Artiklar12 mars 2015 Umåker (V64)
12 mars 2015 Umåker (V64)
Umåker kör V64 under torsdagen och Svante Båth sitter inne med hårt betrodda hästar i DD-loppen. Pledge Allegiance (bilden från seger med Erik Adielsson) tog fyra raka segrar under hösten innan plumpen i senaste starten och nu är det dags för årsdebut. I DD-1 heter Båths vapen Desuper Filius som vann fem lopp på sina tio starter under 2014 och även han gör nu första starten på fyra månader! Materialet ligger klart och vi kan meddela att vi inte spikar någon av de stora favoriterna! Välkommen att skaffa access!
11 mars 2015 Solvalla/Jägersro (V86)
11 mars 2015 Solvalla/Jägersro (V86)
Det är åter JACKPOT på V86 och beräknas ligga 11 miljoner kronor i åttarättspotten. Efter fem favoriter (varav de fyra största) samt två andrahandare så räckte inte skrällen Pine Cool för att det skulle bli någon utdelning på sexorna förra veckan. Med ojämna fält ökar risken för favoritomgångar, men trots att det inte fullt anmält i tre av veckans lopp så ser det mer intressant ut denna gång. Med tre raka segrar i övertygande stil blir 9 Random Shot (V86-6) åter favorit, men honom ska vi försöka fälla. Vi kör med två starka spikar, en favorit och en som rensar. Så vad väntar du på – skaffa access och logga in!
8 mars 2015 Mantorp (V64)
8 mars 2015 Mantorp (V64)
Snacka om klang och jubel på Bergsåker där vi levererade rena rama facit på V75 igår och rankade in V75 på 30 rader med spik på On Hold och Twigs Atkin! Dessutom hade vi tipsetta på Pinyata Gel (16%) och Esprit Boko (8%) och totalt plussade vi grymma 226 756 kr under dagen! Vi tänker inte vara sämre idag då det är Mantorp som gäller, även om omgången ser enklare ut när fem lopp inte är fullbesatta. Vi väljer dock att se möjligheterna och hittar bara en favorit vi tror helhjärtat på, och det är inte bildens 7 Art On Line (V64-3) som blir mest betrodd i snabbloppet. En annan storfavorit har en V75-final i sikte medan det roliga DD-draget drar alla växlar och laddar för fullt mot spets i biken! Tipsen ligger klara - det är bara att logga in och börja läsa på!
6 mars 2015 Romme (V64)
6 mars 2015 Romme (V64)
Fyra favoriter vann i går på Eskilstuna och det blev ingen utdelning på fyrorna. Därmed har vi en JACKPOT att se fram emot i kväll på Romme. Leif Witasps Sandrngham Hanover (bilden) blir favorit i avslutningen och frågan är om han kan ta 20 meter på formhästen Fred Cobra. Omgångens största favorit blir med all säkerhet B.W.T.Engaged i inledningen. Ett "staket" i raden imponerar och mycket talar väl för att sjätte raka segern bärgas i kväll? Vi återkommer med tips och intervjuer kl 14! Välkomna!
7 mars 2015 Bergsåker (V4)
7 mars 2015 Bergsåker (V4)
Som vanligt inleder vi lördagen med en V4-omgång att göra spelkassan på. Efter tränarbyte har 9 Razor Kronos (V4-3) tänt till rejält och efter två övertygande segrar för Per Linderoth så blev det en tredjeplats med mersmak i V75 senast. Nu har han en lättare uppgift igen och ser ut att bli omgångens största favorit, men vi har ännu bättre idéer. Vi har hittat ett galet bortglömd drag som blir mittfältare, men vi tvekar inte utan spikar på allt och detta bör inte missas! Och du som redan har skaffat access till V75 vet väl om att V4 ingår gratis. Välkommen in!
4 mars 2015 Solvalla/Åby (V86)
4 mars 2015 Solvalla/Åby (V86)
Det är dags för V86 igen och som lirare är det svårt att inte gilla spelformen. Visserligen var det jackpot förra veckan, men trots att strecklistan rankade in vinnarna på endast 252 rader (2-2-3-1-3-7-1-1) så gav det nästan sexsiffrigt för åtta rätt. Det är faktiskt så att omgångarna alltid har bra potential, även denna vecka trots att tre lopp inte är fullbesatta. 10 Raggamuffin (V86-3) fick sin segersvit bruten senast men blir åter hårt betrodd när Stefan Söderkvist ska försöka fixa tredje segern på lika många försök. Vi har dock en bättre idé i det loppet och spiken är ännu roligare eftersom den inte är favorit! Sedan kör vi med utgång på en stark favorit samt en uträknad tredjehandare – det är bara att komma in och ta del av tipsen.
