Artiklar

Skribent: Anders Nordqvist


19 oktober 2020 Halmstad (V64)
19 oktober 2020 Halmstad (V64)
Fyrorna frös inne i fredags vilket innebär JACKPOT med beräknade 4 miljoner kronor att jaga i sexrättspotten ikväll när Halmstad inleder en ny spelvecka. Som vanligt är det mycket Untersteiner på hemmaplan och Peter ser ut att bli storfavorit med Princess S.W. men klarar hon att plocka tre tillägg på medeldistans? Om hon är spiken man ska bygga V64 på får du veta när du loggar in - tipsen ligger och väntar på dig!
23 oktober 2020 Kalmar (V64)
17 oktober 2020 Gävle (V75)
17 oktober 2020 Gävle (V75)
Gävle står för veckans lördagsunderhållning och man bjuder på en bra omgång. Våra vänner kallbloden är givetvis med på kupongen och Spikfaks ska försöka att snickra klart "staketet" i finalen av DubbelCupen. Om han fixar femte segern i följd och är spiken man ska bygga omgången på får du veta när vi publicerar tipsen - välkommen in på fredag kl 15!
Fin fredag på Romme + 22 451 kr!
Skrälldraget Simb Murdock vann efter utlovade spets, släpp och lucka
Fin fredag på Romme + 22 451 kr!
En bra fredagskväll bäddade för en ännu bättre lördag när vi jagar 66 miljoner kronor då det är Dubbel Jackpot på Åbys V75-tävlingar. På Romme var Åsrud Vilja (73%) spiken och Simb Murdoch (4%) dubbeldraget när vi satte V6 samt DD och totalt fyllde på spelkassan med 22 451 kronor. Lite surt var det att Payet D.E. inte hann fram i sista efter den toppstyrningen för då plussar vi 54 lax, men de stora pengarna tar vi hellre på Åby…
12 oktober 2020 Färjestad (V64)
12 oktober 2020 Färjestad (V64)
Färjestad inleder en ny spelvecka och det är som vanligt mycket Björn Goop på hemmaplan. Med fyraåriga Anthara Bi ser han ut att bli omgångens största favorit trots att de möter äldre och grabbar över kort sprinterdistans i comebacken. Om man ska inleda V64 med en spik eller inte får du veta vid nedsläpp - välkommen att logga in kl 14!
9 oktober 2020 Romme (V64)
9 oktober 2020 Romme (V64)
Romme bjuder på en omgång med bra sportslig klass när den legendariske sportchefen Bernth Martinssons lopp ska avgöra. Där lockar 100 000 kronor i förstapris för båda varm- och kallbloden, och bland de senare blir tuffa Åsrud Vilja jättefavorit. Hon var ute senast i söndags och vann, och nu blir det täta starter och 80m tillägg. Viktig intervju där och om hon är bästa spiken eller inte får du veta vid nedsläpp - välkommen att logga in kl 14!
7 oktober 2020 Solvalla/Åby (V86)
7 oktober 2020 Solvalla/Åby (V86)
Solvalla delar V86 med Åby vilket vi gillar skarpt, och på huvudstadsbanan ser Vae Victis Club ut att bli storfavorit. Han imponerade vid de två inledande vinsterna i Redéns regi och tog hem Sveriges grönaste pokal när han vann Sommartravets final näst senast. Senast gjorde han lillcomeback efter att ha varit struken för en sårskada, men då var det inte riktigt samma tryck i honom. Om han nu är segermogen igen får du veta när vi publicerar tipsen - välkommen att logga in kl 14!
29 september 2020 Eskilstuna (V64)
29 september 2020 Eskilstuna (V64)
Sundbyholm strax utanför Eskilstuna bjuder som vanligt på en jämn och spännande omgång, och den blev extra spelintressant när gårdagens avslutande nollprocentare Kick Off Classic sparkade ut samtliga kvarvarande kuponger vilket ger JACKPOT med 6 miljoner kronor att jaga. Per Lennartsson är en nyckelkusk som kan få en kul kväll på hemmaplan. Senast startsnabbe Juncio Boko hade spetsläge över sprinterdistans så vann han överlägset på en topptid för klassen. Om man ska avsluta V64 med en spik eller inte får vi veta vid nedsläpp - välkommen att logga in på tisdag kl 14!
