Om Spelarservice

Spelarservice har samlat några av landets främsta experter inom trav och levererar dagliga tips och analyser som är mycket väl underbyggda och genomarbetade.

Vi kan inte lova att Du blir en vinnare med vår hjälp, men vi kan lova att Du har bättre förutsättningar än de flesta andra att bli det. Och i det långa loppet kommer det att betala sig. Spelarservice anstränger sig helt enkelt lite mer. Under helåret 2010 spelade vi in över 1,2 miljoner på våra spelförslag vilket betyder ett totalnetto om ca 500 000 kr. Ett svårslaget facit med 350 speldagar om året (galopp spelar vi inte på).

Vår affärsidé är enkel;

"Spelarservice ska vara det ultimata verktyget för varje spelare och självständigt fylla behovet av analys, information och kunskap kring trav och travspel. Produkten ska också paketeras på ett sätt som alla spelare oavsett tid, intresse eller kunskapsnivå enkelt ska kunna tillgodogöra sig."

Det finns idag en uppsjö av olika spelmedier och tipsorgan i alla de former. En del bra och tipsmässigt framgångsrika, en del mindre bra. Gemensamt för dem alla är dock att de inte når ända fram. Antingen är de för basala till sitt budskap eller för svåra att tillgodogöra sig rent praktiskt. Spelarservice är en spjutspetsprodukt för den som vill nå lite längre med sitt spelande, med djuplodande analyser och god träffsäkerhet när det gäller spelidéerna. Dessutom tillhandahåller vi mycket informativa intervjuer med nyckeltränare och kuskar till varje omgång.

Det är ingen slump att vår logotyp föreställer en stiliserad fyrklöver. Vår ambition och ledstjärna då vi utvecklade produkten var nämligen att skapa en tipsservice som gör att spelaren inte längre är lika beroende av turen och slumpen för framgång på spelet, och en infoservice som är så bra att man inte behöver något komplement. Vi hoppas och tror att vi har lyckats. Vi vill vara turens bättre hälft.

Spelarservice har funnits sedan maj 2007 och är sedan februari 2014 en del av Story House Egmont AB (storyhouseegmont.se).

Tips och analyser

Spelarservice.se erbjuder spelförslag och ranking dagligen, men för oss är också analysen viktig. När vi skapade den här produkten var en av själva grundtankarna att vi vill klä våra analystankar i ord så gott det går. Oavsett vilken nivå av spelare man tillhör så är det nyttigt att ta del av vad någon annan erfaren och påläst spelare tycker. Vi vill vara det bollplanket. En del kanske tycker att vi skriver onödigt långa analyser ibland, men vi skriver så mycket vi bara orkar – sedan finns det hela tiden en valfrihet i vad man som kund vill läsa. Vi hör och ser det mesta inför varje omgång och vill förmedla så mycket vi kan. Därför analyserar vi mycket kring intryck på hästarna, spetsstrider och tänkta löpningsförlopp och så vidare. På V75 har vi dessutom valt att skriva ner en kortfattad sammanfattning om all info på varje häst som dykt upp under veckan. Balansändringar, jobbrapporter, de senaste insatserna, med mera. Vi markerar också denna info ytterligare med grön eller röd färg beroende på om det är positiv info eller negativ info. Är den neutral så markeras den inte alls.

 

Kontakt

Kontakta Spelarservice.se

Spelarservice är en ren webb- och mailservice som tillhandahåller spelinformation.
Ni är alltid hjärtligt välkomna att ställa frågor eller ha synpunkter på något av det vi gör.

Kontakt via telefon

Spelarservice har ingen kundtjänst som kan svara på telefon - vi vill lägga alla personalresurser vi har på tipsen och själva produkten. Du kan nå Webb-supporten helgfria vardagar 09.00-17.00 och på helger är supporten öppen 2-3 timmar innan loppen.

Kontakt via e-post

Maila oss på support@spelarservice.se så svarar vi så fort vi bara hinner.