Artiklar25 december 2015 Eskilstuna (V64)
25 december 2015 Eskilstuna (V64)
Efter en travfri julafton så är det dags för tävlingar igen på juldagen då Eskilstuna står som värd för V64-omgången. Björn Goop har några bra chanser på papperet och den allra bästa är kanske Rite on Win (bilden) i avslutningen. Vi går emot Björn och har andra drag. Spiken är mycket bättre än raden och här snackar vi kuskplus. Låset är sjukt fräckt och innehåller en två- respektive en treprocentare. Tipsen ligger klara!
21 december 2015 Färjestad (V64)
21 december 2015 Färjestad (V64)
Vi lirade en snygg dubbel igår och hade 300 kr på rätt komb till elva gånger pengarna och det räddade dagen. Det blev annars ganska favoritbetonat rakt av på Örebro igår vilket medför desto roligare måndag eftersom vi har en härlig dubbeljackpot att se fram emot på V64 ikväll! Att det dessutom handlar om Färjestad som håller i trådarna betyder att en viss Björn Goop (bilden) blir favorit eller storfavorit i alla de fem lopp där han får delta... Så det handlar nästan helt och hållet om Björnjakt ikväll för att få bra betalt - vilka är bra och dåliga favoriter från Björns händer? Vi meddelar besked!
22 december 2015 Jägersro (V64)
22 december 2015 Jägersro (V64)
Jägers i kväll med extra mycket intervjuer, vi har ringt hela tolv gubbar! Omgången ser klart intressant ut och vi har grymma drag där det är singelprocent på spiken! Mycket danskar och dessa har vi givetvis full koll på! Jairo (bilden) är omgångens största favorit. Han imponerade senast och har bra chans, men vi är svaga för en annan som vi dubblar med. Materialet ligger klart!
18 december 2015 Romme (V64)
18 december 2015 Romme (V64)
Rommetravet står för fiolerna denna fredag och det är en ganska öppen och oviss omgång dessutom. Inleder Fashion Diva programenligt eller kan det bli mothugg i spetsstriden? Är Balzac du Chatelet bara starkast över passande distans eller är någon annan snabbare på nytt? Och hur går det i det synnerligen öppna kallblodsloppet? Där har vi en bra intervju med trevlig info! Materialet ligger klart!
23 december 2015 Bergsåker (V75)
23 december 2015 Bergsåker (V75)
Det är tätt mellan V75 nu, och redan på onsdag är det dags igen när Bergsåker kör uppesittarkväll med en full V75-omgång. Det är lite annorlunda propositioner och fyra femtonhästarslopp vilket höjer svårighetsgraden, och man har fått ihop en minst sagt knepig julnöt att försöka knäcka. Med tre raka segrar blir Jessica Lindgren och Bodbäckssiv (bilden) hårt betrodda i kallblodsloppet. Där garderar vi och har två vassare spikar att bjuda på. Och utgångarna är fräcka värre, här snackar vi rens! Tipsen ligger klara så välkommen in!
19 december 2015 Mantorp (V4)
19 december 2015 Mantorp (V4)
Vi inleder som vanligt lördagen med en V4-omgång och det känns som en synnerligen intressant sådan. Veckans Silverlopp är flyttat till V4:an och där blir hemmahästen Usain Henna (bilden) säkerligen stor favorit. Att han är bästa hästen råder det ingen som helst tvekan om, men han har varit struken efter senast och brottas dessutom med ett knepigt fjärdespår i volten. Vi har snackat med Oskar Svanberg, som gav intressant info. Vi har ringt ytterligare fyra killar och har fått fram spännande info! Tipsen ligger klara!
20 december 2015 Örebro (V64)
20 december 2015 Örebro (V64)
Ingen utdelning på fyra rätt i fredags och därmed JACKPOT på Örebro på söndagen. Ready Ribb (bilden) blir jättefavorit i det inledande långloppet och ärligt talat möter han "ingenting". Sköter han sig rundar han dessa med en gäspning, men han har faktiskt felat i hälften av sina 16 starter... Materialet är färdig kl 08!
