Artiklar

Skribent: Markus Andersson


13 september 2015 Bjerke (V64)
13 september 2015 Bjerke (V64)
V64-spelet avgörs på Bjerke denna söndag. Tekno Odin (bilden) jagar sjätte raka segern och blir storfavorit i inledningen. Han imponerade senast i Finland och visst vinner han igen? Totalt sett ska åtta Kriterium och Derbyn ska avgöras. Geir Vegard Gundersen är på jakt efter sin tredje raka Derbyseger och hans vapen är Glen Ord Superb. Barfota på två av motståndarna låter dock hyperintressant och vi är inne på att dessa blir svåra. Materialet ligger färdigt för beskådning från kl 08!
11 september 2015 Kalmar (V64)
11 september 2015 Kalmar (V64)
Västerboonthenews (bilden) gör intressant comeback i kväll på Kalmar. Vi har givetvis snackat med Lars Brindeborg i stall Puro och fick viktig info. För övrigt så finns det gott om "godis" i intervjuhörnan. Vi har snackat med hela sex tränare/kuskar och grävt fram vass inför som första rycktussar och första norskt. Omgången ser helintressant ut och vi tror på hög utdelning! Materialet ligger klart!
9 september 2015 Åby (V86)
9 september 2015 Åby (V86)
Det är Åby som står som värd för kvällens V86-tävlingar. Ivar Sånna (bilden) kommer närmast från en tredjeplats i Jubileumspokalen och blir klar favorit i det lilla men naggande goda femåringsloppet i kväll. Han möter bland annat Sauveur (fyra i Jubileumspokalen) och det blir ett intressant möte. Vi jobbar hårt med tipsen just nu och är färdiga md materialet kl 14. Redan nu går det dock bra att förköpa tipsen!
Eftersnack V75 Jägersro 5 september
Eftersnack V75 Jägersro 5 september
Ranken 1-4-2-2-2-4-1 var helt okej, men vi spikade Digger Lord i V75-2 och tyvärr var han inte som bäst för dagen. Vi stannade på sex rätt på det uppdaterade systemet och på det fick vi nästan pengarna tillbaka.
5 september 2015 Jägersro (V75)
5 september 2015 Jägersro (V75)
Sex starter som tvååring slutade med lika många segrar och 1,9 miljoner på kontot för Björn Goops Mister J.P. (bilden). Inför denna säsong drabbades dock hästen av borrelia och det dröjde ända till i mitten av augusti för årsdebut. Han vann igen, men fick startförbud för orent trav så enbart positivt var det väl knappast? Han blir ändå storfavorit på lördag från ett perfekt läge bakom startbilen. Motstånd saknas dock inte och nog kan det vara läge att gardera? Vi återkommer som vanligt med materialet på fredag kl 15! Välkomna!
1 september 2015 Axevalla (V64)
1 september 2015 Axevalla (V64)
Då det var galopp på måndagen så inleds travveckan först på idag då Axevalla står som värd för tävlingarna. Dreams Take Time (bilden) var "bara" tvåa som storfavorit i debuten för Peter Untersteiner, men gjorde ändå ett bra lopp från dödens. Denna gång ser motståndet minst sagt beskedligt ut. Han är obesegrad från ledningen, men kanske kan innerspåret fälla honom? Vi har tre starka ideér i omgången och har två riktiga skrällar i A-grupperna! Intresserad av vilka? Materialet ligger klart så det är bara att köpa!
27 augusti 2015 Åby (V64)
27 augusti 2015 Åby (V64)
Det är fina lopp på Åby i kväll! Apollonia övertygade i debuten för Veijo Heiskanen och blir storfavorit i V64-4. Bara att spika? Omgångens avslutas med två treåringslopp. Tomas Malmqvists Sucre (bilden) gjorde bort sig senast och jagar revansch i Count's Pride Pokalen. Han möter bland annat Frode Hamres R.G.'s Thunderbolt. Hur bra är en sådan? Vi återkommer med tips och intervjuer kl 14!
25 augusti 2015 Jägersro (V75)
25 augusti 2015 Jägersro (V75)
Allaballakaitoz - Dominator var en bra DD i lördags och den fina tipsformen håller verkligen i sig. Extra V75 på tisdag då det körs Derbykval på Jägersro. Onceforall Face är ett hemmahopp i avslutningen. Hästen vann ett Debytest i våras och vi lovar att formen är bättre än vad resultatraden ger sken utav. Senast testade man barfota och även om han bara blev fyra så såg det bra ut. Nu ska det även bli jänkarvagn och rycktussar. Kan det vara en spik? Vi återkommer med ett genomjobbat material på tisdag kl 14! Välkomna!
22 augusti 2015 Gävle (V4)
22 augusti 2015 Gävle (V4)
Succé förra lördagen då vi satte 23 system på lunchen och gjorde ett netto på 15 laxar. Vi har varit väldigt lyckosamma på luncherna och är taggade denna lördagen också. Vi har en "klar" spik, som visade 11,7/1500 meter i sin senaste start. Intresserad av vem det är? Jörgen Westholm (bilden) tränar favoriten i V4-2/LD-1 och har även ett segerbud i inledningen. Tipsen ligger klara! För V75-prenumeranterna ingår detta!
Eftersnack V75 Åby 15 augusti
Eftersnack V75 Åby 15 augusti
