Demonranking på lunchen gav störtsköna 31.307 kronor i netto!

Vi gör alltid V4-tips innan V75 drar igång på lördagarna, och snacka om kanonlunch med demonranking på endast sex(!) rader! då vi spelade in 31.307 kronor på endast 980 satsade kronor!

Demonranking på lunchen gav störtsköna 31.307 kronor i netto!

Det började med att andrarankade 5%-aren Aqua de Vie ledde runt om trots 09-öppning första halvvarvet.
Här kan ni läsa analysen om den 5%-aren:
"5 Aqua de Vie är otroligt formstark! Senast såg hon ut som en bomb som skulle brisera, och hon gick ruggig långsida och kopplade grepp, men speeden ebbade ut och hon fick ge sig. Före det drog hon fram vinnande stallkamraten i snabba sista 500, och får hon ligga på väntan till upploppet så tror vi hon blåser till dem på sin form".
Nu blev det till och med spets, men det gick ju bra det med..!
 
Fortsatte sedan med att tredjerankade 2%-aren Vikings Preacher bara var bäst från dödens och han visade härlig skalle då han plockade ner ledande favoriten DontbreakthebankÅs - vilken vi inte betalade en krona för. Vi låste det loppet fräckt på endast tre streck.

Sedan skötte sig spiken Ducato klanderfritt och visade bra inställning och höll undan planenligt från ledningen, och vi satt då kvar med två streck för att få in rak LD och fyra V4:or. Trots svar om ledningen var tipsettan DancingqueenDiablo (bilden) bara bäst och gungades in av PU.

V4 betalade 6.698 kronor (som vi alltså rankade in på sex rader) och vi spelade x 4, och rak LD gav oddset 10,99. Totalt vann vi 26792 + 5495, vilket ger netto om 31307 kr på totalt 980 satsade kronor!