Artiklar

Skribent: Markus Andersson


Åby 31 mars - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson tror han vinner med den han har i kväll.
Jägersro 29 mars - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har sex hästar i kväll, varav fyra på V64.
1 april 2016 Kalmar (V64)
1 april 2016 Kalmar (V64)
Star Advisor Joli (bilden), som hade ett strålande fjolår med hela åtta segrar på 15 starter, gör spännande årsdebut i kväll på Kalmar. Med blott fem motståndare så bör han ha bra chans direkt, men är han en spik? Både Lars I och Lövgren har hästar till start och vi har ringt ytterligare någon intressant. Vi återkommer med materialet kl 14!
Halmstad 28 mars - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har en häst i eftermiddag.
Jägersro 22 mars - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har sex hästar i kväll!
Åby 21 mars - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har en häst på lunchen idag.
25 mars 2016 Färjestad (V75)
25 mars 2016 Färjestad (V75)
V75 denna vecka både på fredag och söndag, och som vanligt är det Färjestad på långfredagen. Prins Carl Philips Jubileumspokal avslutar omgången om det är ett fint lopp. Daniel Redéns Propulsion (bilden) vann tre lopp av tre på svensk mark under fjolåret och gör intressant årsdebut. Nu slipper han sina hängslen och blev rejält hyllad av tränaren i ett 12,5-jobb inne på Solvalla förra veckan. Bara vinner direkt? Vi har jobbat hårt med omgången och har grävt fram en ruggig spik i Kallblodsloppet, välkommen in för materialet ligger klart!
20 mars 2016 Kalmar (V64)
20 mars 2016 Kalmar (V64)
På söndagar är det "Grand Slam" med en garanti på tio miljoner om det blir en ensam vinnare. Michelangelo Ås (bilden) jagar sin åttonde raka seger i inledningen och blir brakfavorit. Finns det något som talar emot eller är det bara att spika? Materialet släpps klockan 08 på söndag morgon, men redan nu kan ni förköpa tipsen!
Åby 17 mars - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har en duo i kväll och lämnar i stort sett "klart" på den ena.
Jägersro 15 mars - Lars I Nilsson
Lars I har sju hästar i kväll.
17 mars 2016 Åby (V64)
17 mars 2016 Åby (V64)
Ingen utdelning på fyra rätt på Jägers i tisdags och därmed är det JACKPOT i kväll på Åby. Jeppe Juel (bilden) gästar med fine Tonicetobetrue i V64-3, som vunnit hela elva av sina 31 starter. Vinner igen? "Våra" gubbar, Lövgren och Lars I, är med och därmed extra mycket intervjuer. Hela tolv gubbar har vi ringt! Vi har en superstark spik och ett jättedrag på DD-spelet!
Halmstad 13 mars - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har en häst i eftermiddag.
Eftersnack V75 Kalmar 12 mars
Eftersnack V75 Kalmar 12 mars
Frankie Brodde och Buzz Mearas var två snygga spikar och "låset" Orakel Face och Hertig Shim var minst sagt klockrent. Trots det lyckades vi missa "sjuan". Vi föll på utgångskravet och var väl inte helt nöjda med Admir Zukanovics styrning i Guld...
15 mars 2016 Jägersro (V64)
15 mars 2016 Jägersro (V64)
Grym rank på Halmstad i söndags och vi vann 15 293 kr. Ny vinst på Färjestad igår då vi dubblade upp insatsen på V6. Springover (bliden) var draget på V75 senast och han jagar andra raka i kväll på Jägers. Tyvärr är det tunna fält, men vår söderman har ändå hittat dragen! Vi spelar med dubbla spikar där ingen av dem är favorit! Det är JACKPOT!
9 mars 2016 Solvalla/Åby (V86)
9 mars 2016 Solvalla/Åby (V86)
Dags för V86 ikväll! Omgången delas mellan Solvalla och Åby och en av huvudaktörerna är Robert Bergh (bilden) som har favoriter i Digital Control och Michelangelo Ås. Dessutom får vi fortsätta följa de tidiga treåringarna där Zahara Goj seglat upp som en riktig kulltopp - seger igen? Materialet ligger på plats och vi spelar med dubbla spikar så klart, och dessutom ett gudabenådat lås med rens! Välkommen in.
Jägersro 8 mars - Lars I Nilsson
Lars I Nilsson har hela nio hästar till start på Jägersro under kvällen!
12 mars 2016 Kalmar (V75)
12 mars 2016 Kalmar (V75)
Efter att ha floppat med skor två gånger i rad så får äntligen Dernier Viking (bilden) gå barfota på lördag. Hon är "mil" bättre med den balansen och kan bli tung att stå emot i stayerloppet. Nahar blir hårt betrodd i Guld och har han en bra dag så räknas han tidigt, men han är ojämn och inget att lita på. I lägsta klassen blir säkert Conrad Lugauers Toddler klar favorit, men han hoppade i voltstart näst senast och från bricka två kan han vara borta direkt. En kul omgång som det känns. Vi har två starka spetsspikar och sedan vimlar det av intressanta skrällbud!
6 mars 2016 Gävle (V64)
6 mars 2016 Gävle (V64)
Ochongo Face imponerade då han vann V75 i Bollnäs för två veckor sedan. I och med den segern så klev han in i Silverdivisionen så tränare Erik Lindegren (bilden) väljer att ge honom en lite snällare uppgift denna gång. Only in its Class, Love Lini och Joy Ribb är inga enkla motståndare, men är Ochongo lika bra som senast så bör han vinna. Det är väl bara att spika storfavoriten eller finns det något som talar emot honom? Vi återkommer med materialet kl 08.00!
2 mars 2016 Solvalla/Jägersro (V86)
2 mars 2016 Solvalla/Jägersro (V86)
I kväll är det Jägers och Valla som delar på V86-omgången. Tänk på att barfotaförbudet upphörde igår och en hel del hästar kommer att tävla på optimal balans för första gången på länge. Västerboonthenews (bilden) blir storfavorit i inledningen. Han övertygade vid spurtsegern senast och med spår innanför enda (?) hotet Juniata Hanover talar mycket för att han leder hela vägen. Juniata kan dessutom vara ringrostig efter uppehåll och Västerboonthenews är väl given att spika? Vi återkommer med materialet kl 14!
26 februari 2016 Romme (V64)
26 februari 2016 Romme (V64)
Årets svåraste V64-omgång? Ja, så kan vara fallet på Romme under fredagskvällen då de stora favoriterna lyser med sin frånvaro och inledande fyra loppen är fulla fält med femton hästar anmälda. Dessutom ingår i dessa lopp ett kallblodslopp och ett montélopp! Oleander (bilden) är grymt fartfylld, men han har inte fungerat sedan Eldkvarn brann och gjorde bara en start 2015. Nu blir det debut för Claes Eskilsson, har han fått ordning på hästen? Vi har gjort jobbet åt dig och det är bara att skaffa access och få en klar spetsspik!

Filtrering

Kategori

TaggSkribent