Artiklar

Skribent: Markus Andersson


27 februari 2015 Boden (V64)
27 februari 2015 Boden (V64)
Mel Odin (bilden) vann "Nordisloppet" i lördags på V75 och då Boden kör V64 under fredagen är omgångens största favorit Kallblodet 3 Åsakjappen (V64-2). Han åkte på pisk senast mot starke Björli Odin, återtar han segerstaplandet nu? Givetvis har vår man i Norrland full koll på detta och allt annat och då det är isbana slipper vi gissa på balansen. Materialet ligger klart och vi har två minst sagt fräcka utgångar du inte får missa!
28 februari 2015 Halmstad (V75)
28 februari 2015 Halmstad (V75)
I lördags stack vi ut hakan och utnämnde Il Sånna (23%) till årets bästa V75-vinnare hittills och visst vann han. Tyvärr blev det rena favoritparaden och trots att vi satte sjuan på båda spelförslagen så fick vi inte ens pengarna tillbaka. Eftersom femmorna åter brann inne så har vi en ny JACKPOT att se fram emot på lördag då det är Halmstad som gäller. Hemmahästen Västerboonthenews (bilden) gör intressant debut i Gulddivisionen men han har några snabba på insidan, framförallt Oasis Bi, och möter bland annat Riff Kronos som nu har ett lopp i kroppen. Vi jobbar stenhårt med omgången i veckan och resultatet publiceras på fredag klockan 15!
22 februari 2015 Östersund (V64)
22 februari 2015 Östersund (V64)
Stein Daylight (14%) var en grym spik mot omgångens största favorit Uranium i fredags och vi gjorde 626 procent netto på DD! Igår stack vi ut hakan och utnämnde Il Sånna (23%) till årets bästa V75-vinnare hittills och visst vann han också! Tyvärr blev det dock rena rama favoritparaden och trots att vi satte sjuan så fick vi inte ens pengarna tillbaka... Mer om det i eftersnacket. Idag är det Östersund som gäller och eftersom det inte blev någon utdelning på fyrorna i fredags så har vi en JACKPOT att se fram emot! Firma Ulf Ohlsson/Lars Wikström står bakom två av förhandsfavoriterna och en av dem är Linus Ru (bilden) i prologen.
24 februari 2015 Jägersro (V64)
24 februari 2015 Jägersro (V64)
Love Palema (23%) var en bra spik igår, men vi lyckades inte med helheten. Nya tag i kväll på Jägersro där det bjuds på en på papperet svår omgång. Vi såg fram emot duellen mellan New Star Power och U.S.Dollars och efter att de senare blivit sent struken så talar väl allt för New Star Power? Alkalizer Am (bilden) var draget senast, men visade sig behöva loppet då. Revansch nu? Ja så kan det givetvis bli, men vi är fräckare än så och spikar en häst som är streckad på en bra bit under tio procent i skrivande stund. Intresserad av vem det är? Våra tips och intervjuer ligger klara!
12 februari 2015 Örebro (V64)
12 februari 2015 Örebro (V64)
Full pott på Jackpoten i tisdags då samtliga "Singel-A" vann, däribland spiken Homerun (18%) och totalt hela fyra tipsettor! V6-nettot blev goda 6.648 kronor. Igår brände vi den roliga spiken och det var synd eftersom det var bra betalt på den raden i superjackpoten. Ikväll är det Örebro som håller i trådarna och det är ingen vidare sportslig höjdare. Men det gör inte oss något - vi spikar en mycket intressant ickefavorit och det vimlar av roliga skrällbud! Dessutom har vi intervjuhörnan mycket intressant info på favoriterna i båda DD-loppen. Våra tipstankar ligger publicerade och klara, välkommen in!
10 februari 2015 Jägersro (V64)
10 februari 2015 Jägersro (V64)
Ingen fick sex rätt i går på Halmstad och därmed har vi en jackpot att se fram emot i kväll. Vi stannar kvar nere i södra Sverige och idag är det Jägersro som gäller. Vår "skånepåg" är riktigt taggad inför uppgiften och vad han tror om omgången avslöjar vi kl 14.00, men redan nu kan ni förköpa tipsen. Så vad väntar ni på?
8 februari 2015 Boden (V64)
8 februari 2015 Boden (V64)
Jackpot till tävlingarna i Boden där det är vinterbana som gäller och det ligger fina pengar i potten. Det är John Östman (bilden) som kör största favoriten i Ängskalla (V64-2), men vi garderar henne och spikar istället en formstark som vann med krafter kvar senast och i nuvarande form ska han ha mycket bra segerchans!. Tipsen ligger klara så det är bara att skaffa access och ta rygg på vår grymma gubbe i Norrland. Välkomna!
2 februari 2015 Mantorp (V64)
2 februari 2015 Mantorp (V64)
Stall Goop hade show igår på Färjestad och det betyder JACKPOT på veckans första dag! Och, just måndagsjackpot är det hetaste det kan bli då omsättningen på V64 är som högst på söndagar - räkna med över fyra miljoner kr i sexrättspotten ikväll! Det är Mantorp som gäller och hemmatränaren Oskar Svanberg (bilden vid V75-seger ifjol) är killen att hålla koll på då han har två favoriter i Flash Oak och Usain Henna. Kenneth Haugstad är en annan kille med toppchanser, han är favorit till att vinna båda DD-loppen. Vad vi tror om jackpoten? Två spikar - materialet klart!
4 februari 2015 Solvalla/Jägersro (V86)
4 februari 2015 Solvalla/Jägersro (V86)
Jackpotterna avlöser varandra och i kväll är det V86 och Solvalla/Jägersro som gäller. Ingen lyckades ju få alla rätt förra veckan och därmed är det cirka elva miljoner i åttarättspotten idag. Lover Face (bilden) är en av omgångens största favoriter, men han har inte startat sedan annandag jul och behöver loppet? Ready for More, som vann sin debut för Reijo Liljendahl, är en annan storfavorit som inleder från bakspår. Klockan 14 är tipsen klara. Välkomna!
31 januari 2015 Axevalla (V4)
31 januari 2015 Axevalla (V4)
Luncherna på lördagarna har varit lyckosamma för oss. Det finns två storfavoriter i omgången och vi väljer att spika den ena. Den andra har vi intervju på och det låter sådär. Behöver du bygga upp degen inför V75-jackpotten så kan det vara läge att rygga våra tips!
24 januari 2015 Bergsåker (V4)
22 januari 2015 Åby (V64)
22 januari 2015 Åby (V64)
Encore Zon (10 %) var en grym spik igår och vi har en liknande idag då det är Åby och jackpot som gäller. I skrivande stund är han spelad till under tio procent! Vår andra spik, som inte heller han är favorit, känns uträknad och klar. Tidig spets och sedan ska det vara över. Vi har även snokat fram att det blir första jänkarvagn på en av förhandsfavoriterna. Låter ganska intressant va? Tips och intervjuer ligger klara så vad väntar du på?
17 januari 2015 Åby (V75)
17 januari 2015 Åby (V75)

Filtrering

Kategori

TaggSkribent