3 oktober 2020 Skellefteå (V75)
3 oktober 2020 Skellefteå (V75)
V75 drar norrut och spelvärdet har höjts i Skellefteå när omgången kryddas med JACKPOT där det väntar 37 miljoner kronor i sjurättspotten. Våra vänner kallbloden är givetvis med på kupongen och efter topptiden bakom Odd Herakles näst senast och den snygga spurtsegern senast, ser det minst sagt bra ut för Tangen Haap. Om han är spiken man ska bygga omgången på får du veta när vi publicerar tipsen - välkommen in på fredag kl 15!
26 september 2020 Solvalla (V75)
26 september 2020 Solvalla (V75)
Det är dags för en mycket bra finalomgång på V75 som dessutom kryddas med både Oaks och Kriteriet som flyttat till lördagen detta år. Hoboken Am (bilden) kommer till Oaks som obesegrad efter fem starter, och samma fina facit har San Moteur inför Kriteriet. Men det vimlar av vinnartyper och Lipstick Tooma kommer också med fem vinster i följd. Vem eller vilka man ska bygga V75-omgången på får du veta när vi publicerar tipsen - välkommen in på fredag kl 15!
21 september 2020 Mantorp (V64)
21 september 2020 Mantorp (V64)
Mantorp inleder en ny spelvecka med en spännande V64-omgång som bland annat innehåller en Ultrastayer över dryga tre och ett halvt varv samt finalen av treåringssloppet Sikta mot stjärnorna med 200 000 kronor i förstapris. I ett stolopp över kort distans har Markus B Svedbergs You to Racer lottats till innerspår, och med Ulf Ohlsson i sulkyn ser det minst sagt bra ut. Om hon är bästa spiken eller inte får du veta vid nedsläpp - välkommen att logga in kl 14!
18 september 2020 Östersund (V64)
18 september 2020 Östersund (V64)
Det blev nästan rena rama favoritparaden igår vilket gjorde att fyrorna frös inne, och därför har vi JACKPOT på Östersund ikväll där vi jagar 4,5 miljoner kronor i potten för alla rätt. Dubbla kallblodslopp på kupongen och där ser det ut som att omgångens två största favoriter finns. Pyrmo är en av dessa och visst ser det bra ut när han står perfekt inne i loppet, och har springspår med Ulf Ohlsson i sulkyn. Om ekipaget är bästa spiken eller inte får du veta när du loggar in - tipsen ligger och väntar på dig!
14 september 2020 Umåker (V64)
14 september 2020 Umåker (V64)
Att det gäller att orka fullfölja hela vägen visades ännu en gång när Hagmyren körde V75. Efter en bra stallbacksrunda och avgörande värmningar tog vi klar ställning och lirade en rak DD på det sena förslaget, och när vi plussade 14 245 kronor på den spelformen räcker det för att lira gratis ett antal dagar framöver. Umåker inleder en ny spelvecka med en intressant V64-omgång där halva kupongen utgörs av kallblodslopp. Våler Nikolai har fixat två segrar i följd i händerna på Björn Goop, kan Ulf Ohlsson fixa tredje raka? Vi ger dig besked när vi publicerar tipsen – välkommen in på måndag kl 14!
15 september 2020 Bollnäs (V64)
15 september 2020 Bollnäs (V64)
Bollnäs kör en mycket intressant omgång där halva kupongen utgörs av våra kompisar kallbloden, och treåringsloppet blir roligt att sätta tänderna i. Varmbloden har bland annat ett stayerlopp över tre varv samt ett uttagningslopp till Dam-SM. Kan L.L.Royal vara ett spetsdrag och bli en huvudfigur med rutinerade Kajsa Frick i sulkyn? Vi återkommer med våra tankar på tisdag - välkommen att logga in kl 14!