16 december 2015 Solvalla/Jägersro (V86)
16 december 2015 Solvalla/Jägersro (V86)
Det blev ingen utdelning på sex rätt förra onsdagen och det är därmed JACKPOT i kväll då Jägers och Valla delar på omgången. Erik Adielsson gästar forna hemmabanan Jägersro och anledningen till det är att tvåårige Deimos Racing (bilden) ska starta i Breeders Crown-loppet. Han har inlett med fyra segrar på sju försök och är ännu obesegrad felfri. Nu möter han dock två riktigt bra hemmahästar i form av Racing Mange och McSpirit och han måste vara riktigt bra för att slå dessa. Vi har fått "klarttecken" från en kusk och väljer att spika den hästen rakt ut och han är inte favorit. Materialet ligger färdigt!
19 december 2015 Mantorp (V75)
19 december 2015 Mantorp (V75)
Efter miljonutdelningen på Åby är det Mantorp som tar över stafettpinnen och för första(?) gången ligger Guldloppet som V75-1, men det är ingen vidare nivå på loppet kan vi konstatera. Tyvärr fick man plocka bort Propulsion för feber och nu uteblir duellen med Seedorf O.M.F. som nu blir jättefavorit. Omgångens allra största favorit Roses Glory (V75-2) ser ni på bilden från förra regin, hon är spelad till över 60% - rätt eller fel? Materialet ligger klart med fullmatade tips samt information på samtliga hästars senaste starter med skor - och inte minst två starka spikar!
17 december 2015 Åby (V64)
17 december 2015 Åby (V64)
Det är JACKPOT på V64 ikväll eftersom fyrorna frös inne i tisdags, och det beräknas ligga 3,5 miljoner kronor i potten för alla rätt. En redan spelvänlig omgång har dessutom blivit ännu mer intressant sedan den största favoriten på förhand blivit struken. I den ena finalen av lärlingsserien är Carlos Greenwood (bilden) bästa hästen och han blir hårt betrodd, men vi har två bättre spikar att bjuda på. Tipsen ligger klara så välkommen in!
15 december 2015 Eskilstuna (V64)
15 december 2015 Eskilstuna (V64)
Vi började bra igår när vi satte spiken i den svåra omgången som till slut betalade över 800 000 kr. Men vi hängdes av efterhand och var aldrig riktigt nära... Men vi får en ny chans direkt idag! Eskilstuna är banan som gäller och kanske får vi bland annat se en extra segersugen Björn Goop som jagar 6 000 segrar idag - om han inte fixar det redan på lunchen på Axevalla? Han har innan idag 5 998 segrar. Materialet till Eskilstuna ligger klart och vi spikar en jättevinnare till under 20%!
14 december 2015 Halmstad (V64)
14 december 2015 Halmstad (V64)
Halmstad inleder veckans V64 och det är numera samma som "Untersteiner-land"! Efter favoritparaden igår har vi Dubbeljackpot med fem miljoner att spela om på! Det är chans till ett gäng segrar för Peter och Johan även denna tävlingsdag då fina chanser finns på förhand - och stallform visades under lördagen. Vad vi tror om omgången och vem som är bästa spiken? Bara att skaffa access och logga in - tipsen ligger klara!
13 december 2015 Gävle (V64)
13 december 2015 Gävle (V64)
Det blev enorma pengar på V75 igår och vi räckte inte riktigt hela vägen fram denna gång - läs mer om V75 Åby i Eftersnack här intill. Vi fokuserar här istället på V64 på Gävle denna Lucia. Det är kallblodsloppen som håller högst sportslig kvalitet, dessutom hajar vi till när Björn Goop (bilden) är på plats. Han kör bara ett fåtal och ingen stekhet som borde locka till den här långresan - är det månne all in på allsvenska kuskligan som börjar bli tydlig? Kolla in våra drag, materialet ligger klart!
10 december 2015 Åby (V64)
10 december 2015 Åby (V64)
Visst satte vi V86 igår! Synd bara att det inte gav något... Till slut lyckades vi plussa nästan en hel hundralapp på systemförslaget så det blir en gratis dagens idag till lunch medan vi grunnar på Åby V64! Mölndalsbanan värmer upp inför lördagens dubbeljackpot på V75 med en ganska öppen omgång utan jätteprofiler. Fixar fyraåriga Marta Chip jättefavoritskapet i femte? Och blir det Handsome Knight (bilden) som avslutar när han åter kommer ut i ett vanligt lopp? Vi löser gåtan med dubbla spikar!
