Jägersro 29 mars - Lars I Nilsson

Lars I Nilsson har sex hästar i kväll, varav fyra på V64.

- 12 My Sacrifice (Lopp 1) är tufft anmäld, men vi får starta på. Hon känns fin i träningen, men får köras snällt och jag hoppas tjäna att hon kan en slant i alla fall. Hon ska mest få lopp i kroppen och vi hoppas hitta mer lämpliga uppgifter framöver. Vi ändrar ínget.

- 9 Gliding Kash (Lopp 3) får vi kanske chansa invändigt med här. Hon gjorde det bra senast, men har sedan inte haft några riktigt lämpliga uppgifter. Hon tränar på som vanligt och jag hoppas att hon kan komma någorlunda till det så kanske hon kan vara trea-fyra, men det känns inte som något riktigt vinstbud från det här läget. Vi ändrar inget.

- 6 Lady Cash (V64-1) har jobbat 16/1600 meter en gång och 15/1600 meter en gång. Hon är väl förberedd, men jag vill ändå att hon körs snällt i årsdebuten för det är tuffa hästar emot. Jag tycker att man ska ta upp och köra till slut för jag vill absolut inte att det blir för tufft i första starten. När hon fick tuffa upplägg i fjol så stod hon inte riktigt hem. Det blir barfota bak, jänkarvagn och öppet huvudlag.

- 1 Sinfonia d'Amore (V64-2) är lärlingen i stallets häst och jag har faktiskt inte ens sett henne. Hon var fin i senaste starten och sedan har hon kommit hit och installerat sig på gården. Hon kommer att stå på honom så fort han är klar med sin licens. 12 Bravad Hornline i samma lopp får åka med och hoppas att han kan få en slant, vi hoppas på överpace. Det blir nog barfota runt om nu.

- 10 Hope and Love (V64-6) tyckte jag var okej näst senast, men bara sådär senast. Kanske är det lite bättre att det är 2140 meter denna gången, men det var tuffa hästar emot och hon har ett dåligt läge. Jag skulle egentligen vilja testa henne över ännu längre distanser. Det blir barfota fram och vi ändrar inget, säger Lars.