Artiklar

Skribent: Markus Andersson


27 februari 2016 Halmstad (V75)
27 februari 2016 Halmstad (V75)
Ingen utdelning på femmorna i lördags och därmed JACKPOT på Halmstad på lördag! Ingen Gulddivision på V75 för det lockade bara åtta hästar och placerades på V4 istället. Ersattes av lördagsloppet där Kolgjinis Qahar Q.C. blir storfavorit. Han är överlägsen felfri, men har galopperat i sju av elva starter och felade i en omstart senast. Nu är det dessutom voltstart... Fleetfoot Hanover (bilden) ser ut att ha en riktigt passande uppgift i Stoeliten från spår 3 och med de värsta hoten på utsidan. Är det spiken kanske? Vi gräver ner oss rejält under veckan och materialet publiceras som vanligt på fredag kl 15!
25 februari 2016 Åby (V64)
25 februari 2016 Åby (V64)
Åby står för torsdagsnöjet och bjuder på en minst sagt spelvänlig omgång. Carlos Greenwood (bilden) är en segermaskin som visat fin form vid två raka spetssegrar. Han har åter väldigt passande förutsättningar med spetsläge över kort distans, och ser ut att bli omgångens största favorit. Vi bygger systemet på en vassare spik och väljer att gardera rejält i de lopp där det finns potential för skrällar. Tipsen ligger klara så det är bara att logga in och börja läsa på!
22 februari 2016 Färjestad (V64)
22 februari 2016 Färjestad (V64)
Vi kickar igång en ny härlig travvecka på Färjestad med kvällens V64. Conrads Wilhelm (bilden) har många trogna anhängare sedan sin framgångsrika tid som Rikshäst. Ikväll dyker han upp som en av de sportsliga höjdpunkterna när han jagar tredje raka i epilogen. En annan spännande häst är Galactica som årsdebuterar efter att ha avslutat treåringssäsongen med en fjärdeplats i Breeders Crown. Hur är hon i ordning? Alla svar ligger på plats - omgången är svår och vi spelar med två fräcka spikar!
23 februari 2016 Jägersro (V64)
23 februari 2016 Jägersro (V64)
Ingen utdelning på varken fyra eller fem rätt i går och därmed DUBBEL JACKPOT i kväll. Super Photogenic (bilden) är obesegrad på Jägersro efter två försök och jagar i kväll tredje raka segern! Han är startsnabb, men frågan är om han kan ta sig förbi värste konkurrenten Handsome Knight första biten? Vi har grävt djupt i arkiven och ringt det vikigaste under förmiddagen. Vi spelar med två starka spikar!
21 februari 2016 Eskilstuna (V64)
21 februari 2016 Eskilstuna (V64)
På söndagarna är det numera "Grand Slam", vilket innebär en garanti på tio miljoner till en ensam vinnare. Denna omgång kryddas av en JACKPOT och det gör givetvis det hela extra intressant. Engla Håleryd (bilden) ser ut att bli favorit i inledningen. Hon lyckades hålla upp innerspåret i sin senaste start, men det kan hon väl knappast lyckas med denna gång med en sådan som Leia Way i startlistan?! Daniel Redén har några heta chanser på papperet. Vi har ringt runt en hel del så kolla intervjuhörnan extra noga. Från kl 09.00 öppnas materialet för beskådan!
19 februari 2016 Mantorp (V64)
19 februari 2016 Mantorp (V64)
Bara 357 kronor på sex rätt i går, men vi satte fem system och DD och gick totalplus trots allt. Det blev ingen utdelning på varken fyra eller fem rätt och det är därmed DUBBELJACKPOT på Mantorp i kväll! Kash's Cantab (bilden) vann ett billigt lopp i debuten för Lövgren och ser ut att bli stor favorit i V64-5/DD-1. Motståndet ser överkomligt ut igen och kanske är det bara så enkelt att han bara vinner igen?! Vi återkommer med materialet kl 14!
20 februari 2016 Bollnäs (V75)
20 februari 2016 Bollnäs (V75)
On Track Piraten (bilden) startade så sent som i lördags i V75 Champions, men trots att han gick 1.12,7/2180 meter voltstart så räckte det bara till en tredjeplats. Dalarnas stolthet har därmed torskat som storfavorit två gånger i rad på V75. Denna gång står han dock bättre till samtidigt som värste konkurrenten, Nahar, lottats till bakspår så visst luktar det revansch långa vägar? Vi jobbar stenhårt med omgången under veckan och som vanligt presenteras materialet på fredag kl 15. Välkomna!
18 februari 2016 Boden (V64)
18 februari 2016 Boden (V64)
Vi stannade på sex rätt på V86 i går, men DD:n satt som en smäck med ett netto på 4 486 kronor! I kväll är det Boden som gäller och det passar oss perfekt för vår norrlandsman är het! Tekno Odin (bilden) blir storfavorit i kallblodsloppet och visst bör han också vinna?! Vi återkommer med materialet kl 14!
16 februari 2016 Jägersro (V64)
16 februari 2016 Jägersro (V64)
O.Boy Face (8%) var A-häst och ett av omgångens bästa skrällbud igår och Capone (19%) var en snygg tipsetta. Men spiken brände och utgångarna svek så vi stannade på fyra rätt. Vi stannar kvar nere i södra Sverige och i kväll är det Jägers som gäller. Elmer Gold (bilden) har varit riktigt positiv i två starter efter vila och tredjeplatsen senast var i ett V75-lopp. Han blir hårt betrodd i inledningen, men motstånd saknas inte. Materialet är klart!
15 februari 2016 Halmstad (V64)
