Artiklar27 mars 2015 Bergsåker (V64)
27 mars 2015 Bergsåker (V64)
Vi har inte haft marginalerna riktigt på vår sida ännu den här veckan, trots tre grymma spikar måndag, tisdag och onsdag där ingen av dem var favorit. Men det är nu veckan börjar! Det är nämligen V75-finaler med jackpot imorgon, och redan ikväll är det stekhett med dubbeljackpot på V64 Bergsåker. Erik Adielsson (bilden) hade fina framgångar tillsammans med Svante Båth på Bollnäs igår, och ikväll kan det vara dags igen. Man har nämligen favoriten i nästan varje lopp och mest spännande är de årsdebuterande Västerbo Fantast och Västerbo Loveboat. Hur vi lirar tar Du del av från 14.00!
25 mars 2015 Solvalla/Åby (V86)
25 mars 2015 Solvalla/Åby (V86)
Vi spikar jäkligt bra nu, i måndags var det andrahandaren A.Hannibal (24%) och igår på Jägers var det andrahandaren Sheava Vik (21%). Men igår var det riktigt, riktigt tungt... Vi gjorde allting rätt förutom i fjärde där vi klev av på två, men knappt slagne måltvåan Herold As var vårt drag och han fick tappert ge sig efter onödig 1.08-press i inledningen. Han var klart mindre spelad än vinnande Touche och det var väl en halv miljon (med V6) som rök där? Det är bara att bryta ihop och komma igen med V86 ikväll. Al Dente (bilden) gör årsdebut, hur behandlar vi honom? Kvällens bästa drag är glömt och omgärdas av ett sällan skådat klartecken från tränaren! Materialet klart - välkommen in.
28 mars 2015 Solvalla (V75)
28 mars 2015 Solvalla (V75)
Härligt högklassiga V75-finaler bjuds på Solvalla, och det kryddas av Jackpot och då det dessutom är lönehelg blir det extra stor pott att spela om! Det saknas inte dragplåster eller vad sägs om att Maven (bilden) med sina 14 miljoner insprunget dyker upp i Stoeliten och från åttondespår. Digital Ink i jagar sjunde raka segern i Guldfinalen från spår 11, och även klassklättraren Ready For More fick risiga spår 8! Vi har gjort jobbet klart så det är bara du tar del av all information med analyser, intervjuer och annat! Och du, vi går mot strömmen och spikar en "avslagshäst"! Välkommen!
24 mars 2015 Jägersro (V64)
24 mars 2015 Jägersro (V64)
A.Hannibal (24% och 3,44 i vinnarodds) var en bra spik i går, och French Destiny (7%) en ruggig tipsetta mot omgångens megafavorit. Efter tre avdelningar satt vi med ruggigt mycket streck kvar till bra värde, men tyvärr brände vi på utgångarna och stannande på två femmor. Nya tag i kväll då det är Jägersro som gäller. Lars I Nilssons ögonsten Truculent (bilden) gör intressant årsdebut och vi har givetvis kollat med Lars. Vi återkommer med tips och intervjuer kl 14, men redan nu kan man förköpa omgången!
23 mars 2015 Färjestad (V64)
23 mars 2015 Färjestad (V64)
Vi spikade Ready For More rätt ut i lördags på Momarken och han visade klassen, men vi brände utgångarna och även om det inte var någon omgång att gråta blod över så vill vi så klart alltid vinna. Ny stor jackpot i finalerna på lördag! Men veckan kickar igång med V64 på Färjestad där vi på bilden här ovan ser hur enkelt Order To Fly vinner sin årsdebut - på 1.12,4! Vinner han igen i ett passande gäng en måndag på "orten"? Ja, kanske - men när det gäller vår spik och våra utgångshästar så är ingen av dem favorit! Så visst finns kittlande potential i systemet!
26 mars 2015 Bollnäs (V64)
26 mars 2015 Bollnäs (V64)
Vi var nära en riktig storvinst i tisdags, och det känns som det bara är en tidsfråga innan vi fyller på plånboken rejält igen. Det märks att det börjar våras när det dyker upp lovande treåringar, segerstaplande fyraåring och äldre stjärnor i startlistorna, och så är det på Bollnäs idag. Störst intresse röner vår nuvarande kallblodskung Månprinsen A.M. som gör årsdebut i DubbelCupen, men vi har en betydligt roligare spik än så. Omgången ser ruskigt intressant ut spelmässigt och vi går för hög utdelning – det är bara att logga in!
20 mars 2015 Romme (V64)
20 mars 2015 Romme (V64)
Så här såg det ut när Brenne Rödi (bilden) hemförde Stokriteriet på Dannero i augusti ifjol. Hon dominerade den norska kullen och vann nio av elva starter som treåring, men i årsdebuten nyligen funkade hon inte alls. Vi har tagit ett långt och intressant snack med Jan Roar Mjölneröd i intervjuhörnan. Är det en storfavorit i fara eller rätas frågetecknen ut? I snabbloppet har Alvena Pele en klockren uppgift, men går han att lita på numera? Svar ges från 14.00 så klart - skaffa Din V64-access direkt och häng med!
