Artiklar10 april 2015 Östersund (V64)
10 april 2015 Östersund (V64)
Det är JACKPOT på V75 i morgon, men första ska vi fixa fina spelpengar på Östersund. Det bjuds på en blandad omgång där vi jobbat fram avgörande info på våra idéhästar. Robert Bergh kommer på besök och blir som vanligt blir hårt betrodd med sina hästar. Lesja Kongen (bilden) imponerade vid två raka segrar nyligen men förlorade som storfavorit senast. Bättre uppgift nu och han får en ny chans. Vi löser omgången med två spikar, en som har en straffspark och en betydligt fräckare – det är bara att skaffa access och logga in!
9 april 2015 Åby (V64)
9 april 2015 Åby (V64)
Det är danskar i huvudrollen på Åby då Flemming Jensen (bilden) som vanligt har väl förspänt i flera av V64-loppen med exempelvis löftet Wham Bam Bo och Tulle Toulouse, men även firma Jeppe Juel/Peter Jensen och Kenneth Nielsen har hästar som är hårt betrodda! Vi har givetvis full koll på alla danskar efter att ha gjort jobbet i danska arkivet. Materialet ligger klart och vi kan meddela att vi spelar med en spik och garderar båda Jensens megafavoriter. Välkommen in!
7 april 2015 Axevalla (V64)
7 april 2015 Axevalla (V64)
Påsken är över för den här gången och det är Axevalla som kör V64 då vi återgår till vardagen, dessutom med Jackpot och 4 millar att spela om! Det är inga "vardags-hästar" som avslutar omgången då Ivar Sånna gör årsdebut, han klev fram som kulletta under hösten efter hans heroiska insats i Derbyt som knappt slagen tvåa. Han möter Quarcio du Chene som gör första starten på nästan två år(!) efter avelsarbete. Dessutom finns Art On Line med i loppet - som vunnit i Guld i vinter! Tipsen ligger klara och det är två spikar som gäller - högt spelvärde på en av dessa!
6 april 2015 Halmstad (V64)
6 april 2015 Halmstad (V64)
Det blev ingen utdelning på varken fyrorna eller femmorna i lördags och därmed är det STOR JACKPOT i eftermiddag på Halmstad. Det är fina lopp vi bjuds på med Yngve Larssons Memorial som russinet i kakan. Hela 100 000 kronor väntar vinnaren där och favorit blir säkert hemmahästen Edward Ale (bilen). Våra tips ligger klara kl 08!
5 april 2015 Romme (V4)
5 april 2015 Romme (V4)
Det är jackpot på V75 i eftermiddag, men först har vi en lunchomgång att se fram emot och där ska vi spela in degen. Green Bax (bilden) blir omgångens största favorit och han vinner! En given spik, men vi har ytterligare ett singelstreck och ett par helfräcka skrällar i A-grupperna. Tipsen ligger klara. Som V75-kund har du dem gratis, men de går bra att köpas separat också.
8 april 2015 Valla/Bergsåk. (V86)
8 april 2015 Valla/Bergsåk. (V86)
Dags för V86 igen - alltid på en onsdag! Det är Solvalla och Bergsåker som delar och det är en hel del Stefan Melander och Daniel Redén. Den senare tränar omgångens jättefavorit Windy Ways (bilden) som på Bergsåker jagar fjärde raka segern i ett tunt stolopp. Är det bara att spika rätt ut eller kan det finnas frågetecken? Vi vill betydligt mer än så och både spik och utgångar är ickefavoriter ikväll. Omgångens bästa spik kan till och med vara ÅRETS FRÄCKASTE! Logga in direkt - materialet klart.
4 april 2015 Gävle (V64)
4 april 2015 Gävle (V64)
Det blev ingen utdelning på fyrorna i torsdags och därmed är det JACKPOT när V64 avgörs i Gävle på lördagen. Det är fina lopp som vi bjuds på med Påskägget (V64-5) som russinet i kakan. Fjolårets korta E3-vinnare Sheava Vik (bilden) imponerade rejält vid segern på Jägersro senast och måste väl ha bra chans att hämta hem de 200 000 kronorna som förstapriset är? Hon möter dock bland annat fjolårets Oaksvinnare Face'em, som här gör årssdebut. Spännande duell! Vi återkommer med tips och intervjuer kl 08.00!
