Artiklar14 september 2015 Solänget (V64)
14 september 2015 Solänget (V64)
Thai Goodwill (6%/18,17) var en vrålsnygg utgång i går på Bjerke, men tyvärr svek spiken och vi fick bara fem rätt. Den här veckan inleds på Solänget och omgången innehåller bland annat två kallblodslopp. Xanthis Cornelis (bilden) står på tur för en seger och ser ut att bli klar favorit i V64-5/DD-1. Är det bästa spiken? Vi återkommer med materialet kl 14!
13 september 2015 Bjerke (V64)
13 september 2015 Bjerke (V64)
V64-spelet avgörs på Bjerke denna söndag. Tekno Odin (bilden) jagar sjätte raka segern och blir storfavorit i inledningen. Han imponerade senast i Finland och visst vinner han igen? Totalt sett ska åtta Kriterium och Derbyn ska avgöras. Geir Vegard Gundersen är på jakt efter sin tredje raka Derbyseger och hans vapen är Glen Ord Superb. Barfota på två av motståndarna låter dock hyperintressant och vi är inne på att dessa blir svåra. Materialet ligger färdigt för beskådning från kl 08!
15 september 2015 Eskilstuna (V64)
15 september 2015 Eskilstuna (V64)
Eskilstuna är det som gäller för V64 under tisdagen och redan i inledande loppet får vi se nyblivne V75-vinnaren Dominator (bilden) genrepa inför V75-finalerna på Solvalla under Kriteriehelgen. Han vann knappt för drivning i Bronsdivisionen senast och är han verkligen klar från tillägg trots att det är ett "vanligt" lopp nu? Klar uppfattning om Dominator kan vi meddela - för eller emot? Två spikar spelar vi med och tipsen ligger klara - välkommen in!
16 september 2015 Solvalla (V86)
16 september 2015 Solvalla (V86)
Det är en lång kväll med hela 15 lopp som väntar på Solvalla, men också en av årets höjdare när kvalen till Kriteriet och Oaks ska avgöras. Det är de två bästa från varje försök som går vidare, och för ett bra spår i finalen krävs det i princip seger. Robert Bergh väljer att spänna bågen med kullens drottning Timbal (bilden), som ensamt sto tar hon nämligen upp jakten mot killarna. Men vi har en vassare och utgångarna kan höja värdet rejält. En spännande och kvalfylld kväll väntar, så se till att komma påläst på liret. Våra analyser och intervjuer ligger ute – så välkommen in!
11 september 2015 Kalmar (V64)
11 september 2015 Kalmar (V64)
Västerboonthenews (bilden) gör intressant comeback i kväll på Kalmar. Vi har givetvis snackat med Lars Brindeborg i stall Puro och fick viktig info. För övrigt så finns det gott om "godis" i intervjuhörnan. Vi har snackat med hela sex tränare/kuskar och grävt fram vass inför som första rycktussar och första norskt. Omgången ser helintressant ut och vi tror på hög utdelning! Materialet ligger klart!
9 september 2015 Åby (V86)
9 september 2015 Åby (V86)
Det är Åby som står som värd för kvällens V86-tävlingar. Ivar Sånna (bilden) kommer närmast från en tredjeplats i Jubileumspokalen och blir klar favorit i det lilla men naggande goda femåringsloppet i kväll. Han möter bland annat Sauveur (fyra i Jubileumspokalen) och det blir ett intressant möte. Vi jobbar hårt med tipsen just nu och är färdiga md materialet kl 14. Redan nu går det dock bra att förköpa tipsen!
12 september 2015 Bollnäs (V4)
12 september 2015 Bollnäs (V4)
V4 före V75 är alltid spännande och vi är heltaggade för uppgiften. Det är bra klass på V4 med rena V75-gänget i Lördagsloppet där 100.000 väntar vinnaren. Danne M.J. (vunnit 3/4) ska hålla undan 20 meter för bland andra Mountain Cleaver (grym i ny regi senast), Picasso Sama (tre raka för Bergh), Top of the World och nyblivne V75-vinnaren Ochongo Face! Vad vi tror? V4-spiken är stark och på LD bankar vi fräckt!