22 mars 2015 Östersund (V64)
22 mars 2015 Östersund (V64)
Östersund kör veckans sista V64-tävlingar och det ser ut att vara en spelbar omgång. Thomas Lönn-tränade Love Lini (bilden) kommer med två raka segrar och vann som vår idé senast på Solvalla men nu är det bakspår som gäller för storfavoriten. Det är även två kallblodslopp på kupongen och bra klass med bland annat Björli Odin och Lottmar som ska försöka plocka 20 meter på Mitt Hjärtas Lilja. Materialet ligger klart - välkommen in!
21 mars 2015 Momarken (V4)
21 mars 2015 Momarken (V4)
Momarken är det för hela slanten under lördagen och vi inleder som vanligt med lunchtävlingar. "Emil" på bilden kör en av de betrodda i 1 No Limit L.A. (V4-2) som kommer med en fin rad och fem segrar på nio starter. Norska lopparkivet har gått varmt och det finns en hel del godis att ta del av - och du vet väl att du får access till V4 varje lördag om du köper V75-materialet. Välkommen in!
18 mars 2015 Valla/Bergs. (V86)
18 mars 2015 Valla/Bergs. (V86)
Det är dags för V86! Efter en grym vecka förra veckan så känner vi oss nästan chockade över att inte ha vunnit något på flera dagar. Igår satte vi V6 - tillsammans med övriga Sverige, och att vi ringade in två spikar hade vi inget för. Stor jackpot på torsdag! Men först V86 ikväll som delas mellan Solvalla och Bergsåker. Per Linderoth (bilden) är en av omgångens stora nyckeltränare med storfavoriter i Razor Kronos och Liberty Face. Dessutom gör Ariel Boko intressant årsdebut. En annan som gör intressant sådan är topphästen från Åland, Jeppas Maxi. Hur ska en sådan behandlas? Materialet klart - Du kommer att gilla våra två fräcka utgångshästar! Skaffa accessen direkt.
19 mars 2015 Åby (V64)
19 mars 2015 Åby (V64)
Det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt i tisdags på Jägersro och det är därmed STOR JACKPOT på Åby i kväll! Archangel Am (bilden), som var en av favoriterna i Derbyt i fjol, gör intressant årsdebut. Detsamma gäller fjolårets finska Derbytrea, Daryl Boko. Vi återkommer med tips och intervjuer kl 14!
21 mars 2015 Momarken (V75)
21 mars 2015 Momarken (V75)
Det är dags för den årliga omgången på vår norska favoritbana Momarken, travovalen i Mysen som vi för alltid kommer att ha plussiffror på. Denna kryddas dessutom med JACKPOT eftersom fyrorna frös inne på Sundbyholm i lördags, och med extra omsättning från Norge förväntas det ligga 50 MILJONER KRONOR i sjurättspotten! Tränaren Fredrik Solberg har länge siktat på Steinlagers Äreslöp för 9 B.B.S.Sugarlight (V75-7) att göra sin årsdebut i och hästen lär bli favorit trots bakspår. Johan Untersteiner kör denna gång och han klarade av att leverera fullt ut när han körde mot tuffare motstånd i Jarlsberg i somras. Han kan vinna, men vi har en bättre spik och DD-dragen ger ruskigt bra betalt. Vad väntar du på – skynda dig att logga in!
17 mars 2015 Jägersro (V64)
17 mars 2015 Jägersro (V64)
Tipsformen är fortsatt på topp. Visserligen fick vi nöja oss med fem rätt igår, men spiken satt och i söndags levererade såväl spik som drag men skrällarna uteblev. I fredags vann vi över 70 000 kronor på Kalmar sedan vi gått på en 16-oddsare som utgång och förra lördagen spelade vi in över 200 000 kronor på V75. Har man verkligen råd att missa våra tips? I kväll är det Jägers som gäller. Paramount (bilden) gör intressant årsdebut och blir favorit och vi har givetvis kollat med Calle. Vi har hela ÅTTA INTERVJUER (!) och spelar med dubbla spikar!
15 mars 2015 Halmstad (V64)
15 mars 2015 Halmstad (V64)
Vilket fredagsmys! 83-oddsaren Another Casanova var inga problem för oss i fredags i Kalmar och med utgång på Roblox Memphis (9%!) så plussade vi 71.715 kronor på V6! Halmstad kör veckans sista V64-tävlingar och vi får se en högintressant årsdebut då läckra 4 Fascination (V64-1) gör första starten i regi Johan Untersteiner! Den snart sexfaldiga miljonärskan hade ett misslyckat 2014 med endast 25.500 kronor insprunget och frågan är om hon börjar detta år i dur eller i moll? Materialet ligger klart och vi utlovar en ny vrålfräck utgångshäst! Vågar du stå utanför formgänget?!