31 mars 2015 Boden (V64)
31 mars 2015 Boden (V64)
Fyrorna brann inne igår kväll och vi har en jackpot att se fram emot ikväll när vi beger oss till landets nordligaste delar och V64 Boden! Det gynnar oss eftersom vi sitter med en expert i norra norrland som följer både det norrländska och det finska travet lika noggrant. Men går det att fälla V75-meriterade storfavoriter som Åsakjappen och Raz Mackenzie (bilden)? Jodå, vi har definitivt fått till en twist på jackpotomgången. Skaffa accessen och gå in och kolla. Välkommen!
2 april 2015 Kalmar (V64)
2 april 2015 Kalmar (V64)
I tisdags vann vi 12 660 kronor netto på V6 i Boden! I kväll är det Kalmar som gäller och det är rätt fina lopp på papperet. Carl-Otto Göranssons Vernin Starlight (bilden) har övertygat vid två raka segrar på Lunden och verkar bli klar favorit i avslutningen. Men kan han verkligen hålla ledningen och blir det tredje raka? I det loppet återfinns en av våra utgångshästar. Omgångens spik känns klockren och det är en klassisk spets och slut vinnare det handlar om! Sedan rapporterar vi om en häst som verkligen imponerat i provlopp och löper han upp till något liknande i lopp så ska han vara ensam på banan! Ändå är han bara spelad till runt tio procent... Tipsen ligger klara kl 14, välkommen in!
5 april 2015 Romme (V75)
5 april 2015 Romme (V75)
Påskhelgen fortsätter med V75 även på söndag som kryddas av JACKPOT där 30 miljoner kronor finns att hämta i sjurättspotten. Med tre stora favoriter i omgången tycker vissa att det ser för lätt ut, men vi tycker tvärtom att omgången ser väldigt intressant ut. Månprinsen A.M. och Gunnar Melander ser ut att bli omgångens största favoriter i kallblodsloppet, men vi provar ett fällningsförsök och vill absolut inte missa sjuan på det ostreckade barfotadraget. Omgångens bästa spik, ja det är en klassisk spets och slut! Tipsen ligger redan ute – så det är bara att logga in och börja läsa på!
3 april 2015 Färjestad (V75)
3 april 2015 Färjestad (V75)
Det är Långfredag och som alltid mycket högklassiga tävlingar på Färjestad, och i år har man även fått en extra V75-omgång som krydda! Huvudloppen är Folke Hjalmarssons Minneslopp för både tjejerna och killarna. Inga dåliga hästar har lockats eller vad sägs om årsdebut för d'One i stoavdelningen och så lär Charrua Forlan ikläda sig favoritrollen i öppna klassen som även är uttagning till Olympiatravet. Vi publicerar tipsen och vårt fullmatade material redan på torsdag kl 15 så du har gott om tid att läsa på. Välkommen att skaffa access redan nu!
1 april 2015 Solvalla/Jägersro (V86)
1 april 2015 Solvalla/Jägersro (V86)
Toppformen håller i sig och igår vann vi 12 660 kronor (netto) på V6 i Boden! I kväll är det V86 och omgången avgörs på Jägers och Valla. Jim Oscarssons Mr Perfect (bilden) har inlett året med fem raka segrar och blir klar favorit i Rikitikitavis lopp. Clemenza Am var dock jättefin i sin årsdebut och är verkligen ingen enkel konkurrent. Vad vi tror avslöjar vi först kl 14.00, men redan nu kan ni skaffa access till omgången!
30 mars 2015 Mantorp (V64)
30 mars 2015 Mantorp (V64)
Ny vecka som inleds med måndagstrav på Mantorp och vi jagar nya vinster. Enligt strecklistan ska omgången vara lätt och det finns gott om kortlopp. Vi kör ändå ett rakt system och köper inte de väl stora favoriterna utan har bättre idéer. Det är bra spelvärde i spiken som blir långtifrån favorit, och det är inte Eric Martinssons stjärna 11 Bar Plombier (V64-5) även om vi redan nu kan avslöja att vi tror mycket på den segerstaplaren.
29 mars 2015 Åby (V64)
29 mars 2015 Åby (V64)
Det blev ingen utdelning på fyrorna i fredags och därmed har vi en JACKPOT att se fram emot denna söndag då Åby står som värd för tävlingarna. Det är bra klass på racen och framförallt håller långloppet hög klass. Där återkommer Oliver Kronos (bilden) efter ett kortare uppehåll och matchen mellan honom och Lover Face ska bli intressant att skåda. Vi tar ställning för en av dessa och där finns bästa spiken. Vad vi tror i övrigt går att läsa från kl 08.00. Välkomma!