12 september 2015 Bollnäs (V75)
12 september 2015 Bollnäs (V75)
Den här veckan avgörs V75 på Bollnäs, och det är jämna och högklassiga lopp som bjuds. Stefan Hultman sitter på en nyckelposition då han bland annat kommer upp med vinnaren av Jubileumspokalen, Nimbus C.D., som dock bjuds på bakspår direkt i Gulddebuten - fixar han det? M.T.Joinville gick på pumpen senast men har dragit ett bra läge denna gång och jagar revansch. Och vem vinner det öppna kallblodsloppet? Alla svar, alla analyser och all info ligger nu på plats! Vi bygger på tre utpräglade idéer där vi vänt och vridit på varje sten och dragit sköna slutsatser när det gäller spetsstriderna - missa inte!
10 september 2015 Gävle (V64)
10 september 2015 Gävle (V64)
Det blev ingen utdelning på fyrorna i tisdags heller vilket innebär att vi åter har JACKPOT med 3,5 miljoner kronor att jaga i potten för sex rätt. Nuncio (bilden) har en minst sagt passande uppgift i Fyraåringsstjärnan där Stefan "Tarzan" Melander selar ut halva startfältet. På förhand ser det ut som att hästen ska ta sin femte seger i rad efter den tappra förlusten i Elitloppet. Eller hittar vi en bättre spik? Vi ger dig vår lösning kl 14 – välkommen åter då!
8 september 2015 Örebro (V64)
8 september 2015 Örebro (V64)
JACKPOT på V64 och Örebro är det som gäller under tisdagen där Amaru Boko (bilden) gör andra starten efter uppehåll och blir storfavorit. Vi får även se ett spelvänligt försök av Diamantstoet där vinnaren belönas med 100.000 kronor. Vi tror stenhårt på bästa spiken som är skönt uträknad och klar - välkommen in!
7 september 2015 Mantorp (V64)
7 september 2015 Mantorp (V64)
Åter till vardagen efter helgens fest! Mantorp kickar dock igång veckan med en DUBBELJACKPOT, och då är det inte svårt att tagga om. Det är dessutom rätt vettig vardagsklass på det hela där Star Advisor Joli och topptreåringen Pacific Broline (bilden) visar upp sig. Den senare belastad med tillägg i ett spännande försök till Sikta mot Stjärnorna, Mantorps egen unghästserie. Våra jackpotdrag ligger publicerade och klara från 14.00 som vanligt - välkommen!
5 september 2015 Jägersro (V4)
5 september 2015 Jägersro (V4)
Lover Face (bilden) visade att toppformen är nära då han vann för "Mäster" senast i Ahlsell Legends och var riktigt bra i vida spår sista halvvarvet. Han blir storfavorit i V4-avslutningen, som även är V75-inledningen men är han verkligen "klar" från innerspår med voltstart? Fina hästar i övrigt med där Le Miracle kommer med fem raka segrar från debuten och Jocke Lövgrens Jairo har vunnit 5/8 starter under året. Tipsen ligger klara!
6 september 2015 Jägersro (V75)
6 september 2015 Jägersro (V75)
Det är dags för Svenskt Trav Derby och en ovanligt öppen derbysjua. Det finns tre stora favoriter i omgången, men vi väljer att gardera alla tre och har en betydligt roligare spik än så. I ett ovanligt öppet Derby blir Carabinieri (bidlen) favorit och med tanke på Peter Untersteiners framgångar måste hästen räknas tidigt, men vi har två roligare idéer i huvudloppet som vi försöker ta betalt på. Tipsen ligger klara så det är bara att logga in och börja läsa på!
