars - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har en duo i kväll och lämnar i stort sett "klart" på den ena.
Jägersro 15 mars - Lars I Nilsson
Lars I har sju hästar i kväll.
17 mars 2016 Åby (V64)
17 mars 2016 Åby (V64)
Ingen utdelning på fyra rätt på Jägers i tisdags och därmed är det JACKPOT i kväll på Åby. Jeppe Juel (bilden) gästar med fine Tonicetobetrue i V64-3, som vunnit hela elva av sina 31 starter. Vinner igen? "Våra" gubbar, Lövgren och Lars I, är med och därmed extra mycket intervjuer. Hela tolv gubbar har vi ringt! Vi har en superstark spik och ett jättedrag på DD-spelet!
Halmstad 13 mars - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har en häst i eftermiddag.
Eftersnack V75 Kalmar 12 mars
Eftersnack V75 Kalmar 12 mars
Frankie Brodde och Buzz Mearas var två snygga spikar och "låset" Orakel Face och Hertig Shim var minst sagt klockrent. Trots det lyckades vi missa "sjuan". Vi föll på utgångskravet och var väl inte helt nöjda med Admir Zukanovics styrning i Guld...
15 mars 2016 Jägersro (V64)
15 mars 2016 Jägersro (V64)
Grym rank på Halmstad i söndags och vi vann 15 293 kr. Ny vinst på Färjestad igår då vi dubblade upp insatsen på V6. Springover (bliden) var draget på V75 senast och han jagar andra raka i kväll på Jägers. Tyvärr är det tunna fält, men vår söderman har ändå hittat dragen! Vi spelar med dubbla spikar där ingen av dem är favorit! Det är JACKPOT!
9 mars 2016 Solvalla/Åby (V86)
9 mars 2016 Solvalla/Åby (V86)
Dags för V86 ikväll! Omgången delas mellan Solvalla och Åby och en av huvudaktörerna är Robert Bergh (bilden) som har favoriter i Digital Control och Michelangelo Ås. Dessutom får vi fortsätta följa de tidiga treåringarna där Zahara Goj seglat upp som en riktig kulltopp - seger igen? Materialet ligger på plats och vi spelar med dubbla spikar så klart, och dessutom ett gudabenådat lås med rens! Välkommen in.
Jägersro 8 mars - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har hela nio hästar till start på Jägersro under kvällen!

Filtrering

Kategori

TaggSkribent