Artiklar

Skribent: Markus Andersson


13 februari 2016 Solvalla (V4)
13 februari 2016 Solvalla (V4)
Antonio Tabac (bilden) ser ut att bli favorit i avslutningen och han har också en bra uppgift. Han höll upp innerspåret för några starter sedan och bör göra det igen, men frågan är om han är bra nog att hålla undan? Nja säger vi och vi har en annan idé i det loppet. Var gäller spiken så har vi fått rena rama klartecknet från dennes tränare. Intresserad av vem det är? Köp tipsen!
12 februari 2016 Kalmar (V64)
12 februari 2016 Kalmar (V64)
Västerboonthenews (bilden) blir storfavorit i V64-5/DD-1 i kväll och han möter ett gäng som han normalt sett ska slå. Men så här långt har det bara blivit två fjärdeplatser i den nya regin och nu har han dessutom bakspår. Bör garderas? Vi har en grym spik och flera lågprocentare i A-grupperna! Får inte missas!
11 februari 2016 Åby (V64)
11 februari 2016 Åby (V64)
Flemming Jensen har två bra chanser på papperet i DD-loppen i kväll på Åby. Nancy America inledde sin karriär med fem raka segrar, men därefter har det blivit fem raka förluster. Nu har hon ett lopp i kroppen och det kan vara läge att börja en ny segerad. Quintessense (bilden) har en riktigt bra uppgift på papperet, men hon har inte startat sedan i november och frågan är om hon är segermogen direkt. Vi återkommer med materialet kl 14!
30 januari 2016 Bergsåker (V4)
30 januari 2016 Bergsåker (V4)
V4-omgången inleds som oftast med ett montélopp där Vincere Scis Win (bilden) ser ut att bli favorit. Hon kan vinna, men någon bra favorit tycker vi inte att hon är och vi har en annan utgång! Bästa spiken återfinns i det avslutande kallblodsloppet. Tipsen ligger klara!
29 januari 2016 Kalmar (V64)
29 januari 2016 Kalmar (V64)
Ingen utdelning på fyrorna i går och därmed JACKPOT i kväll på Kalmar. Kemas Magic (bilden) skulle göra comeback efter lång vila men har dessvärre trampat sig och är struken. I hans frånvaro blir Daydream Rapida jättestor favorit och hur ska han kunna förlora? Vi jobbar hårt med omgången just nu och återkommer med ett vasst material kl 14!
27 januari 2016 Solvalla/Jägersro (V86)
27 januari 2016 Solvalla/Jägersro (V86)
Research var en bra spik i går, men tyvärr gick vi kort i fel lopp och fick nöja oss med fem rätt. Dubbeln satt dock som en smäck och vi fick nästan pengarna tillbaka. I kväll är det V86 och det är Jägers och Valla som delar på omgången. Shogun D.K. (bilden) har övertygat och blir klar favorit i inledningen, men kan han verkligen hålla upp sitt innerspår. Vi fick ett bra snack med tränaren under tisdagen och har full koll! Materialet är klart! Vi spelar med tre spikar!
Eftersnack V75 Axevalla 23 januari
Eftersnack V75 Axevalla 23 januari
Det såg intressant ut på förhand, men istället blev det relativt favoritbetonat. Våra spikar räckte inte ända fram utan fick nöja sig med andra- respektive tredjeplatsen.
21 januari 2016 Bergsåker (V64)
21 januari 2016 Bergsåker (V64)
I kväll är det Bergsåker och det gillas för vår norrlandsman har koll! Narold Vox (bilden) blir hårt betrodd i inledningen, men kan han verkligen ta 20 meter på Ochongo Face? Den senare gjorde bort sig senast på Bjerke, men innan dess tog han fyra raka segrar på svensk mark. Vi gräver i arkiven och ringer de allra hetaste under förmiddagen och ger er de bästa dragen. Välkommen in - materialet klart!
23 januari 2016 Axevalla (V75)
23 januari 2016 Axevalla (V75)
Andrahandaren Exciter (22%) var ett bra drag och DD-spik igår och DD-nettot blev drygt 400% på totalinsatsen. V75-cirkusen rullar vidare och idag stannar man till på Skaraslätten och det är alltså Axevalla som gäller. Nahar (bilden) blandar och ger. Han var fin vid segern näst senast, men senast slutade han i det slagna fältet som favorit. Han är svår att räkna på, men en sak är säker och det är att han måste tävla på att topp för att slå Food Money som åter har spetsläge. Två spikar är det som gäller - en rolig och en trolig, välkommen in!
19 januari 2016 Jägersro (V64)
19 januari 2016 Jägersro (V64)
Ingen utdelning på fyrorna i går och därmed JACKPOT i kväll på Jägersro. Handsome Knight (bilden) har varit fantastiskt fin ett tag och blir storfavorit i inledningen. Men han förlorade som storfavorit senast och fick sämsta läget nu. Läge att gardera? Vi har grävt djupt i arkivet och ringt de allra hetaste inför kvällen. Hela sju gubbar och 20 hästar i intervjuhörnan och vi kan bland annat informera om första bike på ett hett segerbud! Köp bästa tipsen nu!
18 januari 2016 Mantorp (V64)
18 januari 2016 Mantorp (V64)
