Artiklar8 september 2015 Örebro (V64)
8 september 2015 Örebro (V64)
JACKPOT på V64 och Örebro är det som gäller under tisdagen där Amaru Boko (bilden) gör andra starten efter uppehåll och blir storfavorit. Vi får även se ett spelvänligt försök av Diamantstoet där vinnaren belönas med 100.000 kronor. Vi tror stenhårt på bästa spiken som är skönt uträknad och klar - välkommen in!
7 september 2015 Mantorp (V64)
7 september 2015 Mantorp (V64)
Åter till vardagen efter helgens fest! Mantorp kickar dock igång veckan med en DUBBELJACKPOT, och då är det inte svårt att tagga om. Det är dessutom rätt vettig vardagsklass på det hela där Star Advisor Joli och topptreåringen Pacific Broline (bilden) visar upp sig. Den senare belastad med tillägg i ett spännande försök till Sikta mot Stjärnorna, Mantorps egen unghästserie. Våra jackpotdrag ligger publicerade och klara från 14.00 som vanligt - välkommen!
5 september 2015 Jägersro (V4)
5 september 2015 Jägersro (V4)
Lover Face (bilden) visade att toppformen är nära då han vann för "Mäster" senast i Ahlsell Legends och var riktigt bra i vida spår sista halvvarvet. Han blir storfavorit i V4-avslutningen, som även är V75-inledningen men är han verkligen "klar" från innerspår med voltstart? Fina hästar i övrigt med där Le Miracle kommer med fem raka segrar från debuten och Jocke Lövgrens Jairo har vunnit 5/8 starter under året. Tipsen ligger klara!
6 september 2015 Jägersro (V75)
6 september 2015 Jägersro (V75)
Det är dags för Svenskt Trav Derby och en ovanligt öppen derbysjua. Det finns tre stora favoriter i omgången, men vi väljer att gardera alla tre och har en betydligt roligare spik än så. I ett ovanligt öppet Derby blir Carabinieri (bidlen) favorit och med tanke på Peter Untersteiners framgångar måste hästen räknas tidigt, men vi har två roligare idéer i huvudloppet som vi försöker ta betalt på. Tipsen ligger klara så det är bara att logga in och börja läsa på!
4 september 2015 Umåker (V64)
4 september 2015 Umåker (V64)
Umåker kör en riktigt bra tävlingsdag med fyra lopp i Breeders' Crown samt ett försök i DubbelCupen och ett försök i Diamantstoet. Bland många fina ungdomar står ändå Timbal (bilen) ut bland de treåriga stona. Hon övertygade vid tre raka vinster där E3-segern var av det imponerande slaget. Senast fick hon sträcka vapen mot en väldigt bra Trading men nu borde väl segerraden återupptas igen, eller? Vi har grävt ner oss i omgången och lösningen ligger klar – välkommen in!
5 september 2015 Jägersro (V75)
5 september 2015 Jägersro (V75)
Sex starter som tvååring slutade med lika många segrar och 1,9 miljoner på kontot för Björn Goops Mister J.P. (bilden). Inför denna säsong drabbades dock hästen av borrelia och det dröjde ända till i mitten av augusti för årsdebut. Han vann igen, men fick startförbud för orent trav så enbart positivt var det väl knappast? Han blir ändå storfavorit på lördag från ett perfekt läge bakom startbilen. Motstånd saknas dock inte och nog kan det vara läge att gardera? Vi återkommer som vanligt med materialet på fredag kl 15! Välkomna!
2 september 2015 Solvalla (V86)
2 september 2015 Solvalla (V86)
Inga framgångar igår på Axevalla, men vi blickar vidare mot Solvalla ikväll och V86. Det är en lagom småputtrig omgång att värma upp med inför derbyhelgens dubbla V75-omgångar. Stefan Melander (bilden) har en central roll med tre favoriter i omgången men Timo Nurmos vill inte vara mycket sämre. Vem ska man dock hålla i handen i jakten på hela åtta rätt? Vi meddelar från 14.00!