5 mars 2015 Eskilstuna (V64)
5 mars 2015 Eskilstuna (V64)
Eskilstuna står som värd för kvällens V64-omgång. Tyska Glamorous (V64-2) har fina siffror i raden och gör intressant debut på svensk mark. Hur bra är hon? Är det bara att spika? Vi har givetvis kollat upp henne i det tyska lopparkivet. En spännande årsdebut gör även Stefan Melanders unghäststjärna Nato Dream (bilden) i inledningen. Han gick dock segerlös ur fjolårssäsongen och ännu har han inte vunnit någon av sina årsdebuter. Vi återkommer med tips och intervjuer kl 14, men redan nu kan ni skaffa er access till omgången!
7 mars 2015 Bergsåker (V75)
7 mars 2015 Bergsåker (V75)
Bergsåker tar över stafettpinnen och kör veckans V75-omgång, där det finns en Jackpot och runt 34 miljoner att dela ut till ensam vinnare då både femmorna och sexorna brann inne i söndags! Sebastian Sund (bilden) övertygade vid segern och blir favorit i avslutningen, men vinner han verkligen igen? Materialet ligger klart och vi spelar med två spikar och dessutom utgångar som inte är favoriter, välkommen in till ett dukat bord!
3 mars 2015 Jägersro (V64)
3 mars 2015 Jägersro (V64)
Dixie Exclusive och Johan Untersteiner (bilden) jagar revansch på Vivo Per Lei i V64-avslutningen i kväll på Jägersro. För två veckor sedan vann Vivo Per Lei lätt, men då gick han i ledningen, en position där han trivs allra bäst. Spår tolv nu och då talar väl allt för Dixie Exclusive? Eller vinns loppet av en tredje häst? Vårt material ligger klart. Vi spikar en andrahandare och det är singelprocent på en av utgångarna! Dessutom har vi flera skrällar i A-grupperna. Vågar du verkligen missa detta?
2 mars 2015 Färjestad (V64)
2 mars 2015 Färjestad (V64)
Färjestad kör veckans första V64-omgång och som vanligt är det Björn Goop i huvudrollen då han blir favorit i flera av V64-loppen. Bland annat blir Sudbury (bilden) hårt betrodd för honom trots ett tråkigt tolftespår i V64-5/DD-1. Michael "Håson" Larsson var i många år förstaman hos Gooparna, nu står han på egna ben och jagar fjärde raka segern med Lookout Kemp i andra DD-avdelningen. Klockan har passerat 14 och materialet ligger klart - och du, vi spikar en andrahandare!
1 mars 2015 Solvalla (V75)
1 mars 2015 Solvalla (V75)
Det är Guldhelg vilket innebär dubbla V75:or, och på söndagen tar Solvalla hand om arrangemanget. Lite ojämna fält ger några på förhand starka favoriter och 4 Lover Face (V75-5) är en av dessa. Är det honom som vi utnämner till bästa spiken eller har vi grävt fram vassare idéer? Så snart du har firat klart lördagens vinster är det dags att sätta tänderna i nästa omgång som publiceras lördag kl 19.00 – välkommen då!
28 februari 2015 Halmstad (V4)
28 februari 2015 Halmstad (V4)
Ingen lycka på lunchen i lördags men vi är på't igen och det är alltid spännande att lira in "degen" till V75. Inte minst nu med Jackpot på den spelformen! Snoopy D.K. (bilden) spikade vi senast då han vann just på lunchen - omtag som gäller med honom? Vi ger besked om det och allt annat matnyttigt. Fräcka spiken är skönt intressant både på V4 och LD - och på trion blir det bike på speldraget! Materialet ligget färdigt, välkommen in!
27 februari 2015 Boden (V64)
27 februari 2015 Boden (V64)
Mel Odin (bilden) vann "Nordisloppet" i lördags på V75 och då Boden kör V64 under fredagen är omgångens största favorit Kallblodet 3 Åsakjappen (V64-2). Han åkte på pisk senast mot starke Björli Odin, återtar han segerstaplandet nu? Givetvis har vår man i Norrland full koll på detta och allt annat och då det är isbana slipper vi gissa på balansen. Materialet ligger klart och vi har två minst sagt fräcka utgångar du inte får missa!