14 mars 2015 Eskilstuna (V4)
14 mars 2015 Eskilstuna (V4)
Vilken form! 83-oddsaren Another Casanova var inga problem för oss igår i Kalmar och med utgång på Roblox Memphis (9%!) så plussade vi 71.715 kronor på V6! Nu tar vi sats mot Sundbyholm och först V4. Almar är regerande svensk mästare i monté och blir stor favorit - men hur är det med formen? I Trioloppet är det många som tror på Stenströmer/Goop med Versailles, men vi är skeptiska och just i det Trioloppet har vi ett av omgångens absolut bästa drag som vi spikar istället! Är Du V75-prenumerant så loggar Du bara in - vi bjuder på V4. Är Du ännu inte V75-prenumerant så kan Du även köpa V4 separat. Välkommen in!
16 mars 2015 Örebro (V64)
16 mars 2015 Örebro (V64)
Inget fel på formen minsann och tipsen satt snyggt i går igen, men Staro Hollywood i sista hade vi faktiskt kunnat vara utan. Vi satt kvar med åtta hästar och favoriten var den enda av våra streck vi inte fick tillbaka pengarna på - snopet! Spiken Napoleon C.D. levererade i alla fall som han skulle och utgången samt DD-spiken Bonito Hornline stod för omgångens prestation då han spurtade snyggt till seger trots en jättegalopp i starten. Vi tar även med en JACKPOT till Örebro där Redén/Kihlström har tre storfavoriter. 11 Only In Its Class (V64-1) är en av dessa men vi har bättre drag att bjuda på. Spiken har en straffspark och DD-draget är vasst värre – det är bara att logga in!
13 mars 2015 Kalmar (V64)
13 mars 2015 Kalmar (V64)
Kalmartravet står för fredagsmyset denna vecka, men tyvärr är det dåligt anmält och faktiskt endast 7,8,6 hästar i tre inledande loppen... Kapable Kemas Magic (bilden) ser ut att bli omgångens största favorit med bara sex motståndare - men hur är formen efter galopp i senaste starten och sedan vila? Kalmars mest segerrika häst under 2014 Arn Hammering blir hårt lirad på V64 och DD trots spår tolv. Rätt eller fel reder vi ut och det är bara att ta del av materialet som ligger klart. Välkommen!
14 mars 2015 Eskilstuna (V75)
14 mars 2015 Eskilstuna (V75)
Snacka om klang och jubel på Bergsåker i lördags. Vi levererade rena rama facit och vann hela 226 756 kr. Vi rankade in V75:an på 30 rader och hade totalt fyra tipsettor. På lördag är det Eskilstuna som gäller och vi vill inte vara sämre då utan kommer jobba stenhårt hela veckan för att presentera de bästa tipsen. Digital Ink (bilden) med ett "staket" i raden blir storfavorit i Gulddivisionen. Är det bara att spika eller har Riff Kronos hittat formen med två lopp i kroppen? Tipsen ligger klara. Spiken var given, men såväl låset som ena utgången är klart fräck. Just nu jobbar vi på för fullt med stallbacke och värmningar. Har ni råd att missa detta?
10 mars 2015 Axevalla (V64)
10 mars 2015 Axevalla (V64)
I lördags vann vi 226 756 kronor på V75 och tipsformen är intakt för igår satte vi både V6 (dubbla dessutom) och DD och gjorde ett netto på nästan tio lax! I kväll är det Axevalla som gäller och eftersom det inte blev någon utdelning på fyrorna igår så har vi en JACKPOT att se framemot. Shaq is Back (bilden) gör intressant årsdebut, men utmanas av Flemming Jensens nyförvärv Call Me Hanover. Vi återkommer med tips och intervjuer kl 14, men det går bra att förköpa omgången redan nu!
9 mars 2015 Bollnäs (V64)
9 mars 2015 Bollnäs (V64)
Vilken helg det blev! Först V75-succé i lördags som Du kan läsa mer om här intill, och sedan var vi på nytt tipsmässigt rätt ute igår när vi på V64 singlade New Moon Face och på DD snyggt singlade sjuoddsaren Fuzz (13%). Tyvärr fick vi inte till helheten och några pengar vann vi inte trots bra idéer att bygga på. Det är med fullt självförtroende vi kastar oss in i en ny vecka som börjar med V64 Bollnäs. Stein Daylight (bilden) drabbar samman med O.P.´s Flirt, och dessutom får vi se obesegrade Horgen Tore - blir det femte raka? Materialet ligger klart och vi spikar ickefavoriter både på V6 och DD!

Filtrering

Kategori

TaggSkribent