15 februari 2016 Halmstad (V64)
Ingen utdelning på fyrorna i går och därmed JACKPOT i kväll på Halmstad. Det passar oss perfekt för vår söderman är taggad till tänderna och har redan nu några riktigt vassa drag! Star di Poggio (bilden) kommer närmast från en andraplats på V75 och blir säkert klar favorit i inledning. I det sju hästar lilla fältet är hon ett givet bud, men är hon en spik? Vi spikar en tredjehandare och spelar med småfräcka utgångar. Kolla i intervjuhörnan dör idag har vi ringt runt en hel del!
14 februari 2016 Romme (V64)
14 februari 2016 Romme (V64)
Ingen lycka på V75 denna vecka tyvärr - men kolla in eftersnacket här intill. Vi fokuserar på V64 med Grand Slam denna söndag på Romme istället. En öppen och spelvänlig omgång har vi att sätta tänderna i och en av nyckelfigurerna är Fredrik Pedersen som har två potentiella favoriter på streckspelet. Materialet ligger klart och vi spikar en rolig i omgången!
13 februari 2016 Solvalla (V4)
13 februari 2016 Solvalla (V4)
Antonio Tabac (bilden) ser ut att bli favorit i avslutningen och han har också en bra uppgift. Han höll upp innerspåret för några starter sedan och bör göra det igen, men frågan är om han är bra nog att hålla undan? Nja säger vi och vi har en annan idé i det loppet. Var gäller spiken så har vi fått rena rama klartecknet från dennes tränare. Intresserad av vem det är? Köp tipsen!
12 februari 2016 Kalmar (V64)
12 februari 2016 Kalmar (V64)
Västerboonthenews (bilden) blir storfavorit i V64-5/DD-1 i kväll och han möter ett gäng som han normalt sett ska slå. Men så här långt har det bara blivit två fjärdeplatser i den nya regin och nu har han dessutom bakspår. Bör garderas? Vi har en grym spik och flera lågprocentare i A-grupperna! Får inte missas!
11 februari 2016 Åby (V64)
11 februari 2016 Åby (V64)
Flemming Jensen har två bra chanser på papperet i DD-loppen i kväll på Åby. Nancy America inledde sin karriär med fem raka segrar, men därefter har det blivit fem raka förluster. Nu har hon ett lopp i kroppen och det kan vara läge att börja en ny segerad. Quintessense (bilden) har en riktigt bra uppgift på papperet, men hon har inte startat sedan i november och frågan är om hon är segermogen direkt. Vi återkommer med materialet kl 14!
30 januari 2016 Bergsåker (V4)
30 januari 2016 Bergsåker (V4)
V4-omgången inleds som oftast med ett montélopp där Vincere Scis Win (bilden) ser ut att bli favorit. Hon kan vinna, men någon bra favorit tycker vi inte att hon är och vi har en annan utgång! Bästa spiken återfinns i det avslutande kallblodsloppet. Tipsen ligger klara!
29 januari 2016 Kalmar (V64)
29 januari 2016 Kalmar (V64)
Ingen utdelning på fyrorna i går och därmed JACKPOT i kväll på Kalmar. Kemas Magic (bilden) skulle göra comeback efter lång vila men har dessvärre trampat sig och är struken. I hans frånvaro blir Daydream Rapida jättestor favorit och hur ska han kunna förlora? Vi jobbar hårt med omgången just nu och återkommer med ett vasst material kl 14!
27 januari 2016 Solvalla/Jägersro (V86)
27 januari 2016 Solvalla/Jägersro (V86)
Research var en bra spik i går, men tyvärr gick vi kort i fel lopp och fick nöja oss med fem rätt. Dubbeln satt dock som en smäck och vi fick nästan pengarna tillbaka. I kväll är det V86 och det är Jägers och Valla som delar på omgången. Shogun D.K. (bilden) har övertygat och blir klar favorit i inledningen, men kan han verkligen hålla upp sitt innerspår. Vi fick ett bra snack med tränaren under tisdagen och har full koll! Materialet är klart! Vi spelar med tre spikar!
Eftersnack V75 Axevalla 23 januari
Eftersnack V75 Axevalla 23 januari
Det såg intressant ut på förhand, men istället blev det relativt favoritbetonat. Våra spikar räckte inte ända fram utan fick nöja sig med andra- respektive tredjeplatsen.
21 januari 2016 Bergsåker (V64)
21 januari 2016 Bergsåker (V64)
I kväll är det Bergsåker och det gillas för vår norrlandsman har koll! Narold Vox (bilden) blir hårt betrodd i inledningen, men kan han verkligen ta 20 meter på Ochongo Face? Den senare gjorde bort sig senast på Bjerke, men innan dess tog han fyra raka segrar på svensk mark. Vi gräver i arkiven och ringer de allra hetaste under förmiddagen och ger er de bästa dragen. Välkommen in - materialet klart!
23 januari 2016 Axevalla (V75)
23 januari 2016 Axevalla (V75)
Andrahandaren Exciter (22%) var ett bra drag och DD-spik igår och DD-nettot blev drygt 400% på totalinsatsen. V75-cirkusen rullar vidare och idag stannar man till på Skaraslätten och det är alltså Axevalla som gäller. Nahar (bilden) blandar och ger. Han var fin vid segern näst senast, men senast slutade han i det slagna fältet som favorit. Han är svår att räkna på, men en sak är säker och det är att han måste tävla på att topp för att slå Food Money som åter har spetsläge. Två spikar är det som gäller - en rolig och en trolig, välkommen in!

Filtrering

Kategori

TaggSkribent