4 september 2015 Umåker (V64)
4 september 2015 Umåker (V64)
Umåker kör en riktigt bra tävlingsdag med fyra lopp i Breeders' Crown samt ett försök i DubbelCupen och ett försök i Diamantstoet. Bland många fina ungdomar står ändå Timbal (bilen) ut bland de treåriga stona. Hon övertygade vid tre raka vinster där E3-segern var av det imponerande slaget. Senast fick hon sträcka vapen mot en väldigt bra Trading men nu borde väl segerraden återupptas igen, eller? Vi har grävt ner oss i omgången och lösningen ligger klar – välkommen in!
5 september 2015 Jägersro (V75)
5 september 2015 Jägersro (V75)
Sex starter som tvååring slutade med lika många segrar och 1,9 miljoner på kontot för Björn Goops Mister J.P. (bilden). Inför denna säsong drabbades dock hästen av borrelia och det dröjde ända till i mitten av augusti för årsdebut. Han vann igen, men fick startförbud för orent trav så enbart positivt var det väl knappast? Han blir ändå storfavorit på lördag från ett perfekt läge bakom startbilen. Motstånd saknas dock inte och nog kan det vara läge att gardera? Vi återkommer som vanligt med materialet på fredag kl 15! Välkomna!
2 september 2015 Solvalla (V86)
2 september 2015 Solvalla (V86)
Inga framgångar igår på Axevalla, men vi blickar vidare mot Solvalla ikväll och V86. Det är en lagom småputtrig omgång att värma upp med inför derbyhelgens dubbla V75-omgångar. Stefan Melander (bilden) har en central roll med tre favoriter i omgången men Timo Nurmos vill inte vara mycket sämre. Vem ska man dock hålla i handen i jakten på hela åtta rätt? Vi meddelar från 14.00!
1 september 2015 Axevalla (V64)
1 september 2015 Axevalla (V64)
Då det var galopp på måndagen så inleds travveckan först på idag då Axevalla står som värd för tävlingarna. Dreams Take Time (bilden) var "bara" tvåa som storfavorit i debuten för Peter Untersteiner, men gjorde ändå ett bra lopp från dödens. Denna gång ser motståndet minst sagt beskedligt ut. Han är obesegrad från ledningen, men kanske kan innerspåret fälla honom? Vi har tre starka ideér i omgången och har två riktiga skrällar i A-grupperna! Intresserad av vilka? Materialet ligger klart så det är bara att köpa!
3 september 2015 Åby (V64)
3 september 2015 Åby (V64)
JACKPOT med tre miljoner i potten för alla rätt då Åby kör V64 under torsdagskvällen och Mick Jägers (bilden från tidigare regi) gör spännande start efter att han imponerade i debuten för Robert Bergh. På DD ersätter André Eklundh skadade Jeppe Juel på två kapabla danska gäster som båda blir favoriter, men båda har pausat... Bästa spiken är en ickefavorit - bara att ta rygg nu!
30 augusti 2015 Romme (V64)
30 augusti 2015 Romme (V64)
Söndagens V64 hämtar vi från Rommetravet. Man bjuder på en klurig omgång där flera av de bästa hästarna dragit tråkiga lägen - som till exempel Romeus här på bilden ovan. Hästen inledde karriären med ett koppel segrar och spåddes en lysande framtid, men hur ska han behandlas nu med ett par färska plumpar i protokollet och bakspår dessutom? Materialet ligger klart. Välkommen in!
27 augusti 2015 Åby (V64)
27 augusti 2015 Åby (V64)
Det är fina lopp på Åby i kväll! Apollonia övertygade i debuten för Veijo Heiskanen och blir storfavorit i V64-4. Bara att spika? Omgångens avslutas med två treåringslopp. Tomas Malmqvists Sucre (bilden) gjorde bort sig senast och jagar revansch i Count's Pride Pokalen. Han möter bland annat Frode Hamres R.G.'s Thunderbolt. Hur bra är en sådan? Vi återkommer med tips och intervjuer kl 14!

Filtrering

Kategori

TaggSkribent