9 september 2020 Solvalla/Åby (V86)
9 september 2020 Solvalla/Åby (V86)
Det blev rena rama favoritparaden när finalen av V86 Super Days med Multi Jackpot skulle avgöras förra onsdagen, och utdelningen frös inne på både sex och sju rätt. Därmed är det nu Dubbel Jackpot med hela 34 miljoner kronor att slåss om i åttarättspotten, snacka om spelläge! Sofia Aronsson skickar Vichy Grif till Solvalla och i händerna på Erik Adielsson ser hon ut att bli omgångens största favorit. Men om hon är omgångens bästa spik får du veta när vi publicerar tipsen - välkommen in kl 14!
6 september 2020 Jägersro (V75)
6 september 2020 Jägersro (V75)
Det är dags för Derbyt och ett mycket jämnt och bra sådant, för kullen är verkligen något extra. Hail Mary (bilden) är Robert Berghs val av tre i loppet och ser ut att bli knapp favorit, och med en etta på vojlocken är inte taktiken svår att lista ut. Omgångens största favorit ser Goop-tränade Arden Wise As ut att bli i inledningen, men där har vi mycket vassare spelidéer. Tipsen ligger och väntar på dig - välkommen att logga in och läsa på!
1 september 2020 Axevalla/Solänget (V86)
1 september 2020 Axevalla/Solänget (V86)
Axevalla delar omgången med Solänget när V86 Super Days fortsätter denna tisdag. Axevalla arrangerar två lopp där fjorton hästar kan höja svårighetsgraden, medan Solänget kör fyra fina försök i Breeders' Crown där det gäller att vara bland de sex främsta för att gå vidare till semifinalerna. Och det ska väl storfavoriten Armani Degato klara av, han var ju toppfin när han vann överlägset från ledningen i E3 Consolation för Örjan senast. Men om han är omgångens bästa spik får du veta när vi publicerar tipsen – välkommen att logga in kl 14!
29 augusti 2020 Bergsåker (V75)
29 augusti 2020 Bergsåker (V75)
Det är dags för Bergsåker att köra sin stordag där Sundsvall Open Trot är russinet i kakan med en cool mille i förstapris, och alla lirare jagar de 67 jackpotmiljoner som ska finnas i sjurättspotten. Våra kompisar kallbloden har också ett storlopp när det körs Svenskt Mästerskap där segraren får en kvarts miljon kronor och evig ära. Månlykke A.M. verkar lika kapabel som han är snygg och är Månprinsens bästa avkomma hittills. Men om han är redo att ta hem titeln bäst i Sverige redan nu får du veta när vi publicerar tipsen - välkommen in på fredag kl 15!
26 augusti 2020 Solvalla/Åby (V86)
26 augusti 2020 Solvalla/Åby (V86)
Solvalla delar omgången med Åby när V86 Super Days inleds. Det är inte så stora fält men desto bättre klass på hästarna som deltar och Kriterietestet Ibrahim Paschas blev ett riktigt topplopp. Rikast i fältet är Global Badman som var trea i Uppfödningslöpningen och tog hem långa E3 före Despot Power näst senast, men från ett bättre spår ser obesegrade Mister Hercules (bilden) ut att bli favorit. Firma Redén/Kihlström vinner ju det mesta för dagen, men ska man spika treåringen? Vi ger dig svaret när vi publicerar tipsen – välkommen in kl 14!
24 augusti 2020 Halmstad (V64)
24 augusti 2020 Halmstad (V64)
Halmstad inleder en ny spelvecka med en spännande V64-omgång som innehåller två kort och två långlopp. De treåriga stona gör upp över medeldistans och efter två vinster i rad med Peter Ingves i sulkyn, ser Sören Norbergs Namaste ut att bli en av omgångens mest streckade trots sin orutin. Om hon är bästa spiken eller inte får du veta vid nedsläpp - välkommen att logga in kl 14!

Filtrering

Kategori

TaggSkribent