1 september 2015 Axevalla (V64)
1 september 2015 Axevalla (V64)
Då det var galopp på måndagen så inleds travveckan först på idag då Axevalla står som värd för tävlingarna. Dreams Take Time (bilden) var "bara" tvåa som storfavorit i debuten för Peter Untersteiner, men gjorde ändå ett bra lopp från dödens. Denna gång ser motståndet minst sagt beskedligt ut. Han är obesegrad från ledningen, men kanske kan innerspåret fälla honom? Vi har tre starka ideér i omgången och har två riktiga skrällar i A-grupperna! Intresserad av vilka? Materialet ligger klart så det är bara att köpa!
3 september 2015 Åby (V64)
3 september 2015 Åby (V64)
JACKPOT med tre miljoner i potten för alla rätt då Åby kör V64 under torsdagskvällen och Mick Jägers (bilden från tidigare regi) gör spännande start efter att han imponerade i debuten för Robert Bergh. På DD ersätter André Eklundh skadade Jeppe Juel på två kapabla danska gäster som båda blir favoriter, men båda har pausat... Bästa spiken är en ickefavorit - bara att ta rygg nu!
30 augusti 2015 Romme (V64)
30 augusti 2015 Romme (V64)
Söndagens V64 hämtar vi från Rommetravet. Man bjuder på en klurig omgång där flera av de bästa hästarna dragit tråkiga lägen - som till exempel Romeus här på bilden ovan. Hästen inledde karriären med ett koppel segrar och spåddes en lysande framtid, men hur ska han behandlas nu med ett par färska plumpar i protokollet och bakspår dessutom? Materialet ligger klart. Välkommen in!
27 augusti 2015 Åby (V64)
27 augusti 2015 Åby (V64)
Det är fina lopp på Åby i kväll! Apollonia övertygade i debuten för Veijo Heiskanen och blir storfavorit i V64-4. Bara att spika? Omgångens avslutas med två treåringslopp. Tomas Malmqvists Sucre (bilden) gjorde bort sig senast och jagar revansch i Count's Pride Pokalen. Han möter bland annat Frode Hamres R.G.'s Thunderbolt. Hur bra är en sådan? Vi återkommer med tips och intervjuer kl 14!
29 augusti 2015 Bergsåker (V4)
29 augusti 2015 Bergsåker (V4)
Som alltid så inleder V4 lördagen och vi är inte sena att anta utmaningen. Det är riktigt fina lopp som bjuds redan innan V75 drar igång och vi spikar ett riktigt fräckt drag på den lilla flerkupong vi gör! Och hur går det för omgångens största favorit som vi gissar att Queer Fish (bilden) blir? Vi rekommenderar Dig att kolla in vad vi har - V4-materialet är dessutom alltid helt gratis för V75-prenumeranter. Välkommen.
26 augusti 2015 Solvalla (V86)
26 augusti 2015 Solvalla (V86)
Dags för V86 igen efter uppehållet förra onsdagen med anledning av Jubileumspokalen. Det är mycket god sport på alla hålla och kanter nu och hästmaterialet räcker inte riktigt till för topptävlingar varje dag, men det ser ändå helt ok ut denna kväll. En av de mest intressanta hästarna vi får se är Björn Goops (bilden) obesegrade Ferry Boko, står det sig även över onsdagen? Vi publicerar tipsmaterialet 14.00! Se till att ha accessen i ordning.
28 augusti 2015 Bergsåker (V64)
28 augusti 2015 Bergsåker (V64)
Bergsåker laddar upp med fina V64-tävlingar inför Sundsvall Open Trot-dagen. Spännande comeback gör Amaru Boko (bilden) som är en av flera hästar med chans från Robert Berghs armada. Flytten söderut närmar sig med stormsteg och detta blir sista storhelgen i Sundsvall som hemmatränare - blir det klang och jubel för Bergh hela helgen eller vad tror vi? Tipsen finns klara och vi spelar med två spikar!