Vi trodde på norsk seger i Åbys Stora Pris och det blev det ju, men tyvärr för oss så var det "fel" norrman som vann... Det blev en ganska bra lördag trots allt med ett totalnetto på 37 261 kronor!
15 augusti 2015 Åby (V75)
15 augusti 2015 Åby (V75)
Vi spikade snyggt och satte sjuan i lördags, men tyvärr skrällde det aldrig. Tipsformen är i alla fall god och vi är taggade inför lördagen då Åbys Stora Pris, finaler och JACKPOT står på schemat! Royal Fighter (bilden) jagar revansch efter galoppmisslyckandet i Åbergs och måste väl ha bra chans i det första heatet?! Vi jobbar stenhårt under veckan för att hitta de bästa dragen och materialet publiceras som vanligt på fredag kl 15! Redan nu kan man dock förköpa tipsen!
11 augusti 2015 Jägersro (V64)
11 augusti 2015 Jägersro (V64)
Ingen utdelning på fyrorna igår och därmed JACKPOT i kväll på Jägers! Omgången avslutas med ett långlopp där hemmahästen Tor Mento (bilden) ser ut att bli favorit. Han slog bland annat Mellby Viking vid andraplatsen näst senast och möter enklare hästar denna gång. En spik? Vi är klara med materialet kl 14 så välkomna in då! Redan nu kan ni dock förköpa tipsen!
7 augusti 2015 Umåker (V64)
7 augusti 2015 Umåker (V64)
Vi spikade snyggt i går på Gävle, men stannade tyvärr på fem rätt och det var synd för 15 000 kronor var bra betalt på den raden. I kväll är det Umåker som gäller. Robert Berghs Beau Mec (bilden) gör intressant årsdebut i långloppet och är den forne Derbyvinnaren inte alltför ringrostig så måste han ha bra chans direkt. Beau Mec är given på lappen, men vi har en roligare spik än så. Tipset ligger klart!
6 augusti 2015 Gävle (V64)
6 augusti 2015 Gävle (V64)
Queer Fish spikade vi senast på V75 och han gick som en vinnare efter galoppen. Läge för revansch i kväll? Democrat (bilden) ser ut att bli klar favorit i supersprinten, men han borde få svårt att ta en längd på startraketen Howthehaloareyou. En favorit i fara? Våra tips ligger klara och vi spelar med dubbla spikar!
3 augusti 2015 Halmstad (V64)
3 augusti 2015 Halmstad (V64)
Vi inleder veckan nere i södra Sverige. Först är det Halmstad som gäller och sedan Jägersro. Som vanligt på Halmstad är det mycket Untersteiner i favoritrollerna och i V64-5/DD-1 blir Peters duo Felicia V.E. och Alvena Take It (bilden) hårt betrodda. Där har vi dock vassare drag. Vi spikar en som vi tror leder runt om och har flera roliga ideér. Materialet ligger klart för beskådning från kl 14!
4 augusti 2015 Jägersro (V64)
4 augusti 2015 Jägersro (V64)
Vi håller oss kvar nere i södra Sverige och i kväll är det Jägersro som gäller. Flex Lane (bilden) gick vi emot senast då han gick med skor och skulle köras snällt efter uppehåll, men han vann igen. Han är riktigt bra, men har derbykvalen i sikte och möter en annan riktigt bra häst i form av Takethem i kväll. Enrico di Quattro är en annan intressant fyraåring i kväll. Han svek senast, men tar väl revansch i kväll? Vi återkommer kl 14!
1 augusti 2015 Rättvik (V4)
30 juli 2015 Åby (V64)
30 juli 2015 Åby (V64)
In Vain Sund var en snygg utgång/DD-spik i går på Valla och komben med Eder Bob till 22 gånger pengarna satt som en smäck! Det blev ett netto på nästan fyra lax och tipsformen håller i sig - även om det var surt att fräcka spiken Bostonz Credit fick Air Frame framför sig när hon gick på i spåren. Nu räckte toppspurten bara till andraplatsen, annars får vi full pott och bra netto även på V86... I kväll är det Åby som gäller och Veijo Heiskanens Lover Face (bilden) blir storfavorit i V64-5/DD-1. Vad kan Twin's Fairytail i regidebuten? Vi återkommer kl 14!
28 juli 2015 Jägersro (V75)
28 juli 2015 Jägersro (V75)
Dags för en av sommarens höjdare då Jägersro kör Hugo Åbergs Memorial! Mosaique Face (bilden) är hemmahoppet och detta lopp ligger Lutfi Kolgjini varmt om hjärtat så räkna med en formtoppad Mosaique, och dessutom viskas om helstängt huvudlag. Men räcker det ändå för att slå Royal Fighter som vann spårlottningen? Grymma lopp hela dagen är det som gäller och vi släpper materialet på tisdag klockan 14 - lika fullmatat som alla V75-omgångar!
27 juli 2015 Boden (V64)
27 juli 2015 Boden (V64)
Björnkampen står på programmet då Boden kör V64 under måndagen. Det innebär nya kuskar på de flesta hästar i en kuskmatch där det brukar vara en hel del prestige inblandat. Robert Bergh har lastat fina hästar i transporten, och Nahar (bilden från seger just i Boden) blir jättefavorit i V64-inledningen. Vinner han och hur går det för Re Doc (V64-6) från innerspår i avslutningen? Minns hur han bombade rakt in i vingen då han hade spår 1 på V75 i Östersund! Tipsen ligger klara - en ickefavorit som spik och ett stekhett kallblodsdrag med första helstängt! Välkommen in!

Filtrering

Kategori

TaggSkribent