28 februari 2015 Halmstad (V75)
28 februari 2015 Halmstad (V75)
I lördags stack vi ut hakan och utnämnde Il Sånna (23%) till årets bästa V75-vinnare hittills och visst vann han. Tyvärr blev det rena favoritparaden och trots att vi satte sjuan på båda spelförslagen så fick vi inte ens pengarna tillbaka. Eftersom femmorna åter brann inne så har vi en ny JACKPOT att se fram emot på lördag då det är Halmstad som gäller. Hemmahästen Västerboonthenews (bilden) gör intressant debut i Gulddivisionen men han har några snabba på insidan, framförallt Oasis Bi, och möter bland annat Riff Kronos som nu har ett lopp i kroppen. Vi jobbar stenhårt med omgången i veckan och resultatet publiceras på fredag klockan 15!
26 februari 2015 Örebro (V64)
26 februari 2015 Örebro (V64)
Det är riktiga jackpottider just nu och ikväll på V64 Örebro är det "stor" jackpot, och med det menar vi att sexrättspotten brann inne i tisdags, istället för fyrarättspotten som är det vanligaste. Eftersom många helt korrekt bara spelar till sexrättspotten så blir jackpoten större då just den brinner inne. Räkna med fem miljoner att spela om ikväll! Vi har en mycket stark spik att bygga kring! Häng med ett vinnande gäng i kvällens miljonjakt. Tipsmaterialet i sin helhet ligger klart - välkommen in i webbshoppen och skaffa accessen!
25 februari 2015 Valla/Bergsåk. (V86)
25 februari 2015 Valla/Bergsåk. (V86)
Vi har en skön Dubbeljackpot på V86 då Solvalla och Bergsåker delar på omgången. Rub It Out (bilden) blir en av de största favoriterna på Solvalla, och på Bergsåker är det som vanligt Robert Bergh i centrum med flera feta chanser. Spännande debut för honom gör kapabla Caddie Heart - och vi har koll på hennes banjobb! Vi spelar med två spikar och har vrålfräcka utgångar - välkommen in!
22 februari 2015 Östersund (V64)
22 februari 2015 Östersund (V64)
Stein Daylight (14%) var en grym spik mot omgångens största favorit Uranium i fredags och vi gjorde 626 procent netto på DD! Igår stack vi ut hakan och utnämnde Il Sånna (23%) till årets bästa V75-vinnare hittills och visst vann han också! Tyvärr blev det dock rena rama favoritparaden och trots att vi satte sjuan så fick vi inte ens pengarna tillbaka... Mer om det i eftersnacket. Idag är det Östersund som gäller och eftersom det inte blev någon utdelning på fyrorna i fredags så har vi en JACKPOT att se fram emot! Firma Ulf Ohlsson/Lars Wikström står bakom två av förhandsfavoriterna och en av dem är Linus Ru (bilden) i prologen.
24 februari 2015 Jägersro (V64)
24 februari 2015 Jägersro (V64)
Love Palema (23%) var en bra spik igår, men vi lyckades inte med helheten. Nya tag i kväll på Jägersro där det bjuds på en på papperet svår omgång. Vi såg fram emot duellen mellan New Star Power och U.S.Dollars och efter att de senare blivit sent struken så talar väl allt för New Star Power? Alkalizer Am (bilden) var draget senast, men visade sig behöva loppet då. Revansch nu? Ja så kan det givetvis bli, men vi är fräckare än så och spikar en häst som är streckad på en bra bit under tio procent i skrivande stund. Intresserad av vem det är? Våra tips och intervjuer ligger klara!
23 februari 2015 Mantorp (V64)
23 februari 2015 Mantorp (V64)
Spelveckan inleds med en Mantorpsmåndag och vi är som vanligt taggade. Ett snabblopp inleder omgången och 8 Mr Pellegrino (V64-1) möter minst sagt passande motstånd över rätt distans. Formen sitter där och frågan handlar bara om hur mycket det sämsta utgångsläget handikappar, eller vinner han bara ändå? Så kan det vara, men honom garderar vi då det finns en klart bättre spik i omgången. Om med utgångar som rensar ser omgången riktigt skojig ut – det är bara att logga in och börja läsa på!
19 februari 2015 Åby (V64)
19 februari 2015 Åby (V64)
Åby kör som vanligt på torsdag och står för kvällens huvudsakliga spelunderhållning. Elvaårige 2 Henke Diablo (V64-1) fick sin sex vinster långa segersvit bruten när han galopperade i ledningen på V75 näst senast, men började genast bygga upp en ny rad senast. Nu blir han väldigt stor favorit i jakten på andra raka, men vi har en betydligt mer spelvärd spik att bjuda på! Åbys open stretch verkar lockande ut idag och ser ut att kunna fälla avgörandet i några lopp, så vi råder dig att ta del av de rykande färska tipsen!

Filtrering

Kategori

TaggSkribent