På bilden ser vi Bold Eagle vinna Prix de Belgique igår, trea där bakom slutade Oasis Bi tränad av Stefan P Pettersson. ikväll på Stefans hemmabana Mantorp har han möjlighet att nå ytterligare framgångar med Papidoux i V64-avslutningen möjligen? Vi kollar och meddelar. Materialet ligget på plats och vi har bland annat tagit ett bra snack med Reijo Liljendahl om kvällen. Tipsmässigt då? Ja, vår bästa idé i hela omgången är bara fjärdehandare och spikas rätt ut!
17 januari 2016 Örebro (V64)
17 januari 2016 Örebro (V64)
Codebreaker (på bilden tillsammans med Åke Svanstedt) har blandat och gett i tre starter för Robert Bergh. Efter en svag debut så spurtade han vasst till seger i starten efter, men senast var han lite sämre igen. Stallet förklarar det hela med att han inte trivs på Åby, men är det verkligen så enkelt? Han blir storfavorit i V64-3. Vi har varit flitiga och ringt runt en hel del. I intervjuhörnan hittar ni snack med hela sex gubbar (13 hästar!). Vi har fräcka drag och kl 08.00 finns materialet tillgängligt!
15 januari 2016 Östersund (V64)
15 januari 2016 Östersund (V64)
Östersund i kväll och Blended Scotch (bilden) blir storfavorit i inledningen. Normalt sett har hon toppchans, men det finns ett par frågetecken. Dels innerspåret då hon knappast kan försvara ledningen, men framförallt har inte Per Linderoth varit nöjd med henne i de två senaste starterna. Läge att gardera? Vi återkommer med materialet kl 14!
14 januari 2016 Åby (V64)
14 januari 2016 Åby (V64)
Vi satte båda spikarna i V86-omgången i år men klev av i långloppet. Trots sämsta möjliga utfall i den sista avdelningen fick vi ändå tillbaka en hyfsad tröst med 4 098 kr och ett anständigt plusnetto trots allt. Vi laddar om för nya vinster när Åby kör V64 ikväll. Peter Untersteiner (bilden) har ett par fina chanser, liksom Flemming och Stall Bergh. Dessutom har vi tagit ett långt och bra snack med Veijo Heiskanen om spännande Neuland - hur bra är han? Alla svar serveras kl 14.00!
13 januari 2016 Solvalla/Jägersro (V86)
13 januari 2016 Solvalla/Jägersro (V86)
Oh Goodness (bilden) ståtar med tre raka segrar och blir stor favorit i V86-4, men senast hon hade innerspår (december 2014) så blev det galopp kort efter start då hon var på väg att bli överflyglad. Känns som en favorit i fara va? Vi jobbar hårt med omgången just nu och resultatet publiceras kl 14!
2 januari 2016 Romme (V4)
2 januari 2016 Romme (V4)
El Cantante (bilden) ståtar med två raka segrar och måste åter ses med bra chans i V4-2. Vi har dock en ännu bättre spik i omgången. Tipsen ligger klara och förutom spiken så spelar vi med hela tre utgångar!
31 december 2015 Åby (V64)
31 december 2015 Åby (V64)
Vassa spikar igår igen! Vi spikade både andrahandaren Georgie Mae som var kvällens absolut bästa vinnare, samt favoriten Ready Ribb. Båda var klara - men helheten blev för svår. Nyårsafton och sista chansen för i år att vinna pengar. Dagens tävlingar avgörs på Åby och omgången kryddas av en JACKPOT. Det är tunna fält och i inledningen återstår blott fem hästar och Trust Launcher (bilden) lär bli klar favorit. Vi spikar två hästar där den ena känns riktigt roliga. Fräcka utgångar dessutom!
25 december 2015 Eskilstuna (V64)
25 december 2015 Eskilstuna (V64)
Efter en travfri julafton så är det dags för tävlingar igen på juldagen då Eskilstuna står som värd för V64-omgången. Björn Goop har några bra chanser på papperet och den allra bästa är kanske Rite on Win (bilden) i avslutningen. Vi går emot Björn och har andra drag. Spiken är mycket bättre än raden och här snackar vi kuskplus. Låset är sjukt fräckt och innehåller en två- respektive en treprocentare. Tipsen ligger klara!
21 december 2015 Färjestad (V64)
21 december 2015 Färjestad (V64)
Vi lirade en snygg dubbel igår och hade 300 kr på rätt komb till elva gånger pengarna och det räddade dagen. Det blev annars ganska favoritbetonat rakt av på Örebro igår vilket medför desto roligare måndag eftersom vi har en härlig dubbeljackpot att se fram emot på V64 ikväll! Att det dessutom handlar om Färjestad som håller i trådarna betyder att en viss Björn Goop (bilden) blir favorit eller storfavorit i alla de fem lopp där han får delta... Så det handlar nästan helt och hållet om Björnjakt ikväll för att få bra betalt - vilka är bra och dåliga favoriter från Björns händer? Vi meddelar besked!
22 december 2015 Jägersro (V64)
22 december 2015 Jägersro (V64)
Jägers i kväll med extra mycket intervjuer, vi har ringt hela tolv gubbar! Omgången ser klart intressant ut och vi har grymma drag där det är singelprocent på spiken! Mycket danskar och dessa har vi givetvis full koll på! Jairo (bilden) är omgångens största favorit. Han imponerade senast och har bra chans, men vi är svaga för en annan som vi dubblar med. Materialet ligger klart!

Filtrering

Kategori

TaggSkribent