11 december 2015 Boden (V64)
11 december 2015 Boden (V64)
Boden står för fredagsnöjet och bland några långväga gäster sticker miljonärskan Lady Lee (bilden) ut. Lindesbergshästen är van att resa land och rike runt och nu ska hon pricka av sin 25:e bana i Sverige, men hon har även gjort några starter utomlands. 32 olika kuskar har suttit upp bakom och Daniel Olsson är den flitigaste. Idag kör Ove A Lindqvist för femte gången och senast han satt upp avslutade hon starkt som trea. Hon ser ut att bli favorit och är tidig, men vi har ännu vassare drag att bjuda på och spiken är vass värre – under 10%! Så vad väntar du på, det är bara att logga in och börja läsa på!
12 december 2015 Åby (V4)
12 december 2015 Åby (V4)
Lunchtravet före V75 är alltid intressant att göra "kassa" på, och den här dagen är det bra klass på loppen. Både treåringsloppet där bland annat Sucre (bilden från då han vann Treåringseliten på Solvalla under Elitloppet) dyker upp mot nyblivne V75-vinnaren Pajas Face - men vi har en annan vinnare! Lördagsloppet som avslutar V4-omgången håller mycket bra klass och där finns både omgångens mest överspelade och omgångens bästa spik! Välkommen in!
12 december 2015 Åby (V75)
12 december 2015 Åby (V75)
Det blev ingen utdelning på varken fem eller sex rätt i lördags och vi har därmed en SUPERJACKPOT att se fram emot på lördag. Calvin Borel (bilden) övertygade vid segern i onsdags och blir favorit i det avslutande silverloppet, men han drog innerspår och kan väl knappast hålla ledningen? Även favoriten i bronsloppet, Scellino Luis, fick bricka ett bakom bilen och frågan är om han kan försvara spetsen? Vi jobbar hårt under veckan för att servera er ett matigt material på fredag kl 15.00!
9 december 2015 Solvalla/Bergsåker (V86)
9 december 2015 Solvalla/Bergsåker (V86)
Snygg utgång igår när tokrolige Crazy Year Ås vann (vi fick upp honom från 2 till 5%), men tyvärr fick vi två förstareserver i kortloppen, surt. Idag delar Solvalla V86-omgången med Bergsåker och sportsligt håller den bra klass för att vara i december. Tvååringarna står i centrum när finalen av Norrlands Elitserie samt Vinterfavoriten avgörs. I det senare loppet ser vinnaren av Uppfödningslöpningen Gareth Boko (bilden) ut att bli omgångens största favorit. Vi får även njuta av E3 Revanschen för ston där Timbal jagar sin fjortonde seger för året. Vem som är bästa spiken och hur du ska lägga upp systemet åter vi med kl 14 när analyser, intervjuer och spelförslag presenteras – välkommen åter!
8 december 2015 Jägersro (V64)
8 december 2015 Jägersro (V64)
Jägers i kväll och den banan har vår man i söder full koll på. Rajah Press (bilden) ståtar med två raka segrar och blir hårt betrodd i avslutningen. Motiverat, men är det en spik? Vi har ringt runt en hel del och har hela sju gubbar i intervjublocket. Flera superfräcka drag har vi kommit fram till!
7 december 2015 Mantorp (V64)
7 december 2015 Mantorp (V64)
Vi har satt V64 både fredag och söndag, det vill säga de två senaste, men utan att det slagit i kanterna och betalat speciellt bra. Det är fortsatt form i alla fall och det positiva är att vi får en jackpot med oss till ikväll på Mantorp! Småtrevlig sport är det dessutom, och en av huvudfigurerna är Eric Martinsson som plockar ut hårt betrodda hästar i Quantum Nikita, Thorn Bird och Beatinathedevil.F som Erik Adielsson (bilden) får chansen på i alla tre fallen. Materialet ligger klart - med en kul jackpotspik dessutom!

Filtrering

Kategori

TaggSkribent