29 augusti 2015 Bergsåker (V75)
29 augusti 2015 Bergsåker (V75)
V75 vänder norröver till Bergsåkers storhelg med dubbeltrav. Svensk Mästerskap för kallblod ska avgöras och Månprinsen blir naturligtvis omgångens största favorit. Omgången avslutas med Sundsvall Open Trot som lockar med en cool mille i förstapris. Eftersom nyblivna världsrekordhållarinnan Delicious U.S. (bilden) lottades till det sämsta läget känns årets upplaga öppen, men vi löser loppet med fyra streck. Dubbla spikar, några fräcka utgångar och roliga rysardrag är vårt recept för sjuan. Tipset ligger klart, det är bara att logga in och börja läsa på!
24 augusti 2015 Mantorp (V64)
24 augusti 2015 Mantorp (V64)
Det är dubbla V75:or denna vecka, men i kväll är det V64 som gäller och det är Mantorp som står som värd för tävlingarna. Dreams Take Time (bilden) gör comeback och intressant debut för Peter Untersteiner. Visst ser uppgiften bra ut, men den ser ännu bättre ut för omgångens bäst spik som vi tror stenhårt på. Med fräcka utgångar blir omgången klart spelintressant, så missa inte att hänga på!
25 augusti 2015 Jägersro (V75)
25 augusti 2015 Jägersro (V75)
Allaballakaitoz - Dominator var en bra DD i lördags och den fina tipsformen håller verkligen i sig. Extra V75 på tisdag då det körs Derbykval på Jägersro. Onceforall Face är ett hemmahopp i avslutningen. Hästen vann ett Debytest i våras och vi lovar att formen är bättre än vad resultatraden ger sken utav. Senast testade man barfota och även om han bara blev fyra så såg det bra ut. Nu ska det även bli jänkarvagn och rycktussar. Kan det vara en spik? Vi återkommer med ett genomjobbat material på tisdag kl 14! Välkomna!
22 augusti 2015 Gävle (V4)
22 augusti 2015 Gävle (V4)
Succé förra lördagen då vi satte 23 system på lunchen och gjorde ett netto på 15 laxar. Vi har varit väldigt lyckosamma på luncherna och är taggade denna lördagen också. Vi har en "klar" spik, som visade 11,7/1500 meter i sin senaste start. Intresserad av vem det är? Jörgen Westholm (bilden) tränar favoriten i V4-2/LD-1 och har även ett segerbud i inledningen. Tipsen ligger klara! För V75-prenumeranterna ingår detta!
18 augusti 2015 Skellefteå (V64)
18 augusti 2015 Skellefteå (V64)
Efter en bra helg (se Eftersnack), men en mindre bra måndag så laddar vi om för en helkväll i Skellefteå. Månprinsen AM (bilden) gör oss den äran och efter uppvisningen senast så lär han inte torska ikväll och det är rena V53:an vi bjuds på. Men även sådana omgångar kan vara lukrativa och den stora frågan är hur vi löser omgången i övrigt, för det är inte i Månprinsens lopp spelvärdet ligger... Kolla in tipsen från 14.00 och glöm inte att Skellefteå har open stretch! Välkommen.
22 augusti 2015 Gävle (V75)
22 augusti 2015 Gävle (V75)
Dags för V75 igen! Ja, det är riktig festvecka och knappt har krutröken hunnit lägga sig ifrån Solvallas fina tävlingar innan det är dags för ordinarie V75 på Gävle. Vi frestade lyckan med tre spikar, och det blev en för mycket trots att omgångens stora idé i andrahandaren Youana levererade. Men Gävle blir minsann inte sämre - man bjuder nämligen på dubbla E3-finaler och dessutom JACKPOT eftersom onsdagens femmor brann inne. Poet Broline (bilden) vann långa E3 på Färjestad i juni, och efter en imponerande kvalinsats blir han klar favorit även i den korta finalen. Men vinner han? Svaret får Du om Du loggar in - materialet klart!

Filtrering

Kategori

TaggSkribent