Artiklar

Skribent: Markus Andersson


8 maj 2016 Vermo (V75)
8 maj 2016 Vermo (V75)
Täta starter passar oss som handen i handsken. Helgens andra V75:a körs på Vermo där Finlandia Ajo med Propulsion (bilden) i huvudrollen rundar av V75-omgången där vinnaren är direktkvalificerad till självaste Elitloppet. Om Redéns toppindivid återvänder till Sverige med ett rosa kuvert eller inte tror vi oss ha svaret på. 31 svensktränade hästar gör båtresan över men även om det kryllar av finsktränade hästar så behöver ni inte vara oroliga, för vi har både somnat och vaknat till ljudet av det finska lopparkivet de senaste dagarna. Om ni inte orkar ta tag i omgången så gör vi mer än gärna jobbet åt er. Välkommen in!
Jägersro 5 maj - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har en kvartett på Gentlemannadagen.
Solvalla 4 maj - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har en duo på Valla.
6 maj 2016 Kalmar (V64)
6 maj 2016 Kalmar (V64)
Royal Fighter (bilden) gör intressant årsdebut i V64-5/DD-1. Tränaren har inte gett upp Elitloppet och visst bör han vinna? Vi har sett både Mr Picolit och Tumble Dust i provlopp. Kan någon av dessa utmana? Veijo Heiskanen har en spännande fyraåring i inledningen och honom har vi full koll på. Fågel eller fisk? Vi återkommer med materialet kl 14!
5 maj 2016 Jägersro (V64)
5 maj 2016 Jägersro (V64)
Jägersro kör programenligt Gentlemannadagen på Krist Himmelfärdsdag och det är strålande väder så räkna med storpublik. Omgången ser intressant ut såväl sport- som spelmässigt. Treåringsloppet (V64-5/DD-1) är en riktig godbit. Där är Fantasy River storfavorit, men henne betalar vi inte för på tre streck! I avslutningen ser högkapable Sylvester America (bilden) ut att bli favorit, men vad tyckte vi egentligen om hans insats i Danmark senast? V64-spelet drar igång redan kl 15.10 och materialet ligger klart!
Eftersnack V75 Åby 30 april
Eftersnack V75 Åby 30 april
Your Highness, tränad av Fabrice Souloy och kört av Björn Goop, vann Olympiatravet. Det var hennes sjunde seger i åttonde försöket för Fabrice. Hon var bra redan hos Stenströmer, men snacka om att hon hittat nya växlar.
Jägersro 27 april - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har ett halvt dussin hästar till start i kväll.
24 april 2016 Bergsåker (V64)
24 april 2016 Bergsåker (V64)
Norske Tomeld Ö.K., som tagit hela 16 segrar på 30 starter, gör intressant debut på svensk mark och blir storfavorit i det inledande kallblodsloppet. Donna Mearas imponerade då hon vann sin debut trots galopp och blir storfavorit i treåringsloppet. Ska det bli hög utdelning så måste nog någon av dessa förlora. Vi har grym info på en häst där det ska bli första barfota och första rycktussar. Intresserad av vem det är? Köp tipsen!
Halmstad 21 april - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har en trio på Halmstad.
23 april 2016 Umåker (V4)
23 april 2016 Umåker (V4)
Lördagarna inleds alltid men en V4-omgång och det gillar vi. Ninepoints Googoo (bilden) vann direkt i årsdebuten och blir hårt betrodd i lördagsloppet (V4-3). Han avslutade 13,2 sista varvet och 12 sista 700 m. senast och har chans, men vi tror ändå mer på två andra som dessutom är klart mindre spelade. Intresserad av vilka det är? Köp tipsen!
22 april 2016 Umåker (V64)
22 april 2016 Umåker (V64)
Ingen utdelning på fyrorna i går heller och därmed JACKPOT även denna kvällda Umåker står som värd för tävlingarna. Trots hela fem tipsettor i går så stannade vi på fem rätt, men formen är fortsatt god och i kväll tar vi dem! Windy Ways (bilden) blir stor favorit i avslutningen och efter hennes senaste insats så är det motiverat också, men är det en spik? Vi återkommer med materialet kl 14!
21 april 2016 Bollnäs (V64)
21 april 2016 Bollnäs (V64)
Ingen utdelning på fyra rätt i tisdags och därmed JACKPOT på Bollnäs i kväll! Delicious U.S. (bilden) gör intressant årsdebut och förvandlar omgången till en V5:a. Men de två 15-hästarsloppen ser väl lite öppnare ut och vi jobbar hårt för att hitta dragen där! Materialet publiceras som vanligt kl 14!
Jägersro 19 april - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har fyra hästar på hemmaplan i kväll.
18 april 2016 Axevalla (V64)
18 april 2016 Axevalla (V64)
Vi tjoade till lite om våra två spikar inför V75 Jägersro i lördags - och visst levererade de! Vi spikade först Tellmeastory (23%) som sänkte omgångens största favorit från dödens, och dessutom singlade vi tredjehandaren Eldrick Boko (20%). Tyvärr disponerade vi fel och fick nöja oss med DD till 60 ggr pengarna som fixade totalnettot! Ikväll är det Axevalla som gäller och det kan bli mycket Björn Goop (bilden). Men omgången är ganska öppen och högklassig - välkommen in, materialet ligger klart!
Mantorp 17 april - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har häst på Mantorp i eftermiddag.
Eftersnack V75 Jägersro 16 april
Eftersnack V75 Jägersro 16 april
Spikarna levererade, Mosaique Face imponerade och sedan måste vi puffa för betydelsen av värmningarna. Det var det som räddade oss denna lördag!
19 april 2016 Östersund (V64)
19 april 2016 Östersund (V64)
Sex rätt igår så klart och det blev faktiskt ett netto så att vi kan kosta på oss en dagens lunch modell bättre idag, men inte så mycket mer än så... Men vi laddar om direkt! Ingen utdelning på fyrorna i går och därmed JACKPOT på Östersund i kväll! Det ser ut att vara en svår omgång, men vår man i norra Sverige har klart för sig så detta ska bli intressant! Liberty Face (bilden) är en favoriterna i V64-5/DD-1 och med spår innanför värsta konkurrenten så ser det väl upplagt ut för hans del? Materialet ligger klart!
Jägersro 16 april - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har en trio på lunchen och en duo på V75.
Åby 14 april - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har en trio på Åby.
Jägersro 12 april - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har fyra hästar i kväll.

Filtrering

Kategori

TaggSkribent