28 mars 2015 Solvalla (V4)
28 mars 2015 Solvalla (V4)
Lördagsluncherna är härligt tacksamma eftersom få lägger krut på dem. Det gör däremot vi! Och det är en av anledningarna till att vi ligger bra plus på dessa lördagsluncher över tid. Idag bygger vi systemen främst på två sköna ickefavoriter där triodraget i avslutningen är galet fräckt! Välkommen in direkt - är Du dessutom V75-prenumerant så bjuder vi ju på V4-materialet gratis eftersom lördagarna ska vara en elva lopp lång fest hos oss. Välkommen!
27 mars 2015 Bergsåker (V64)
27 mars 2015 Bergsåker (V64)
Vi har inte haft marginalerna riktigt på vår sida ännu den här veckan, trots tre grymma spikar måndag, tisdag och onsdag där ingen av dem var favorit. Men det är nu veckan börjar! Det är nämligen V75-finaler med jackpot imorgon, och redan ikväll är det stekhett med dubbeljackpot på V64 Bergsåker. Erik Adielsson (bilden) hade fina framgångar tillsammans med Svante Båth på Bollnäs igår, och ikväll kan det vara dags igen. Man har nämligen favoriten i nästan varje lopp och mest spännande är de årsdebuterande Västerbo Fantast och Västerbo Loveboat. Hur vi lirar tar Du del av från 14.00!
25 mars 2015 Solvalla/Åby (V86)
25 mars 2015 Solvalla/Åby (V86)
Vi spikar jäkligt bra nu, i måndags var det andrahandaren A.Hannibal (24%) och igår på Jägers var det andrahandaren Sheava Vik (21%). Men igår var det riktigt, riktigt tungt... Vi gjorde allting rätt förutom i fjärde där vi klev av på två, men knappt slagne måltvåan Herold As var vårt drag och han fick tappert ge sig efter onödig 1.08-press i inledningen. Han var klart mindre spelad än vinnande Touche och det var väl en halv miljon (med V6) som rök där? Det är bara att bryta ihop och komma igen med V86 ikväll. Al Dente (bilden) gör årsdebut, hur behandlar vi honom? Kvällens bästa drag är glömt och omgärdas av ett sällan skådat klartecken från tränaren! Materialet klart - välkommen in.
28 mars 2015 Solvalla (V75)
28 mars 2015 Solvalla (V75)
Härligt högklassiga V75-finaler bjuds på Solvalla, och det kryddas av Jackpot och då det dessutom är lönehelg blir det extra stor pott att spela om! Det saknas inte dragplåster eller vad sägs om att Maven (bilden) med sina 14 miljoner insprunget dyker upp i Stoeliten och från åttondespår. Digital Ink i jagar sjunde raka segern i Guldfinalen från spår 11, och även klassklättraren Ready For More fick risiga spår 8! Vi har gjort jobbet klart så det är bara du tar del av all information med analyser, intervjuer och annat! Och du, vi går mot strömmen och spikar en "avslagshäst"! Välkommen!
24 mars 2015 Jägersro (V64)
24 mars 2015 Jägersro (V64)
A.Hannibal (24% och 3,44 i vinnarodds) var en bra spik i går, och French Destiny (7%) en ruggig tipsetta mot omgångens megafavorit. Efter tre avdelningar satt vi med ruggigt mycket streck kvar till bra värde, men tyvärr brände vi på utgångarna och stannande på två femmor. Nya tag i kväll då det är Jägersro som gäller. Lars I Nilssons ögonsten Truculent (bilden) gör intressant årsdebut och vi har givetvis kollat med Lars. Vi återkommer med tips och intervjuer kl 14, men redan nu kan man förköpa omgången!
23 mars 2015 Färjestad (V64)
23 mars 2015 Färjestad (V64)
Vi spikade Ready For More rätt ut i lördags på Momarken och han visade klassen, men vi brände utgångarna och även om det inte var någon omgång att gråta blod över så vill vi så klart alltid vinna. Ny stor jackpot i finalerna på lördag! Men veckan kickar igång med V64 på Färjestad där vi på bilden här ovan ser hur enkelt Order To Fly vinner sin årsdebut - på 1.12,4! Vinner han igen i ett passande gäng en måndag på "orten"? Ja, kanske - men när det gäller vår spik och våra utgångshästar så är ingen av dem favorit! Så visst finns kittlande potential i systemet!

Filtrering

Kategori

TaggSkribent